Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Moussaka
- Ingrediënten:
- aubergine, bloem, boter, eieren, kaneel, melk, munt, olijfolie, peper, peterselie, romanokaas, rundergehakt, tomatenpuree, ui, witte wijn en zout
- Keuken:
- Grieks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, basilicum, citroen, citroensap, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, poedersuiker, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / nagerecht uit Dressings en marinades:
Bij de koffie uit Minimania:
Recept uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Recept uit Zalig zoet:
Bij de koffie uit Minimania:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / bij de koffie uit Minimania:
Recept uit Zalig zoet:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:
Diner / nagerecht uit Belgie:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Zalig zoet:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht / basisrecept uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog: