Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Veganistische groente-empanada's
- Ingrediënten:
- bakpoeder, bloem, bonen, groente, masa harina, olie en zout
- Keuken:
- Spaans / Midden-Amerikaans / Caraïbisch
- Soort:
- vegan / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, boter, citroensap, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept van Chickslovefood:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept van Voedzaam & Snel:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept van Es' Factory:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: