312 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: broccolicourgettegroentekikkererwtenknoflookkokosmelkkomkommerkoolkorianderkruidenkurkumaolieolijfoliepaprikapeperrijstsojasausspecerijensuikeruivleeswaterwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Piccalilly

Ingrediënten:
azijn, bloem, bloemkool, courgette, gemberpoeder, keukenzout, komkommer, mosterdzaad, sperziebonen, suiker en zilveruitjes

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Tjap tjoy

Ingrediënten:
bloemkool, champignon, gemberpoeder, ketjap, kippenbouillon, knoflook, olie, paksoi, prei, taugé, ui en varkenspoelet

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Groentestoofpot bij livornese cuscussu

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloemkool, foelie, gemberpoeder, groene kool, kaneel, kippenbouillon, knoflook, koriander, peper, piment, sla, spinazie en venkel

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:

Captains's dinner piccalilly

Ingrediënten:
azijn, bloemkool, cayennepeper, flespompoen, gemberpoeder, komkommer, kurkuma, maïzena, mosterdpoeder, nootmuskaat, rietsuiker, sperziebonen, water, zeezout en zilverui

Keuken:
Brits
Soort:
groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Belgian Pckles

Ingrediënten:
belgische mosterd, bloemkool, elixer d anvers, fleur de sel, geklaarde boter, gemberpoeder, groentebouillon, honing, kerriepoeder, kurkuma, laurier, maïzena, peper, snackkomkommer, verse augurk, water, witte wijnazijn en zilveruitjes

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / pickles
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Piccalilly

Ingrediënten:
azijn, bloem, bloemkool, gemberpoeder, gembersiroop, kurkuma, mayonaise, mosterdpoeder, paprika, suiker, wortel en zilverui

Keuken:
Hollands
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

ingelegde groenten

Ingrediënten:
aubergine, bloemkool, chilivlokken, suiker, gemberpoeder, groene paprika, inmaakkruiden, jeneverbessen, kaneelstokje, korianderzaad, kruidnagels, laurierblaadjes, mosterdzaad, olijfolie, sperziebonen, bleekselderij, dille, venkelknol, verse doperwten, wittewijnazijn, wortels en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Sergio en Linda

Recept van Talk Nomz To Me:

Gado Gado

Ingrediënten:
bloemkool, broccoli, friet, gebakken uitjes, gemberpoeder, ketjap, kip, kroepoek, pindakaas, rijst, knoflook, ui en water

Een recept uit Anne Wilson - Verrassende groentegerechten

Recept uit Verrassende groentegerechten:

Mosterduien

Ingrediënten:
bloemkool, bruine suiker, gemberpoeder, inmaakkruiden, komkommer, korianderzaad, mosterd, rozijnen, tomaat, ui, witte wijnazijn, zout en zwarte peper

Een recept uit Anne Wilson - Verrassende groentegerechten

Bijgerecht uit Verrassende groentegerechten:

Bloemkoolballetjes in tomatensaus

Ingrediënten:
bloemkool, boter, bruine suiker, cayennepeper, ei, gedroogd basilicum, gedroogde koriander, gemalen fenegriek, gemberpoeder, ghee, kikkererwtenmeel, komijn, kurkuma, laurierblad, paprikapoeder en tomaat

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Groentecurry in groentesaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkool, bouillon, cayennepeper, champignon, citroen, courgette, gemalen kardemom, gemalen komijn, gemalen korianderzaad, gemalen piment, gemberpoeder, knoflook, paprika, paprikapoeder, pastinaak, snijboon, ui, venkelknol, witte raap en wortel

Soort:
curry / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Couscous de poulet - Couscous met kip

Ingrediënten:
arachideolie, bloemkool, cayennepeper, chilipoeder, courgette, foelie, gemberpoeder, harissa, kaneel, kikkererwten, kip, knoflook, kruidnagel, nieuwe aardappels, oranje pompoen, paprikapoeder, peper, raapjes, rozijnen, tomaten, tuinbonen, wortel en zout

Keuken:
Noord-Afrikaans / Sefardisch / Joods
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Makloubeh

Ingrediënten:
aubergine, basmatirijst, bloemkool, gemberpoeder, kalfsvlees, knoflook, lamsvlees, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, tomaat, ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees / rijst
Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Recept uit Stomen:

Mini groenten om te delen met Balsamicovinaigrette

Ingrediënten:
babymais, balsamicoazijn, bieslook, bietjes, bloemkool, broccoli, courgette, gember, groene asperge, honing, komijn, mini groenten, mini wortels, prei, snoeppaprika, sojasaus en witlof

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / stomen
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Tafelzuur

Ingrediënten:
bieten, bleekselderij, bloemkool, ciderazijn, courgette, fijne tafelsuiker, gember, granny smith, grof zeezout, jeneverbessen, kardemompeul, komijnzaad, korianderzaad, laurier, mierikswortel, rabarber, selderijzaad, steranijszaden, venkel, wittewijnazijn en wortel

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Bijgerecht uit Veg!:

Roergebakken sesambloemkool

Ingrediënten:
bloemkool, gember, groene chilipeper, knoflook, koriander, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, ui en zonnebloemolie

Soort:
vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...