Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloemboterbruine suikercitroencitroensapeifijne kristalsuikergemberkorianderoliepeperpeterselieplantaardige olierode paprikarode uisambal oeleksjalottijmtomaattomatenpureeuiwaterwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Groentecurry in kokosmelk

Ingrediënten:
arachideolie, bloemkool, broccoli, gedroogde rode peper, kerriepoeder, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, lichte sojasaus, olie, sjalot, sperziebonen, suiker en zoete aardappel

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Lempers

Ingrediënten:
citroensap, gemalen kokos, gemberwortel, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, koenjit, kokosmelk, komijnpoeder, koriander, olie, serehpoeder, suiker, ui en witte kleefrijst

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Knoflookpolenta

Ingrediënten:
aubergine, boter, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, margarine, olijfolie, parmezaanse kaas, polenta, pomodoritomaat, suiker en kruiden

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Gnocchisalade

Ingrediënten:
knoflook, mosterd, olijfolie, peper, peterselie, suiker, witte wijnazijn, zout en zure room

Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Sambal goreng telor

Ingrediënten:
ei, garnalen, knoflook, laospoeder, laoswortel, olie, petehbonen, rode lombok, salamblaadjes, sambal oelek, santen, sjalot, suiker, tamarindepasta, trassi en ui

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Piccalilly

Ingrediënten:
bloem, broccoli, gemberwortel, inmaakazijn, kerriepoeder, knoflook, koenjit, mosterdzaad, olie, paprika, suiker, ui en wortel

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Shakshuka

Ingrediënten:
ei, gele paprika, harissa, knoflook, komijnpoeder, koriander, olijfolie, rode paprika, suiker, tomaat, ui en zoute citroenschil

Soort:
groente
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Rauwe salade & zuringdressing

Ingrediënten:
citroen, gember, klaverzuring, knoflook, koolrabi, koolzuurhoudend water, koriander, lichtbruine basterdsuiker, maanzaad, mineraalwater, molsla, olijfolie, sint-jakobsschelp, sjalot, suiker, witte banyulsazijn, zout, peper en zout en zuring

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Raapsteeltje:

Naegelholt-bonbons

Ingrediënten:
balsamicoazijn, gedroogde tomaatjes, knoflook, naegelholt, olijfolie, roomkaas, rucola, sjalot en suiker

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Caponata

Ingrediënten:
aubergine, bladpeterselie, bleekselderij, groene olijven, kappertjes, knoflook, olijfolie, rode paprika, rode wijnazijn, suiker, tomaat en ui

Soort:
groente
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Hazenpeper

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, bloem, boter, champignons, cognac, hazenbout, kalfsfond, knoflook, laurierblad, margarine, olie, ontbijtspek, rode wijn, salieblaadjes, sjalot, suiker, vleestomaat, winterwortel en zilveruitjes

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Minipizza's met parmezaan

Ingrediënten:
basilicum, gedroogde oregano, gist, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, suiker, tomaten, witte bloem en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:

Gele paprikatapenade

Ingrediënten:
gele paprika, gemalen gedroogde chilipeper, gemalen komijn, knoflook, olijfolie, suiker, witte balsamicoazijn en witte wijn

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Amandelcake met frambozen

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, bladpeterselie, boter, chilivlokken, citroensap, ei, eidooier, eieren, frambozen, bloem, boter, gehakt, boter, honing, knoflook, limoenen, limoensap, mascarpone, merg, olijfolie, poedersuiker, tomaat, room, sjalot, suiker, rozemarijn, tijm, tijm, knoflook, vanillestokje, verse rozemarijn, peper, yoghurt en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Linda Tubby - Gelati d'Italia

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gelati d'Italia:

Sorbet van pesto

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge olijfolie, fijne kristalsuiker, knoflook, koolzuurhoudend bronwater, parmezaanse kaas en pijnboompitten

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Haal meer recepten op...