Recept uit I love groente:
Petjil
- Ingrediënten:
- arachideolie, bruine basterdsuiker, dagoeblad, gember, knoflook, kousenband, pindakaas, rode chilipeper, sjalot, spitskool, tamarinde, taugé en zoete ketjap
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, ei, gemberpoeder, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, lente-ui, limoen, limoensap, maïzena, olie, peper, plantaardige olie, sambal oelek, sesamolie, sjalot, sojasaus, suiker, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit I love groente:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Bijgerecht uit Vol Smaak:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Gesund Geniessen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Recept uit Noedels:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Bijgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Gesund Geniessen:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Smaak van china:
Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesisch koken: