Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebleekselderijbloembotercitroensapcourgetteeiknoflookkruidenolieolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeperpeterselierode paprikasuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Pizza van vier kazen

Ingrediënten:
basilicum, fontinakaas, gedroogde oregano, gorgonzola, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, sjalot, tomaatblokjes, tomatenketchup en witbroodmix

Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Recept uit De Urban Cook:

Gegrilde Ossentong Met Salsa Verde

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, bleekselderij, boerenbrood, citroen, kappertjes, knoflook, laurier, melk, olijfolie, ossentong, peterselie, sjalot, tijm, ui, witte wijnazijn, wortel en zwarte peperkorrels

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Rundvleescurry

Ingrediënten:
basilicum, cayennepeper, citroenschil, gemberwortel, japanse sojasaus, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, rundvlees, sjalot en vleesbouillon

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Special salad

Ingrediënten:
avocado, balsamicoazijn, basilicum, citroensap, citroenschil, friseesla, ijsbergsla, knoflook, laurierblad, olie, olijfolie, ontbijtspek, radicchio, sinaasappelsap, sinaasappelschil, sjalot en witbrood

Soort:
salade
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Rundertartaar met tuinkruiden

Ingrediënten:
basilicum, biefstuk, bieslook, dragon, kervel, koriander, munt, olijfolie, peterselie en sjalot

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Kabeljauwfilet met witte bonen

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bouquet garni, kabeljauwmoten, laurier, olijfolie, piquillopaprika, sjalot, ui en witte bonen

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Thaise groene curry met winterpompoen

Ingrediënten:
cashewnoten, kokosmelk, lichtbruine suiker, limoensap, sjalot, thaise basilicum, thaise groene currypasta, vissaus en winterpompoen

Keuken:
Thais
Soort:
sous-vide / vegetarisch
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:

Gestoomde mosselen - hoi maeng poo ob

Ingrediënten:
bai horapa, basilicum, citroengras, groene chilipeper, limoensap, mosselen, nam pla, prik chee fa, sjalot, ta krai en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / stomen
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Spinazieflensjes uit de wok

Ingrediënten:
bakpoeder, basilicum, bloem, courgette, eierdooier, gemberwortel, kastanjechampignons, knoflook, komkommer, koriander, limoensap, olie, paprikapoeder, rode ui, sjalot, spinaziebladeren en volle yoghurt

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Italiaanse tomatensoep met pesto

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, boter, knoflook, margarine, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, pomodoritomaat, rauwe ham, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tomatenpuree en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Pastabombe

Ingrediënten:
basilicum, courgette, ei, paddestoel, knoflook, magere spekblokjes, mozzarellakaas, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, pijnboompitten, sjalot, spaghetti en tomaatblokjes

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Kruidige groentesoep - gaeng liang

Ingrediënten:
bai manglak, gapi, garnalenpasta, gedroogde garnalen, gele pompoen, griekse-basilicumblaadjes, nam pla, sjalot, spinazie, thaise vissaus, verse garnalen en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Spaghetti met langoustines

Ingrediënten:
basilicum, citroenschil, langoustine, laurier, olijfolie, pijnboompitten, sjalot, spaghetti en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Pompoensoep uit het noorden

Ingrediënten:
bananenbloem, basilicum, garnalen, garnalenpasta, groene peperkorrels uit pot, groentebouillon, muskuspompoen, sjalot, sperziebonen en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...