Poitrine de veau, farcie - Gevulde en gesmoorde kalfsborst, warm of koud
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 336 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- kalfsvlees
Ingrediënten
- boter
- droge witte wijn
- ganzenvet
- kalfsbotten
- kalfsfond
- kippenbouillon
- kippenfond
- laurier
- maïzena
- peper
- peterselie
- reuzel
- runderbouillon
- tijm
- ui
- uitgebeende kalfsborst
- varkensspek
- vulling voor kalfsborst
- waterkers
- wijn
- wortelen
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.