Veau en feuilletons - Gevuld en in plakken gesneden, gebraden kalfsvlees
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 338 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- kalfsvlees
Ingrediënten
- boter
- cognac
- dikke lende van kalf
- droge port
- ganzenvet
- kalfsbotten
- kalfsfond
- kalfsoesters
- kippenbouillon
- laurier
- madeira sercial
- maïzena
- marinade voor kalfsvlees
- olie
- peper
- peterselie
- runderbouillon
- runderfond
- tijm
- ui
- varkensvet
- vulling van gemalen varkensvlees met ham truffels en foie gras
- waterkers
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.