Slablad

Slablad wordt beschouwd als sla.

Alternatieve namen: slablaadje en slabladeren.

Zoek naar slablad in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met slablad in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste slablad recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient slablad:

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Krabvlees met mosterd

Ingrediënten:
brood, ei, krabvlees uit blik, mosterd, peper, slablad, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:

Garnalencocktail

Ingrediënten:
citroen, cocktailsaus, garnalen, ijsbergsla, slablad en verse peterselie

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / cocktails
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Lunch uit Ingrediënten:

Broodje hete biefstuk

Ingrediënten:
azijn, entrecote, madame jeanette-peper, olie, pistolets en slablad

Keuken:
Surinaams
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Gestoomde groenten met kokos - oerap 1

Ingrediënten:
citroenblad, daoen djeroek poeroet, haricots verts, kokosnoot, komkommer, laos, sambal oelek, slablad, sperziebonen, spinazie, spitskool, taugé en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stomen / vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Kreeft met mayonaise

Ingrediënten:
ei, kreeft, mayonaise, slablad en tomaat

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Picknick / lunch uit Ingrediënten:

Italiaanse sandwich

Ingrediënten:
aubergine, fromage frais, italiaanse bollen, peper, slablad, verse peterselie, roomkaas, verse tijm, zongedroogde tomaten op olie en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Barquettes met sardine

Ingrediënten:
augurk, boter, casinobrood, mayonaise, radijs, sardines uit blik en slabladeren

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta