Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Blini's met visdip
- Ingrediënten:
- bier, bloem, boekweitmeel, boter, citroen, gedroogde gist, hom, kuit, margarine, melk, olijfolie en sjalot
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Kuit wordt beschouwd als vis.
Alternatieve namen: imitatiekaviaar en visseneitjes.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kuit in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kuit:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Recept uit de zilveren lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Amuse / diner / voorgerecht uit NAJAT:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Chez Adriaan:
Recept uit de zilveren lepel:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2015-04:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit La cuisine Charentaise:
Recept uit delicious. magazine - 2010-03:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Fisch, 30 tolle Rezepte:
Diner / hoofdgerecht uit Sauce schule:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit delicious. magazine - 2011-07:
Recept uit delicious. magazine - 2011-07: