Zoete-aardappelzetmeel

Zoete-aardappelzetmeel wordt beschouwd als aardappelzetmeel.

Zoek naar zoete-aardappelzetmeel in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met zoete-aardappelzetmeel in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste zoete-aardappelzetmeel recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient zoete-aardappelzetmeel:

Een recept uit Bas Robben - Zuur

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zuur:

Inktvis Met Sumak En Sushi Azijnpoeder

Ingrediënten:
anijspoeder, arachideolie, eiwitten, inktvisjes, peper, sumak, sushi-azijnpoeder, zoete-aardappelzetmeel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bonen!:

Belugakaviaar van linzen

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, belugalinzen, groentebouillontablet en ketjap manis

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Quail

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, confit-cure-mengsel, frituurolie, kwartel en quatre épices

Soort:
gevogelte
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Gong Bao-saus

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, chinkiangazijn, fijne kristalsuiker, kippenbouillon, sesamolie, shaoxingwijn en sojasaus

Keuken:
Chinees
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Tempuradeeg

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bloem, ijswater, sesamolie en witte wijn

Keuken:
Duits
Soort:
vegan / beslag/deeg
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Basisrecept uit Bakboek:

Pruimenconfituur

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, appel, gedroogde pruimen, kaneelpoeder, lichte kandijsuiker en water

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Song shu yu - Eekhoornvis in zoetzure saus

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakolie, doperwten, dubbelgeconcentreerde tomatenpuree, gedroogd aardappelzetmeel, marinade voor eekhoornvis, pijnboompitten, saus bij eekhoornvis, water, zeebaars en zeebrasem

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
vis
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Eenvoudige eekhoornvis

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakolie, doperwten, gedroogd aardappelzetmeel, marinade voor eekhoornvis, pijnboompitten, saus bij eekhoornvis, tomatenpuree, water en zeebrasem

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
vis
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Pruimencompote

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, amaretto, appelcider, blauwe rozijnen, dessertwijn, gedroogde pruimen, gedroogde vijgen, gemberpoeder, jonagold, kaneelpoeder, lichte kandijsuiker, vanillestokje en water

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Kookschool brood en banket:

Focaccia

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakkersgist, olijfolie, provençaalse kruiden en tarwebloem t65

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Recept uit De Shanghai-keuken:

Zoetzure saus

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, chinkiangazijn, fijne tafelsuiker, lichte sojasaus, shaoxingwijn en water

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
vegan / saus