Tomaten-sojasaus

Tomaten-sojasaus wordt beschouwd als sojasaus.

Zoek naar tomaten-sojasaus in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met tomaten-sojasaus in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste tomaten-sojasaus recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient tomaten-sojasaus:

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Ketchup

Ingrediënten:
belgische mosterd, honing, rozemarijn, sojasaus, sriracha, tijm en tomaten

Keuken:
Belgisch
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:

Duivelse kalkoenvleugels

Ingrediënten:
boter, gezeefde tomaten, kalkoenvleugels, mangochutney, marinade voor kalkoenvleugels, radicchio, sojasaus, waterkers en worcestershiresaus

Soort:
gevogelte
Een recept uit Anne Wilson - Indonesisch koken

Diner / voorgerecht uit Indonesisch koken:

Groentesoep met bami

Ingrediënten:
bami, bloemkool, chinese kool, djinten, ketoembar, kippenbouillon, lente-uien, sojasaus en tomaat

Keuken:
Indonesisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken tomatensalade

Ingrediënten:
donkere sesamolie, druivenpitolie, lente-ui, sojasaus, suiker, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit  - Heather Lambert - Ice Creams

Diner / voorgerecht / nagerecht uit Heather Lambert - Ice Creams :

Tomato Sorbet - Tomatensorbet

Ingrediënten:
basterdsuiker, citroensap, eiwit, koriander, melbatoast, sojasaus, tabasco, tomaten, tomatensap, water, worcestershiresaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans / Brits
Soort:
vegetarisch / sorbet / ijs
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Umamibouillon met gepocheerde makreel

Ingrediënten:
bonitovlokken, cherrytomaten, citroenrasp, fijne suiker, konbuvellen, korianderzaad, lente ui, limoenrasp, makreelfilet, shiitake, sojasaus, togarashi peper en tomaat

Soort:
koude sauzen en bouillons / vis
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Thaise mie met surimi

Ingrediënten:
bosui, eiermie, gemberwortel, nam pla, rode paprika, roerbakolie, serehpoeder, serehstengel, sojasaus, spinazie, surimi, thaise vissaus en tomaat

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles