Sichuanese wontons

Zoek naar sichuanese wontons in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met sichuanese wontons in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste sichuanese wontons recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient sichuanese wontons:

Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Kebabs lus köfte

Ingrediënten:
chilipeper, gemalen komijn, knoflook, lamsbout, lamsgehakt, marinade, turkse chilipepervlokken, ui, verse koriander, versgemalen zwarte peper, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gekookte wontons uit Noord-China

Ingrediënten:
chinese kool, dipsaus, gedroogde garnalen, lente-uien, marinade voor gekookte wontons uit noord-china, medium dry sherry, paksoi, shaoxingwijn, tarwebloem, varkensgehakt, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gesauteerde wontons

Ingrediënten:
bloem, deeg voor lente-uienkoek, maïsolie, rijstazijn, sojaolie, vulling en marinade voor gekookte wontons uit noord-china, water, witte wijnazijn en worst

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Deep-fried Wontons / Gefrituurde wontons

Ingrediënten:
chinese rijstwijn, droge sherry, garnalen, lente-ui, plantaardige olie, saus voor wontons, suiker, varkensgehakt, wontonvellen en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / hoofdgerecht uit Moro:

Vlinder lamsfilets

Ingrediënten:
lamsbeen en marinade

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gekruide VIS uit de oven

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, zout, gehakt, gemalen komijn, gemalen koriander, koriander, marinade, olijfolie, paprika's, pepertjes, pijnboompitten, knoflook, uien, visfilet, walnoten en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis