Groentemix

Zoek naar groentemix in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met groentemix in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste groentemix recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient groentemix:

Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Vis met roerbakgroente

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, gemengde peper, groene tapenade, groentemix, kabeljauwfilet, knoflook, olijfolie, ui en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Slawraps met Hoisin ballen

Ingrediënten:
ei, gehakt, groentemix, hoisinsaus, honing, ketjap, knoflook, laospoeder, kerriepoeder, mosterd, olijfolie, paneermeel, peen, rode peper, rode ui, serehpoeder, shiitake, sla, taugé en water

Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken

Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:

Thaise kokosgroenten

Ingrediënten:
broccoli, groentebouillontablet, knoflookbieslook, kokosmelk, laos, limoensap, rode peper, roerbakolie, thaise groentemix, verse koriander en zoete chilisaus

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Thaise mosselen

Ingrediënten:
gember, kokosmelk, koriander, limoenen, mosselen, pandanrijst, thaise rode currypasta, thais roerbakmix en vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
schaal- en schelpdieren

Recept van Mijn Recepten:

Nasi kuning

Ingrediënten:
gemberpoeder, ei, garam masala, gele rijst, gember, groentemix, ham, ketjap, ketjap manis, ketoembar, knoflook, laos, olijfolie, speklap, tabasco en uienpoeder

Recept van Mijn Recepten:

Nasi kuning - Mijn Recepten

Ingrediënten:
gemberpoeder, ei, garam masala, gele rijst, gember, groentemix, ham, ketjap, ketjap manis, ketoembar, knoflook, laos, olijfolie, speklap, tabasco en uienpoeder

Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Vleesschotel op de wijze van boerin Hofscholte

Ingrediënten:
aromat, belgisch bier, boter, bruin brood, bruine boterhammen, donker bier, franse mosterd, groentemix, laurierblad, peper, runderlappen, rundvet, suiker, tijm, ui, vet en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Slawraps met Hoisin ballen

Ingrediënten:
ei, gehakt, groentemix, hoisinsaus, honing, ketjap, knoflook, laospoeder, kerriepoeder, mosterd, olijfolie, paneermeel, peen, rode peper, rode ui, serehpoeder, shiitake, sla, taugé en water

Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Basisrecept uit Wild:

Fond van wild

Ingrediënten:
botten van wild, bouquet garni, mirepoix, wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / wild
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / tussengerecht uit Mas is meer:

Terrine van varken

Ingrediënten:
bruine suiker, kleurzout, laurier, mirepoix, pekel, schaaldierenbouillon, tijm, tomatenwater, varkensoren, varkenspoot en water

Soort:
bouillon
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Houtsnip salmis

Ingrediënten:
boter, champignons, cognac, houtsnip, maïzena, mirepoix, truffel en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:

Tjap tjoi

Ingrediënten:
gemberwortel, kippenbouillontablet, olie, taugé, thai-green-chili-and-basil, tjap-tjoymix, ui en varkenshaas

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Gestoofde, gevulde kalfsborst - farci braisé

Ingrediënten:
bouillon, droge witte wijn, kalfsborst, laurierblad, mirepoix, olijfolie, vulling naar keuze en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / kalfsvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Geroosterde lamsbout - gigot rôti à la provençale

Ingrediënten:
droge rode wijn, droge witte wijn, fijn zout, grof zout, knoflook, lamsbout, mirepoix, olijfolie, peper en provençaalse kruiden

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 3 - Salades

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:

Gado-gado salade

Ingrediënten:
citroensap, ei, ketjap manis, komkommer, olie, pindakaas-hot, seroendeng, sperziebonen, tahoe carré finesse, tjap-tjoymix en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:

Piccalilly-oliebollen

Ingrediënten:
azijn, bloem, boter, ei, gembersiroop, gist, groentemix, groenten, kaneelstokje, kruidnagel, kurkuma, laurierblad, melk, mosterd, mosterdpoeder, olie, sambal oelek, suiker, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
hartige hapjes / groente / feestdagen
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Zomerse rijst - rizotto d'été

Ingrediënten:
arboriorijst, boter, bouillon, jonge sperziebonen, mirepoix, parmezaanse kaas en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Recept uit De truffel:

Sint-Jacobsfumet

Ingrediënten:
baarden van sint-jacobsschelpen, olijfolie, soepgroente-mirepoix, water en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
bouillon