Lichte kandijsuiker

Lichte kandijsuiker wordt beschouwd als kandijsuiker.

Alternatieve naam: blonde kandijsuiker.

Zoek naar lichte kandijsuiker in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met lichte kandijsuiker in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste lichte kandijsuiker recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient lichte kandijsuiker:

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Pruimencompote

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, amaretto, appelcider, blauwe rozijnen, dessertwijn, gedroogde pruimen, gedroogde vijgen, gemberpoeder, jonagold, kaneelpoeder, lichte kandijsuiker, vanillestokje en water

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Dong po rou - Varkensvlees tung po

Ingrediënten:
arachideolie, bacon, donkere sojasaus, droge sherry, gember, kandij, lente-ui, lichte sojasaus, rijstwijn, suiker en water

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Broodpudding

Ingrediënten:
eieren, kaneel, lichte kandijsuiker, melk, oud brood, rozijnen en vanillepoeder

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak / beslag/deeg
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Basisrecept uit Bakboek:

Pruimenconfituur

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, appel, gedroogde pruimen, kaneelpoeder, lichte kandijsuiker en water

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Meestersaus

Ingrediënten:
donkere sojasaus, gedroogde gember, gedroogde mandarijnschil, gember, gin, kandijsuiker, kaneel, kardemonpeulen, kruidnagel, lichte sojasaus, medium dry sherry, mei-kuei-lu chiew, shaoxingwijn, sichuanpeper, steranijs, venkelzaad, water, zeezout en zoethout

Keuken:
Chinees
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Marijke Sterk, Mieke van Laarhoven en Tal Maes - AH wereldkeukens  China

Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:

Vijfkruidenkarbonades

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, droge sherry, hoisinsaus, lichte sojasaus, schouderkarbonade en suiker

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees / pekel en marinades
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Recept uit Crumbles en gratins:

Black crumble

Ingrediënten:
bloem, boter, bramen, frambozensaus, kandijsuiker, kaneel, kwetsen, rietsuiker, slagroom, suiker en vijgen

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Mousse d'epices

Ingrediënten:
blonde kandijsuiker, earl grey thee, eidooier, gelatinepoeder, gezouten boter, glucose, kaneelstokje, kardemomzaad, limoensap, room, rum, sinaasappelsap, sinaasappelzeste, steranijs, suiker, tonkaboon, vanillestokje en water

Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Drinken uit Twaalf maanden lekker eten:

Jägertee

Ingrediënten:
bruine rum, kandijsuiker, kaneelstokje, kruidnagel, rode wijn, sinaasappelschil en thee

Keuken:
Europees
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Appelflappen

Ingrediënten:
appels, custardpoeder, eidooier, suiker, suiker, bladerdeeg, kaneel en rozijnen