Diner / nagerecht uit Eten en zo:
Geroosterde abrikozen in muskaatwijn met mascarpone
- Ingrediënten:
- abrikozen, dessertwijn, kristalsuiker, mascarpone en muscat beaume de venise
- Soort:
- barbecue/grill / fruit / zoet / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Muscat beaume de venise wordt beschouwd als dessertwijn.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met muscat beaume de venise in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient muscat beaume de venise:
Diner / nagerecht uit Eten en zo:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / nagerecht uit Provence:
Diner / nagerecht uit Provence:
Diner / buffet / nagerecht uit Provence:
Bij de koffie uit Sweet:
Recept uit delicious. magazine - 2011-05:
Recept uit Roger Van Damme desserts:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2013-08:
Diner / nagerecht uit Hoe te eten:
Recept uit delicious. magazine - 2007-01:
Recept uit Roger Van Damme desserts:
Recept uit Het beste van Roger van Damme:
Recept uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept uit Het beste van Roger van Damme:
Diner / nagerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Elena Spagnol - I gelati fatti in casa con en senza macchina :
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept van I love food & wine:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: