Kruidkoekjes

Kruidkoekjes wordt beschouwd als kruidkoek.

Zoek naar kruidkoekjes in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kruidkoekjes in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste kruidkoekjes recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kruidkoekjes:

Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met gekruide foie gras

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons, cacao, ganache van foie gras, kruidkoek, rode voedingskleurstof en speculaaskruiden

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:

Foie gras en terrine mi-cuit

Ingrediënten:
foie gras, kruidkoek, quatre épices en witte port

Keuken:
Frans
Soort:
wild en gevogelte / paté/terrine
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

oesters in cava

Ingrediënten:
agar-agar, amandelschaafsel, cava, gekonfijte citroen, kerrie, kruidkoek, oester, royal gala-appel en xantana

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Bruine saus met peperkoek

Ingrediënten:
bruine saus, bruine suiker, honing, kaneelpoeder, kaneelstokje, kruidnagel, ontbijtkoek, peperkoek, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Zoete kruidkoek

Ingrediënten:
amandelmeel, anijspoeder, bakpoeder, eieren, gemberpoeder, boter, honing, kaneel, kokosmeel, kruidkoek, kruidnagel, nootmuskaat, roomboter en witte peper

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:

Foie gras met kruidkoekkruim

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloem, boter, foie gras, kruidkoek, melk, polenta, rietsuiker en rozijnen

Keuken:
Frans
Soort:
wild en gevogelte / paté/terrine
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Scarlet o'haravulling

Ingrediënten:
appel, boter, broodkruim, calvados, cognac, ei, gevogeltegehakt, kalfsgehakt, ontbijtkoek, peperkoek, sjalot, varkensgehakt, vleesvulling, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte