Saus bij gevulde paprika

Zoek naar saus bij gevulde paprika in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met saus bij gevulde paprika in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste saus bij gevulde paprika recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient saus bij gevulde paprika:

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gesauteerde gevulde paprika

Ingrediënten:
bamboe uit blik, eiwit, gedroogde chinese champignons, gedroogde garnalen, groene paprika, lente-uien, maïsolie, marinade voor gevulde paprika, medium dry sherry, rode paprika, saus bij gevulde paprika, shaoxingwijn en sojaolie

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten met z'n allen:

Doorkijkloempia ’s

Ingrediënten:
bami, eieren, gele paprika, mihoen, peultjes, prei, rijstvellen, sesamolie, wortel, zoete chilisaus en zoute sojasaus

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gebakken miehoen uit Singapore

Ingrediënten:
char-siu, ei, garnalen, groene paprika, maïsolie, marinade voor garnalen, mihoen, milde kerrie, saus voor mie singapore en sojaolie

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Tempura

Ingrediënten:
aubergine, bloem, bonitovlokken, dashi, eidooier, ijswater, kombu, mirin, rettich, reuzengarnaal, rode paprika, sake, sojasaus en sperziebonen

Keuken:
Aziatisch / Hollands
Soort:
schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Ravioli di gamberi - Garnalenravioli

Ingrediënten:
basilicum, ei, eierpastadeeg, mascarpone, paprikapoeder, peterselie, saus bij garnalenravioli, slagroom, spinazie, tijgergarnalen en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Krabsalade - crab louie

Ingrediënten:
chilisaus, citroensap, crème fraîche, ei, groene olijven, groene paprika, krab, lente ui, mayonaise, stoofsla en tomaat

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Macaroni met gehakt-groentesaus

Ingrediënten:
aubergine, boter, chilisaus, djinten, gemalen komijn, groene paprika, knoflook, lamsgehakt, oude goudse kaas, paprikapoeder, pijpjesmacaroni, rundergehakt, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:

Rijst met langoustines

Ingrediënten:
doperwten, gedroogde groene peper, gerookt paprikapoeder, groene asperges, jonge ui, langoustinebouillon, langoustine-olie, langoustines, morieljes, rondkorrelrijst, saffraanpoeder, tomatensaus, tuinbonen, wortel en zout

Soort:
rijst / schaal- en schelpdieren