Chocoladefondant

Chocoladefondant wordt beschouwd als fondant.

Alternatieve naam: fondantchocolade.

Zoek naar chocoladefondant in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met chocoladefondant in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste chocoladefondant recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient chocoladefondant:

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Moorkoppen

Ingrediënten:
chocoladefondant, slagroom, gezoet en soezenbeslag

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Eclairs

Ingrediënten:
banketbakkersroom, bloem, boter, chocoladefondant, eieren, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Millefeuille

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, bosvruchten, citroenrasp, eierdooier, fijne kristalsuiker, chocoladefondant, halfvolle melk, poedersuiker, rietsuiker, room, sinaasappelrasp en vanillestokje

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Brownies

Ingrediënten:
bloem, boter, donkere cassonadesuiker, eidooier, eiwit, fondantchocolade, hazelnoten, karamel, lichte cassonadesuiker, poedersuiker en zetmeel

Soort:
koek en gebak / vegetarisch / chocolade
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Bananensoezen

Ingrediënten:
banaan, banketbakkersroom, cacao poeder, fondant, slagroom, gezoet en soezenbeslag

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Malakoff

Ingrediënten:
banketbakkersroom, bladerdeeg, bloem, bloemsuiker, boter, chocoladefondant, eieren, krieken, slagroom, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Het beste van Roger van Damme:

Chocoladetaart

Ingrediënten:
bloem, blonde cassonadesuiker, boter, cacaopoeder, chocomousse, ei, eidooier, fondantchocolade, frambozen, frambozenconfituur, frambozenlikeur, lavendelsnoepjes, suiker en zetmeel

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Tompoestaart

Ingrediënten:
abrikozenmoes, banketbakkersroom, bladerdeeg, fondant, slagroom, gezoet en rode levensmiddelenkleurstof

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ferran Adrià - Een dag bij elBulli

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:

Dooi

Ingrediënten:
ascorbinezuur, basilicum, bernagiebloemen, bernagiescheuten, eiwitpoeder, fondant, gelatine, glucose, groene dennenappels, groene shiso, isomalt, koffie, olijfolie, pijnpitten, rode shiso, suiker, vloeibare stikstof, zoethoutpasta en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Bananensoezen

Ingrediënten:
banaan, banketbakkersroom, boter, ei, fondant, melk, patentbloem, slagroom, water en zout

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:

Perenboom

Ingrediënten:
bladgelatine, citroentijm, citroenzuur, clara frijs-peer, druivenpitolie, eidooier, fondant, heidebloemen, ijzerhardkruid, jeneverbes, peer, perenaquavit, room, sparrennaalden, sparrenolie, sparrentak, suiker, tijmolie, velletjes van onrijpe jeneverbes, venkelgroen, water en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
fruit
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Noëlcake

Ingrediënten:
amandelspijs, bloem, boter, ei, eidooier, fondant, suiker, walnoten en zout

Soort:
koek en gebak / chocolade