Recept uit Koude keuken:
Aspergebrood-verrassing
- Ingrediënten:
- asperges uit blik, gekookte ham, parmezaanse boter, rode paprika en witbrood
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met parmezaanse boter in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient parmezaanse boter:
Recept uit Koude keuken:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken: