Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Spinnenkop met geglaceerde uitjes
- Ingrediënten:
- aspergevulling, basterdsuiker, extra vergine olijfolie, kippenbouillon, lamsribstuk, zilveruitjes, zout en zwarte peper
- Soort:
- lamsvlees / ovenschotel
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Aspergevulling wordt beschouwd als asperge.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met aspergevulling in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient aspergevulling:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-02:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2015-13:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2011-05:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit delicious. magazine - 2014-08:
Recept uit delicious. magazine - 2014-08:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2013-11:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2014-06:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-12:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit Dit is geen kookboek:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-10:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-05:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-05:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit delicious. magazine - 2013-08:
Recept uit delicious. magazine - 2009-05:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit delicious. magazine - 2007-03:
Recept van Wat Aten Zij?:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Trattoria: