Marinade voor mosselen

Zoek naar marinade voor mosselen in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met marinade voor mosselen in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste marinade voor mosselen recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient marinade voor mosselen:

Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Diner / hoofdgerecht uit Spanje:

Catalaanse paella catalana

Ingrediënten:
cherrytomaten, doperwten, gedroogde chilipeper, kipfilet, kippenbouillontablet, knoflook, marinade, mosselen, olijfolie, peper, risottorijst, saffraandraadjes, surimi, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / rijst / gevogelte
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Zarzuela

Ingrediënten:
bloem, garnalen, groene paprika, knoflook, langoustines, mosselen, olijfolie, rode wijn, saffraandraadjes, tomatenpuree, ui, visfilet en vleestomaat

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Janneke Philippi - Soep bij Janneke thuis

Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:

Cacciucco alla livornese

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, garnaal, knoflook, mosselen, olijfolie, peterselie, rode peper, rode wijn, rozemarijn, tomaat in blik, witvisfilet en zuurdesembrood

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Vissoep van de piraat - zuppa di pesce del pirata

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, gedroogde chilipeper, groene paprika, knoflook, majoraan, mosselen, muskusoctopus, nootmuskaat, octopus, olijfolie, peper, rode paprika, rode wijn, salie, tijm, venusschelpen, verse gemengde kruiden, witte rum, zeekat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Vissoep op de manier van Livorno - cacciucco

Ingrediënten:
brood, vis, gladde haai, knoflook, mosselen, mul, olijfolie, peper, rode wijn, schorpioenvis, tomaat, ui, verse bladpeterselie, verse chilipeper, visbouillon, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Pascale Naessens - Puur Eten 2

Recept uit Puur Eten 2:

Vissoep

Ingrediënten:
bladpeterselie, knoflook, mosselen, paprika, scampi, tomaat, vis, rode wijn en zalm

Soort:
vis
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Bouillabaisse

Ingrediënten:
garnalen, knoflook, laurier, mosselen, olijfolie, peterselie, rode peper, saffraan, sinaasappelschil, tomaten uit blik, ui, venusschelpen, wijn en witte zeevis

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / eenpansgerecht
Een recept uit Paolo Roberto - Pizza & pasta

Recept uit Pizza & pasta:

Spaghetti Met Mosselen En Langoustines

Ingrediënten:
peterselie, knoflook, knoflook, water, kokkels, water, langoustines, mosselen, olie, olijfolie, peterselie, olijfolie, spaghetti, peterselie, water, wijn, witte wijn, zout, 
zout en peper en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Paella

Ingrediënten:
cayennepeper, erwten, gepelde grote garnalen, groene olijven, inktvis, kip, kippenbouillon, knoflook, mosselen, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rijst, roze garnalen, saffraan, tomaten, uien, varkensvlees en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / rijst
Een recept uit Francesca van Berk

Recept van Francesca Kookt!:

Hollandse vissoep

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, croutons, fruit, kabeljauw, knoflook, mosselen, olijfolie, peterselie, saffraan, schol, tomatenblokjes, ui, water, water, wijn, witte wijn en zeebaars

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

paella valenciana

Ingrediënten:
bakchorizo, erwten, gamba, garnalen, gevulde olijven, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, mosselen, olijfolie, paellarijst, paprikapoeder, rijst, rode paprika, saffraandraadjes, sperziebonen, tomaat, tuinbonen, ui, varkensfilet, verse peterselie, vlees, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
paella / groenten, aardappels en peulvruchten