Donker gevogeltefond

Zoek naar donker gevogeltefond in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met donker gevogeltefond in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste donker gevogeltefond recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient donker gevogeltefond:

Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Duivenjus

Ingrediënten:
donker gevogeltefond, duivenkarkas, gevogeltekarkas, jeneverbessen, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, prei, rozemarijn, selderij, sjalot en wortel

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Gong Bao Sauce

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, chinese zwarte azijn, blanke kippenfond, sesamolie, donkere sojasaus, lichte sojasaus en suiker

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Gebraden duif en toast met gekonfijte sjalot

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, boerenbrood, boter, eendenvet, gevogeltefond, houtduiven, mosterdblad, peper, sherryazijn, sjalotten, tomaten, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Lunch / snack of tussendoortje uit De Shanghai-keuken:

Yang chun mian - Lentenoedels

Ingrediënten:
bouillon, chinese tarwenoedels, donkere sojasaus, lente-ui, lichte sojasaus en sesamolie

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
soep/bouillon / noedels
Een recept uit  - 3 - Topkoks voor thuiskoks

Diner / lunch / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:

Ceasarsoep

Ingrediënten:
ansjovis, bindsla, brood, grove mosterd, kippenfond, knoflookpuree, parmezaanse kaas, pimentpuree, room, sambal oelek en ui

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Leeuwekoppen

Ingrediënten:
aardappelmeel, bruine suiker, chinese kool, donkere sojasaus, heldere bouillon, maïsolie, maïzena, medium dry sherry, shaoxingwijn, sojaolie, varkensvet, water, waterkastanje in blik en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Shiitakesaus

Ingrediënten:
amchoor, boter, citroensap, gember, bruine kippenfond, witte port, manzanilla, shiitake, sjalot, wortel en zoethout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Mieren die in de boom klimmen

Ingrediënten:
chilisaus, donkere sojasaus, glasmie, heldere bouillon, knoflook, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, marinade voor mieren die in de boom klimmen, medium dry sherry, pikante sojabonenpasta, shaoxingwijn, sojaolie, varkenshaas en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Recept uit De Shanghai-keuken:

Ba bao la jiang - Pittige achtschattenrelish

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakolie, bamboescheuten, bouillon, chili-knoflooksaus, donkere sojasaus, fijne tafelsuiker, gedroogde garnalen, gedroogde shiitake, groene sojabonen, kipfilet, kippendij, rauwe pindas, shaoxingwijn, stevige tofu, varkensfilet en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
gevogelte / varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Roodgestoofde kip met kastanjes

Ingrediënten:
bamboe uit blik, bruine suiker, donkere sojasaus, gedroogde chinese champignons, gember, heldere bouillon, kaneelstokje, maïsolie, medium dry sherry, poularde, shaoxingwijn, sojaolie, steranijs, tamme kastanjes en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Biefstuk à l'orange

Ingrediënten:
aardappelmeel, chilisaus, donkere sojasaus, gedroogde mandarijnschil, gember, heldere bouillon, lente-uien, maïsolie, marinade voor rundvlees à lorange, medium dry sherry, runderbil, runderlende, shaoxingwijn, sinaasappel en sojaolie

Keuken:
Chinees / Taiwanees
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Warm vlees

Ingrediënten:
azijn, bloem, boter, bouillon, donker bier, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurierblad, margarine, nootmuskaat, peper, rundvlees, tijm, ui, wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees