Cabernet sauvignonazijn

Zoek naar cabernet sauvignonazijn in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met cabernet sauvignonazijn in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste cabernet sauvignonazijn recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient cabernet sauvignonazijn:

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Cassismousse

Ingrediënten:
bosbessenjam, cabernet-sauvignonazijn, cassispuree, gelatinepoeder, melkchocolade, rodewijnazijnpoeder, room, violetsuiker, water en witte chocolade

Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Rode glaçage

Ingrediënten:
agar-agar, cabernet-sauvignonazijn, citroensap, frambozenpuree, gelatinepoeder, glucose, neutrale gelei, rode voedselkleurstof, suiker en water

Soort:
vegan / glazuur
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Recept uit Brindisa:

Dressing met piquillopaprika

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, cabernet sauvignon-azijn, fino sherry, inmaakvocht van piquillopaprika, knoflook, piquillopaprika uit pot en tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Nigella Express:

Salade van de chef

Ingrediënten:
avocado, cabernet sauvignon-azijn, dijonmosterd, emmentaler, extra vierge-olijfolie, ham, ijsbergsla, maïskorrels en maldonzout

Soort:
salade / vlees
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Paarse glacage

Ingrediënten:
agar-agar, cabernet sauvignon-azijn, citroensap, gelatinepoeder, glucose, kersenpuree, neutrale gelei, paarse voedingskleurstof, suiker en water

Soort:
vegan / glazuur
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Dipsaus

Ingrediënten:
azijn, chinkiang wijn, donkere sojasaus, lichte sojasaus, pikante chili-olie en wijnazijn

Keuken:
Chinees
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Recept uit Zuur:

Basilicumazijn

Ingrediënten:
basilicum en wittewijnazijn

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch