Grof zeezout

Grof zeezout wordt beschouwd als zeezout.

Alternatieve naam: heel grof zeezout.

Zoek naar grof zeezout in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met grof zeezout in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste grof zeezout recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient grof zeezout:

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Vanillesalz - Vanillezout

Ingrediënten:
fleur de sel, grof zeezout en vanillestokjes

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan / inmaak
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Srirachasalz - Srirachazout

Ingrediënten:
fleur de sel, grof zeezout en srirachasaus

Keuken:
Grieks / Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan / inmaak
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Rotweinsalz - Rode wijnzout

Ingrediënten:
cabernet sauvignon, fleur de sel, grof zeezout, syrah en zinfandelwijn

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan / inmaak
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Diner / nagerecht / basisrecept uit Fresh en light:

Yoghurtkaas

Ingrediënten:
dikke yoghurt en grof zeezout

Soort:
eieren, kaas en zuivel / kaas
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Ingelegde zalm

Ingrediënten:
grof zeezout en zalmfilet

Keuken:
Frans / Asjkenazisch / Joods
Soort:
vis
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Gerookte harder

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, grof zeezout en harderfilet

Keuken:
Hollands
Soort:
roken / vis / rookmot
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jeruzalem:

Labneh

Ingrediënten:
geitenyoghurt, grof zeezout en yoghurt

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Safransalz - Saffraanzout

Ingrediënten:
fleur de sel, grof zeezout, saffraandraadjes en water

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan / inmaak