risotto

Zoek naar risotto in uw eigen kookboeken

Risotto koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Venusschelpenrisotto

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, knoflook, olijfolie, peperoncino, peterselie, prosecco, risottorijst, ui en venusschelpen

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Radicchiorisotto

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, radicchio, risottorijst, rode wijn en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Risotto met aubergine

Ingrediënten:
aubergines, boter, carnarolirijst, gele ui, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, sauvignon blanc, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
risotto
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / nagerecht / dessert uit Groot handboek sauzen:

Risotto met aardbeien en mango met pistache-pesto

Ingrediënten:
aardbeien, boter, crème double, limoen, mango, melk, pistache-pesto, risottorijst, sinaasappelen, suiker en vanillepeulen

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Basisrecept uit Rijst & risotto:

Hartige risotto met parmezaanse kaas

Ingrediënten:
arboriorijst, basilicum, bieslook, cayennepeper, Groentebouilonblokje, kerrie, ketoembar, kippenbouillonblokje, knoflook, komijn, koriander, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rucola, runderbouillonblokje, spinazieblaadjes, tuinkruidenbouillonblokje, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Basisrecept uit Rijst & risotto:

Extra smeuige risotto met parmezaanse kaas

Ingrediënten:
arboriorijst, boter, crème fraîche, kippenbouillonblokje, knoflook, mascarpone, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ricotta, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met parmezaanse kaas als maaltijd met Italiaanse vleeswaren

Ingrediënten:
arboriorijst, bacon, bresaola, coppa di parma, kippenbouillonblokje, knoflook, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, peper, rauwe ham, spek, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Short grain Japanese rice risotto

Ingrediënten:
japanse kortkorrelige rijst en paddestoelenbouillon

Soort:
risotto
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht uit Made in Italy:

Risotto alla lodigiana - Klassieke risotto met grana

Ingrediënten:
boter, carnarolirijst, grana padano, kippenbouillon, boter, parmezaanse kaas, peper, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / voorgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met truffel

Ingrediënten:
arboriorijst, boter, knoflook, olijfolie, parmigiano reggiano, peper, runderbouillon, truffel uit blik, witte wijn en zoutvlokken

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Risotto alla Genovese

Ingrediënten:
ansjovispasta, champignons, citroensap, knoflook, margarine, parmezaanse kaas, peper, peterselie, risottorijst, tomaten, ui, water en zout

Soort:
risotto
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Risotto all'isolana

Ingrediënten:
boter, carnarolirijst, kaneel, kippenbouillon, knoflook, mager varkensgehakt, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ui, varkensworstvlees, vialone nano-rijst, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Risotto met rundvlees, rozemarijn, salie en barolo-wijn uit Alba

Ingrediënten:
arboriorijst, barolo, boter, knoflook, pancetta, parmezaanse kaas, rozemarijn, runderfond, rundergehakt, salie, ui, vleesbouillon, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Smeuige risotto met artisjokken

Ingrediënten:
arboriorijst, artisjokbodems uit blik, bladpeterselie, gerookte ham, kippenbouillonblokje, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rucola, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met parmezaanse kaas en carpaccio

Ingrediënten:
arboriorijst, basilicum, bresaola, carpaccio, kruidenbouillonblokje, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tomatenpuree, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Groenterisotto met aubergine en gepofte knoflook

Ingrediënten:
aubergine, knoflook, boter, bouillon, parmezaanse kaas, witte wijn, olijfolie, prei, risottorijst en salie

Keuken:
Hollands
Soort:
risotto / rijst
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Diner / voorgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Risotto mit Entenleber-Bolognese und rotem Chicorée / Risotto met eendenleverbolognese en rode witlof

Ingrediënten:
boter, eendenleverbolognese, gevogeltefond, kippenbouillon, olijfolie, risottorijst, rode witlof, sjalot, witte peper en witte wijn

Keuken:
Duits
Soort:
risotto
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Weizen-Risotto mit Morcheln und geschmolzenen Tomaten - Tarwerisotto met morieltjes en gesmolten tomaten

Ingrediënten:
boter, ebli tarwekorrels, gesmolten tomaten, gevogeltefond, kerstomaat, lente-ui, morieljes, olijfolie, parmezaanchips, parmezaanse kaas, peterselie, sjalot, truffeljus, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
risotto
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Petersilienrisotto mit Bouchot-Muscheln, Venusmuscheln und Calamaretti / Peterselierisotto met bouchot-mosselen, venusschelpen en calamaretti

Ingrediënten:
boter, calamaretti, chilidraadjes, citroenmelisse, droge witte wijn, knoflook, mosselen, mosselfond, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterseliepesto, risottorijst, sjalot, visfond en zout

Keuken:
Frans
Soort:
risotto
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Brown Rice risotto

Ingrediënten:
boter, bruine rijst, grana padano, groentebouillon, room, roomkaas en ui

Soort:
risotto
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Risottorand met parmezaanse kaas en kippenleversaus

Ingrediënten:
boter, kippenleversaus en risotto met parmezaanse kaas

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken 1 notitie

Recept uit Jamie, de basis van het koken:

Risotto met geroosterde pompoen, salie, kastanje en pancetta

Ingrediënten:
basis risotto, butternut-pompoen, gedroogde spaanse peper, kastanje, korianderzaad, mascarpone, pancetta, rookspek en salie

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Recept uit Jamie, de basis van het koken:

Risotto met gele boontjes, wodka en gerookte schelvis

Ingrediënten:
basis risotto, bleekselderij, gele sperziebonen, gerookte koolvis, gerookte schelvis, laurier, melk, sperziebonen en wodka

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Risotto met truffel

Ingrediënten:
bouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, risottorijst, room, ui, witte truffel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Risotto met champignons en spinazie

Ingrediënten:
arboriorijst, champignons, gemalen kaas, gevogeltebouillon, knoflook, olijfolie, peper, room, spinazie, ui en zout

Soort:
risotto / pasta, rijst, granen en deegwaren / rijst
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met knoflook en pecorino

Ingrediënten:
arboriorijst, crème fraîche, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, peper, rode ui, runderbouillonblokje, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto