vlees

Zoek naar vlees in uw eigen kookboeken

Vlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:

Pizza met pittige salami, courgette, tomaat en mozzarella

Ingrediënten:
basilicum, courgette, mozzarella, salami en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Gestoofd wild zwijn uit mercatello

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, gedroogde spaanse peper, jeneverbes, pancetta, parmezaanse kaas, passata, salie, schouder van hert, schouder van wild zwijn, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kalfslever met málagawijn

Ingrediënten:
kalfslever, kruiden, málagawijn, olijfolie, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Babi Padang (Gekruid varkensvlees uit Padang)

Ingrediënten:
bouillon, djahé, djinten, ei, kemiries, kentjoer, knoflook, meel, peper, prei, ui, varkensvlees en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:

Pasta met mascarponesaus

Ingrediënten:
bouillon, knoflook, kruidnoten, mascarpone, olijfolie, pasta, peper, rode wijn, rundergehakt, tomaat in blik, tomatenpuree, ui en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:

Manchamanteles de cerdo y pollo (Rode mole met varkensvlees, kip en fruit)

Ingrediënten:
ananas, bakbanaan, chilipeper, ciderazijn, kip, knoflook, kruidnagel, olie, suiker, ui, varken en witbrood

Soort:
vlees
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:

Gehaktbal

Ingrediënten:
brood, gemberpoeder, mosterd, nootmuskaat, piment, rozemarijn, vlees, tijm en ui

Soort:
vlees
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Rundvlees met saus van mierikswortel en sherryazijn - buey can rábano picante

Ingrediënten:
haasbiefstuk, olijfolie, rodewijnazijn, verse tijm, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Basisrecept uit Casa Moro:

Merguez

Ingrediënten:
chilipepervlokken, fijn zeezout, gedroogde rozenknopjes, harissa, kaneel, knoflook, komijnzaad, lamsdarm, lamsniervet, lamsschouder, rozenwater, venkelzaad, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zoet paprikapoeder

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:

Capretto alla civitese (Geit)

Ingrediënten:
chilipeper, geit, knoflook, laurier, olijfolie, oregano, paprika en tomaat

Soort:
vlees
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:

Tartaar van brandrood rund met kappertjes, mayonaise van groene kruiden en rundermerg

Ingrediënten:
bieslook, bieslookmayonaise, eierdooier, gerookt rundermerg, kappertjes, kappertjesvocht, kerrie, maispapier, olijfolie, poedersuiker, sjalot, tabasco, vastdeel van brandrood rund, kruiden, witbrood en worcestersaus

Soort:
vlees
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:

Gerookte runderrib-eye met gelei van bouillon, sjalotvinaigrette en kruim van uitgebakken spek, daarbij een ijsje van runderbouillon

Ingrediënten:
agar-agar, balsamicoazijn, bouillon, cepes, druivenpitolie, fond, gelatine, gembersap, gerookte rib-eye, geslagen room, kruim van uitgebakken spek, runderbouillon, sherryazijn, sjalot, walnootolie, water en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:

Saltimbocca

Ingrediënten:
boter, kalf, salie, varken en witte wijn

Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Runderfilet Rossini - filetto alla rossini

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, boter, extra vergine olijfolie, gruyère, marsala, rauwe ham, runderfilet, witbrood en wittetruffelolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens en William Cortvriendt - Puur & lichter 1 notitie

Recept uit Puur & lichter:

Gehaktballen met groenten

Ingrediënten:
gehakt, olijven en wortel

Soort:
vlees
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Moche en kruidenworst - moche et saucisse d´herbes

Ingrediënten:
boter, kruidenworst, kruidnagel, laurierblad, moche-worst, olie, olijfolie, peterselie, roseval aardappel, zoete ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:

Kalfsvlees in tonijnsaus - vitello tonnato

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bleekselderij, citroensap, droge witte wijn, eidooier, extra vergine olijfolie, kalfsvlees, kappertjes, knoflook, laurierblad, paprikapoeder, peper, tonijn in olie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Varkensmedaillons met mosterd, wijn en sinaasappelsap

Ingrediënten:
bloem, dijonmosterd, olijfolie, sinaasappels, ui, varkensmedaillon, verse peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Broodje bal

Ingrediënten:
basilicum, ciabattabrood, citroen, eidooier, gerookte pancetta, grove mosterd, jarlsberg kaas en rundergehakt

Soort:
vlees
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

sballen met sesam & koriandersalsa

Ingrediënten:
ei, honing, kaneel, ketjap, knoflook, komijnpoeder, koriander, lamsgehakt, mosterd, olie, olijfolie, paprikapoeder, rode ui, sesamzaad en witte wijnazijn

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Jamie in 30 minuten:

Worstenbroodjes

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, chipolata's, ei, parmezaanse kaas, sesamzaad en venkelzaad

Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog 1 notitie

Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Varkensschnitzels

Ingrediënten:
citroen, gedroogd broodkruim, knoflook, olijfolie, peterselie en varkenshaas

Soort:
vlees
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

Biefspies met yoghurtsaus

Ingrediënten:
biefstuk, bosui, gember, gembersiroop, knoflook, komijnpoeder, komijnzaad, limoen, olijfolie, pepertje, tamarinde en yoghurt

Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Zwezerik met champignons en sjalotten

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, eierdooier, koffieroom, laurierblad, olijfolie, prei, sjalot, ui, water, witte wijn, wortel, zout en zwezerik

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens en William Cortvriendt - Puur & lichter

Recept uit Puur & lichter:

Kip met curry

Ingrediënten:
currypasta, kip, kurkuma en tomaat

Soort:
vlees
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:

Lamsschouder met sherry

Ingrediënten:
bloem, droge sherry, knoflook, lamsschouder, olijfolie, paprikapoeder, rozemarijn, saffraan, sherry-azijn, tijm en ui

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees