vlees

Zoek naar vlees in uw eigen kookboeken

Vlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:

Pizza met pittige salami, courgette, tomaat en mozzarella

Ingrediënten:
basilicum, courgette, mozzarella, salami en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Gestoofd wild zwijn uit mercatello

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, gedroogde spaanse peper, jeneverbes, pancetta, parmezaanse kaas, passata, salie, schouder van hert, schouder van wild zwijn, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

kalfsschnitzels met salie saltimbocca

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, kalfsschnitzel, olie, parmaham, salie, witte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Avondmaal uit Fresh en light:

Lamsvlees en aubergine met feta en munt

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, dille, feta, honing, lamsrug, munt, olijfolie, oregano en rodewijnazijn

Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Kalfsnier

Ingrediënten:
kalfsnieren

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Ontbijt uit Comptoir Libanais:

Libanese Tortilla Met Worst

Ingrediënten:
bladpeterselie, double cream, gemalen komijn, ei, slagroom, tomaat, worstjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Lunch uit Raapsteeltje:

Soester knollenbol van koning Willem 1

Ingrediënten:
citroen, knoflook, lamsvlees, olijfolie, oregano, pikante paprikapoeder, soester knollen, suiker, tijm, ui en volkorenbollen

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Daging babi katjang (Gekruid varkensvlees in pindasaus)

Ingrediënten:
boemboe bali, boter, citroensap, ketjap manis, ketoembar, knoflook, peper, pindakaas, sambal oelek, santen, tomatenketchup, ui, varkensvlees en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Beignets Gevuld Met Gekruid Lamsgehakt

Ingrediënten:
aardappels, ei, bloem, pijnboompitten, koekjes, lamsgehakt, meel, olijfolie, paprikapoeder, knoflook, tomaten, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vlees
Een recept uit Sonja Bakker - Bereik je ideale gewicht !

Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:

Rundvleesreepjes met courgette en paprika

Ingrediënten:
basilicum, basispakket iglo, bosui, courgette, knoflook, krielaardappeltjes, paprika, parmezaanse kaas, rundvlees en tijm

Soort:
vlees
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Seccatarolletjes met rucola

Ingrediënten:
balsamicoazijn, olijfolie, peper, pijnboompitten, rucola, seccata en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens - Puur eten

Recept uit Puur eten:

Uien opgevuld met gahakt en tomatensaus

Ingrediënten:
gehakt, komijn, peterselie en ui

Soort:
vlees
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Korma - Lamsvlees gegaard in yoghurt

Ingrediënten:
amandel, boter, bulgaarse yoghurt, cayennepeper, gember, ghee, kardemom, knoflook, koffieroom, koriander, korianderzaad, lamsbout, saffraan, ui en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vlees
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Klapstuk Bogotá

Ingrediënten:
boter, broodkruim, knoflook, laurier, peper, peterselie, runderbouillon, runderklapstuk, tijm, tomaat, ui en zout

Keuken:
Colombiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:

Gebraden varkenslende

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenrasp, olijfolie, pancetta, ui, varkenslende, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Patrick Caignau - Fast food

Diner / hoofdgerecht uit Fast food:

Meat balls in tomatensaus

Ingrediënten:
bloem, champignon, gehakt, gezeefde tomaten, groene selderijblaadjes, knoflook, laurierblad, madeira, tijm, tomatenpuree en ui

Soort:
vlees
Een recept uit Patrick Caignau - Fast food

Diner / hoofdgerecht uit Fast food:

Cheeseburger

Ingrediënten:
augurk, broodjes, cheddarkaas, ketchup, rundhamburger en tomaat

Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Tuinbonen met eieren

Ingrediënten:
bakpoeder, eieren, jonge tuinbonen, olijfolie, serranoham, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Basisrecept uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Mexicaanse pulled pork

Ingrediënten:
ghee, jalapeñopeper, knoflook, komijn, limoen, oregano, reuzel, sinaasappel, ui, varkensschouder, water, zout en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Bijgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Verza con guanciale (savooiekool met kinnebakspek)

Ingrediënten:
guanciale, knoflook, olijfolie, pecorino romano, peper, savooiekool en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Kipspiesjes met bacon-bbq-saus

Ingrediënten:
barbecuesaus, citroensap, courgette, ghee, groene asperge, kippendij, lente-ui, munt, olijfolie, peterselie, roomboter, zout en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Stufato di coda di bue (gestoofde ossestaart)

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenzest, droge witte wijn, groentebouillon, kaneel, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, ossenstaart, peper, peterseliestelen, rozemarijn, salieblaadjes, sinaasappelzest, tijm, tomaat, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:

Cozido

Ingrediënten:
aardappel, bataat, buikspek, chourico worst, kippenpoot, kool, raapjes, rode biet, runderschenkel, varkensschouder en wortel

Keuken:
Portugees
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:

Wilde paddestoelen in saus

Ingrediënten:
koffieroom, olijfolie, peper, serranoham, sherry, sjalot, wilde paddestoelen en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Stufatino di vittelone (gestoofde runderrib)

Ingrediënten:
bleekselderij, kalfsbouillon, kappertjes, kerstomaat, klapstuk, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, runderribstuk, sinaasappelzest, tomaat, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Lever met mosterd en spek

Ingrediënten:
buikspek, dijonmosterd, kalfslever, olijfolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees