vlees

Zoek naar vlees in uw eigen kookboeken

Vlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:

Pizza met pittige salami, courgette, tomaat en mozzarella

Ingrediënten:
basilicum, courgette, mozzarella, salami en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Gestoofd wild zwijn uit mercatello

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, gedroogde spaanse peper, jeneverbes, pancetta, parmezaanse kaas, passata, salie, schouder van hert, schouder van wild zwijn, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit delicious. magazine - 2016-07

Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-07:

Worst met groene kidneybonen en koriander-yoghurt

Ingrediënten:
kidneybonen, koriander, worst en yoghurt

Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Steak tartare (tweede versie)

Ingrediënten:
champignon, eierdooier, knoflook, mager rundergehakt, mosterd, peper, spinazie, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Varkensnek en lisdodde, viooltjes en mout

Ingrediënten:
boter, druivenpitolie, kippengelei, lisdodden, moutpoeder, room, tijm, varkensnek, viooltjesessence, voorjaarsviooltjes en water

Soort:
vlees
Een recept uit delicious. magazine - 2016-07

Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-07:

Churrasco, Braziliaanse, met 3 sauzen

Ingrediënten:

Soort:
vlees
Een recept uit delicious. magazine - 2016-07

Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-07:

Gehakt, kruidig, met zoete-aardappelchips en tomatensalsa

Ingrediënten:
aardappelchips, gehakt en tomatensalsa

Soort:
vlees
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Prei en gekaramelliseerde varkensbouillongelei, prei-as en hazelnoot

Ingrediënten:
appel, bleekselderij, dilleolie, hazelnoten, prei, rodebessenwijn, tijm, ui, varkensribbetjes en yoghurt

Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Geflambeerde zwezerik, opgediend met doperwten

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroensap, cognac, doperwten, laurierblad, peper, prei, ui, verse peterselie, water, wortel, zonnebloemolie, zout en zwezerik

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Petit-salé met linzen

Ingrediënten:
bouquet garni, eendenvet, kruidnagel, laurier, linzen, morteau worst, prei, rookspek, spareribs, ui, varkensfilet, varkensschouder en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Königsberger Klopse

Ingrediënten:
ansjovis, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, half-om-halfgehakt, kalfsgehakt, kappertjes, kippenbouillon, melk, peterselie, runderbouillon, slagroom, ui en witbrood

Soort:
vlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Slavinken

Ingrediënten:
allesbinder, boter, gehaktkruiden, half-om-halfgehakt, kippenbouillon, maïzena, marsala, ontbijtspek, pancetta, salie, slavink, ui en witte wijn

Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Lunch / bijgerecht uit A propos bistro:

Gevulde groenten

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, casinobrood, courgette, dragon, kalfsvlees, knoflook, munt, olijfolie, rode paprika, sjalot, slagroom, tomaat, varkensvlees en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Daisy Scholte en Jill Overmaat - Koken met restjes is leuk

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koken met restjes is leuk:

Vleesrolletjes

Ingrediënten:
bladerdeeg, ei, kaas, kruiden en vleeswaren

Soort:
vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Konijn uit de oven

Ingrediënten:
appel, boter, ontbijtspek, tijm en wild konijn

Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Saucisses de Morteau

Ingrediënten:
aardappel, bosui, olijfolie, saucisses de morteau en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Filet de porc au Pernod - Varkenshaas met pernod

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, knoflook, pernod, peterselie, prei, sauce espagnol, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkenshaas en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:

Verlammend heet rundvlees (Ma La Niu Rou) met saus

Ingrediënten:
hete saus, koriander, lente-ui, pinda's, sesamzaad en rundvlees

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Lamsgehaktballetjes met rodebessensaus

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, ei, gedroogde cranberry's, lamsgehakt, munt, olie, piment, rode bessensaus en ui

Keuken:
Europees
Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:

Steak uit de streek

Ingrediënten:
boter, brandewijn, citroen, grof zout, knoflook, laurier, lendenbiefstuk, piri piri olie, rode paprika en whisky

Keuken:
Portugees
Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:

Prego-broodjes

Ingrediënten:
boter, entrecote, knoflook, laurier, lendenbiefstuk, olijfolie, piri piri saus, portugese broodjes en rode wijn

Keuken:
Portugees
Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Kalfslever met citroen

Ingrediënten:
bieslook, boter, brood, citroen, croutons, dragon, kalfslever, kervel, knoflook en sjalot

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Babi ketjap I (varkensvlees met ketjap)

Ingrediënten:
ketjap, knoflook, magere speklapjes, nootmuskaat, peper, trassi, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Lunch / snack of tussendoortje uit Home made:

Club met kaas, spek, gerookte biet & selderiesalade

Ingrediënten:
biet, boerenkaas, boter, boterhammen, citroen, crème fraîche, knolselderij, mayonaise, peper, slabladen, spek en zout

Soort:
vlees
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Uccelletti scappati

Ingrediënten:
boter, kalfspoot, pancetta en verse salieblaadjes

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Lunch / snack of tussendoortje uit Home made:

Omelet met worst, kummel, aardappeltjes en spinazie

Ingrediënten:
braadworstjes, ei, kummelzaad, mozzarella, olijfolie, peper, slagroom, spinazie, ui, vastkokende aardappel en zout

Soort:
vlees