vlees

Zoek naar vlees in uw eigen kookboeken

Vlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:

Pizza met pittige salami, courgette, tomaat en mozzarella

Ingrediënten:
basilicum, courgette, mozzarella, salami en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Gestoofd wild zwijn uit mercatello

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, gedroogde spaanse peper, jeneverbes, pancetta, parmezaanse kaas, passata, salie, schouder van hert, schouder van wild zwijn, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Varkenspoot en savooiekool

Ingrediënten:
bleekselderij, ciderazijn, citroen-mosterddressing, extra vergine olijfolie, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, kruidnagels, savooiekool, sjalot, steranijspeulen, ui, varkenspoten, witte wijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Solo Food

Recept uit Solo Food:

Kalfslever zonder etiquette

Ingrediënten:
boter, citroen, droge marsala, kalfslever, olijfolie, peterselie en ui

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / voorgerecht uit Jamie's comfort food:

De alleberste eggs benedict

Ingrediënten:
bladspinazie, boter, citroen, dijonmosterd, ei, eidooier, engelse muffins, gerookte ham, lente-ui, nootmuskaat, olijfolie en wittewijnazijn

Soort:
vlees
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Boeuf stroganoff

Ingrediënten:
boter, champignon, crème fraîche, dijonmosterd, nootmuskaat, paprikapoeder, runderfilet en ui

Soort:
vlees
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:

Ossenhaas met Cabrales

Ingrediënten:
boter, brandy, cabrales, haasbiefstuk en slagroom

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:

Vlees uit de wwok

Ingrediënten:
gember, groente, knoflook, lente-ui, olie, sojasaus, ui en vlees

Keuken:
Oosters
Soort:
vlees
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Italiaanse stroganoffschotel

Ingrediënten:
balsamicoazijn, champignon, kappertjes, knoflook, olijfolie, pasta, peper, provençaalse kruiden, rode paprika, runderbouillon, rundvlees, tomaten uit blik, ui en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Ossenstraart, cavolo nero en puree

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, bloem, boter, cavolo nero, kippenbouillon, knoflook, laurier, ossenstaart, peper, rode wijn, tijm, ui, volle melk, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Runderwang, boerenkool en bloemkool

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bloemkool, boerenkool, boter, kippenbouillon, laurier, melk, peper, rode wijn, rozemarijn, runderwangen, sinaasappel, ui, wortel, zeezout, zoete sherry, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Steak tartare

Ingrediënten:
ciabatta, cocktailaugurken, dragonblaadjes, eidooier, extra vergine olijfolie, kappertjes, mayonaise, peper, sjalot, ketchup, vanglap en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:

Langue de veau á la sauce piquante - Kalfstong met zure saus

Ingrediënten:
azijn, bloem, boter, dragon, droge witte wijn, kalfstong, kappertjes, kippenfond, peterselie, rundertong, sjalot, tomatenpuree en zure augurken

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Lamsschenkels mel rode bessengelei en port

Ingrediënten:
bloem, kippenbouillon, kippenbouillonblokje, lamsschenkel, maïzena, olijfolie, peper, peterselie, port, rodebessengelei, rozemarijn, sojasaus en ui

Keuken:
Europees
Soort:
vlees
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:

Bavette met sjalotjes en azijn

Ingrediënten:
olijfolie, roomboter, runderbavette, sherryazijn, sjalot en wijnazijn

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Schouderkarbonade met abrikozen

Ingrediënten:
abrikoos, boter, bouillon, chilipoeder, rode paprika, schouderkarbonade en ui

Soort:
vlees
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:

Karbonaadjes met Provençaalse kruiden en rode wijn

Ingrediënten:
herbes de provence, honing, knoflook, lamskoteletten, olijfolie, rode wijn, runderfond, ui, varkenskarbonade en water

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Lams-en-tomatencobbler

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, gedroogde kruiden, italiaanse kruiden, kippenbouillon, knolraap, lamsvlees, melk, peterselie, prei, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Lancashire hot pot met aardappelschijfjes en champignonsaus

Ingrediënten:
aardappel, bloem, champignonsoep uit blik, italiaanse kruiden, knolraap, lamsvlees, peterselie, prei, tomatenpuree, ui en wortel

Keuken:
Brits
Soort:
vlees
Een recept uit Laura Kieft - Het Laura’s bakery bakboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het Laura’s bakery bakboek:

Cervelaat Roomkaas Croissanthapjes

Ingrediënten:
croissantdeeg, ei, italiaanse kruiden en roomkaas

Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Pittige varkensvleesschotel met abrikozen, rozijnen en dadels

Ingrediënten:
abrikozen, bloem, champignons, dadels, italiaanse kruiden, kerrie, kippenbouillon, knoflook, koriander, olie, prei, rozijnen, tomaat uit blik, ui en varkensvlees

Keuken:
Internationaal
Soort:
vlees
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Cottage (rundvlees) pie en shepherd's (lamsvlees) pie

Ingrediënten:
aardappel, appelsap, bananensjalotten, bleekselderij, bloem, boter, champignon, knoflook, lamsvlees, marsala, olie, peterselie, rundvlees, semolina, sojasaus, tomaten uit blik, ui, vet, volle melk, worcestersaus en wortel

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Ontbijt / brunch uit Te gast bij Jamie:

Eenpansontbijt

Ingrediënten:
bloedworst, champignons, doorregen spek, ei, kerstomaat, olijfolie, varkensworstjes en weidechampignons

Keuken:
Brits
Soort:
vlees

Diner / tussengerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-11:

Involtini

Soort:
vlees

Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-03:

Lamsbout (geroosterd) met chermoula

Ingrediënten:
lamsbout

Soort:
vlees

Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-09:

Koteletten met uiensaus en bloemkoolgratin

Ingrediënten:
bloemkool, kotelet en uien

Soort:
vlees