vlees

Zoek naar vlees in uw eigen kookboeken

Vlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:

Pizza met pittige salami, courgette, tomaat en mozzarella

Ingrediënten:
basilicum, courgette, mozzarella, salami en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Gestoofd wild zwijn uit mercatello

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, gedroogde spaanse peper, jeneverbes, pancetta, parmezaanse kaas, passata, salie, schouder van hert, schouder van wild zwijn, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:

Lamsvlees met sinaasappelsaus

Ingrediënten:
bouillonpoeder, bruine basterdsuiker, droge sherry, lamsbout, olie, peper, perssinaasappel, sojasaus, ui en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Kercha met gekonfijte citroen en groene olijven

Ingrediënten:
chilipoeder, gekonfijte citroen, gemberpoeder, groene olijven, knoflook, komijnpoeder, koriander, kurkumapoeder, olijfolie, pens, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Ontbijt / lunch / snack of tussendoortje uit #watetenwevandaag:

Voor de zondagmiddagdip

Ingrediënten:
boter, brie, ei, salami en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Pianostuk met witte en zwarte wortel

Ingrediënten:
boter, knoflook, laurier, peper, rode wijn, runder-pianostuk, ui, witte wortel, zout en zwarte wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Paté van ricotta en ham

Ingrediënten:
bruin brood, cognac, gekookte ham, peper, pijnboompitten, ricotta, slagroom en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Avondmaal uit Liever lokaal:

Witte bonen met selderij, prei, haverwortel en gekookt spek

Ingrediënten:
boter, haverwortel, kruidnagel, laurier, peperkorrels, peterseliewortelloof, prei, schorseneer, selderijknol, witte bonen en zuurkoolspek

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Saté van geitenvlees: saté kambing

Ingrediënten:
chilipeper, citroensap, djinten, gember, groentebouillon, javaanse suiker, ketjap asin, ketjap manis, ketoembar, knoflook, koenjit, mager geitenvlees, pindakaas, santen, tamarinde, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:

Gevulde courgettes

Ingrediënten:
courgette, italiaanse saucijsen, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, rundergehakt, slagroom en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:

Gehaktballetjes in bouillon - almondigas I

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, bouillon, broodkruim, donkere chinese sojasaus, donkere japanse sojasaus, ei, groentenat, knoflook, lamsgehakt, olie, peper, prei, rundergehakt, sliertsjalot, tomaat, varkensgehakt, voorjaarsui en zout

Keuken:
Filipijns
Soort:
vlees
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

sballen met sesam & koriandersalsa

Ingrediënten:
ei, honing, kaneel, ketjap, knoflook, komijnpoeder, koriander, lamsgehakt, mosterd, olie, olijfolie, paprikapoeder, rode ui, sesamzaad en witte wijnazijn

Soort:
vlees
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Gehaktballetjes met erwtjes, munt en yoghurt

Ingrediënten:
aardappel, ei, eierdooier, doperwt, gedroogde munt, gedroogde perzische citroen, gemalen komijn, gemalen kurkuma, gemalen piment, kaneelstokje, knoflook, koriander, lamsgehakt, maïzena, munt, munt, naturel yoghurt, olijfolie, rode chilipeper, rundergehakt, ui, water, witte peper en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Lenterolletjes met korianderdressing

Ingrediënten:
bamigroenten, fillobladerdeeg, frituurolie, frituurvet, maïskiemolie, mosterd, peper, rode thaise currypasta, varkensreepjes, verse koriander, verse peterselie, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Linzen met worstjes

Ingrediënten:
bleekselderij, chili-olie, groene linzen, knoflook, olijfolie, peterselie, rode ui, saucijs en wortel

Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Dengdeng ragie I (Gekruid rundvlees)

Ingrediënten:
azijn, djinten, ketoembar, knoflook, kokos, laos, peper, rundvlees, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Bijgerecht uit Kook met Jamie:

Preisoldaten uit de oven met rookspek

Ingrediënten:
boter, doorregen rookspek, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, preien, tijm en witte wijn

Soort:
vlees
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Geroerbakt rundvlees met oestersaus

Ingrediënten:
biefstuk, gember, knoflook, lente ui, maïzena, oestersaus, oesterzwam, paddestoelen, rode pepers, shiitake, sojasaus, stropaddestoelen en suiker

Keuken:
Thais
Soort:
vlees
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Runderstoofpotje met steranijs

Ingrediënten:
biefstuk, groentebouillon, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, korianderwortel, lente ui, sojasaus, steranijs, suiker, taugé, thaise vissaus en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
vlees
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Kalfsfilet gemarineerd in kruiden

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, citroenschil, kalfsfilet, olijfolie, peper, rozemarijn, salieblaadjes, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Braadstuk van karbonade met venkel & honing

Ingrediënten:
aardappel, honing, karbonadestreng, knoflook, laurier, mosterdpoeder, olijfolie, rozemarijn, salie, sjalot, venkel en witte wijn

Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Gehaktbrood met geroosterde groenten

Ingrediënten:
aardappel, bloem, courgette, ei, knoflook, melk, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, peterselie, rode paprika, rozemarijn, rundergehakt, salie, witbrood, witte wijn en wortel

Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Opor Koening (Gekruid rundvlees)

Ingrediënten:
asem, djeroek poeroet, ei, kemirienoten, ketoembar, knoflook, koenjit, laos, magere runderlappen, santen, sereh, suiker, trassi, ui, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Zoetzure gehaktballetjes

Ingrediënten:
casinobrood, ei, kalfsgehakt, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, bladpeterselie, rundergehakt, suiker, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Gepaneerde lamskoteletten

Ingrediënten:
boter, citroen, ei, lamskoteletten, olijfolie, parmezaanse kaas en witbrood

Soort:
vlees
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Rundvlees & zoete dressing met kruiden

Ingrediënten:
druivenpitolie, lente ui, lichtbruine basterdsuiker, limoensap, runderfilet, sojasaus en tuinkruiden

Soort:
vlees