vlees

Zoek naar vlees in uw eigen kookboeken

Vlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:

Pizza met pittige salami, courgette, tomaat en mozzarella

Ingrediënten:
basilicum, courgette, mozzarella, salami en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Gestoofd wild zwijn uit mercatello

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, gedroogde spaanse peper, jeneverbes, pancetta, parmezaanse kaas, passata, salie, schouder van hert, schouder van wild zwijn, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit Sonja Bakker - Bereik je ideale gewicht !

Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:

Rundvleesreepjes met courgette en paprika

Ingrediënten:
basilicum, basispakket iglo, bosui, courgette, knoflook, krielaardappeltjes, paprika, parmezaanse kaas, rundvlees en tijm

Soort:
vlees
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Entrecote met olijvenpasta

Ingrediënten:
entrecotes, gedroogde oregano, knoflook, olijfolie extra vergine, versgemalen zwarte peper, zeezout en zwarte olijven zonder pit

Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens - Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten

Recept uit Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten:

Salade met eend

Ingrediënten:
eendenborst, pijnboompitten, tuinkers en wortel

Soort:
vlees
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / voorgerecht uit Raapsteeltje:

Tartaar van brandrode MRIJ-rund met gepocheerde kwarteleitjes en Goudse oplegkaas

Ingrediënten:
boeren-goudse oplegkaas, crème fraîche, kappertjes, kogelbiefstuk, kwarteleitjes, olijfolie, sjalot en ui

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Bolognesesaus

Ingrediënten:
gedroogde pasta, gedroogde porcini, linguine, marsala, olijfolie, parmaham, parmezaanse kaas, rundergehakt, sherry, spaghetti, tomatenpassata, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Kalfsnier

Ingrediënten:
kalfsnieren

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens - Puur eten

Recept uit Puur eten:

Uien opgevuld met gahakt en tomatensaus

Ingrediënten:
gehakt, komijn, peterselie en ui

Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Daging babi katjang (Gekruid varkensvlees in pindasaus)

Ingrediënten:
boemboe bali, boter, citroensap, ketjap manis, ketoembar, knoflook, peper, pindakaas, sambal oelek, santen, tomatenketchup, ui, varkensvlees en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Ontbijt uit Comptoir Libanais:

Libanese Tortilla Met Worst

Ingrediënten:
bladpeterselie, double cream, gemalen komijn, ei, slagroom, tomaat, worstjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:

Vierschaft

Ingrediënten:
aardappels, gerookte worst, gerookt spek, reuzel, ui, waldbeantsjes, winterpeen en zure appels

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:

Rundergies

Ingrediënten:
bloem, boter, koffieroom, kruidnagel, laurier, rode paprika, runderbouillon, rundvlees, tomatenpuree en ui

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Shoua (Marokkaanse kebab)

Ingrediënten:
chilipoeder, chilivlokken, komijn, koriander, lamsvlees, olijfolie, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit A propos bistro:

Ragout met cantharellen en hoorn des overvloeds

Ingrediënten:
cantharel, hazelnoten, hoorn des overvloeds, knoflook, olijfolie, rookspek, slagroom, ui en witte port

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Bista en rollo - Cubaanse rollade

Ingrediënten:
boter, citroensap, gekookte ham, groene paprika, knoflook, laurier, limoensap, majoraan, oregano, peper, rode paprika, rode wijn, rundervang, suiker, tomaat, ui, wijnazijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Cubaans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kalfsmedaillons met spek en gruyère

Ingrediënten:
boter, buikspek, citroensap, gruyère, kalfsmedaillon, koffieroom, kruiden, olijfolie, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Sabodets in rode wijn

Ingrediënten:
aardappel, kalfsfond, kruidnagel, prei, rode wijn, sabodet, ui en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:

Zondags gebraden lam

Ingrediënten:
aardappel, bacon, bloem, doperwten, knoflook, lamsschouder, lichtbruine basterdsuiker, munt, olijfolie, ontbijtspek, rozemarijn, savooiekool, ui en wittewijnazijn

Soort:
vlees
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Kruidenschnitzels

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, kalfsschnitzel, margarine, paneermeel van muffin, parmezaanse kaas, peper, varkensschnitzel, verse bieslook, verse dragon, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Kalfskoteletten op grootmoeders manier

Ingrediënten:
bloem, boter, champagne, kalfskotelet, madera, rookspek, slagroom en zilveruitjes

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Seccatarolletjes met rucola

Ingrediënten:
balsamicoazijn, olijfolie, peper, pijnboompitten, rucola, seccata en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Chorizo in rode wijn chorizo al vino

Ingrediënten:
brood, chorizo picante, olijfolie en rode wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Kalfsragout

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, citroen, eidooier, kalfsstoofvlees, knoflook, prei, slagroom, spek, ui, wortel en zilveruitjes

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Lunch uit Raapsteeltje:

Soester knollenbol van koning Willem 1

Ingrediënten:
citroen, knoflook, lamsvlees, olijfolie, oregano, pikante paprikapoeder, soester knollen, suiker, tijm, ui en volkorenbollen

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Carbonara

Ingrediënten:
boter, ei, gedroogde pasta, gerookte doorregen bacon, knoflook, linguine, parmezaanse kaas, room, sjalot, spaghetti, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees