vlees

Zoek naar vlees in uw eigen kookboeken

Vlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:

Pizza met pittige salami, courgette, tomaat en mozzarella

Ingrediënten:
basilicum, courgette, mozzarella, salami en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Gestoofd wild zwijn uit mercatello

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, gedroogde spaanse peper, jeneverbes, pancetta, parmezaanse kaas, passata, salie, schouder van hert, schouder van wild zwijn, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Varkenshaas met sinaasappel

Ingrediënten:
allesbinder, boter, margarine, rozijnen, sinaasappel, sinaasappelsap en varkenshaas

Soort:
vlees
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Testicoli di vitello all'anice (kalfstestikels met anijsroom)

Ingrediënten:
anijszaad, boter, citroen, droge witte wijn, nootmuskaat, peper, room, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Pork Tenderloin sous vide

Soort:
vlees
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Warme schorseneren met rookvlees en meshanger

Ingrediënten:
hazelnoten, meshanger, runderrookvlees, schorseneren, slagroom en verse kaas

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

brining Veal Tongue

Ingrediënten:
basis fosfaatpekel en kalfstong

Soort:
vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

curing brisket whole

Ingrediënten:
pastrami en runderklapstuk

Soort:
vlees
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:

Groene kool met chorizo en kikkererwten

Ingrediënten:
chorizo, extra vierge-olijfolie, gemalen chilipeper, gemalen komijn, groene kool, kikkererwten, kippenbouillon en knoflook

Soort:
vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Vleeskroketten

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, ei, gelatine, margarine, nootmuskaat, olie, paneermeel en soepvlees

Soort:
vlees
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Lamszwezerik met een oosters tintje

Ingrediënten:
bloem, bloemendaalse kool, boter, court-bouillon, groene kool, kerriepoeder, lamszwezerik, olie, peper, ras el hanout, vadouvan, veldsla, winterpostelein en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Tartaar van paardenbiefstuk

Ingrediënten:
cayennepeper, eidooier, kappertjes, ketchup, mayonaise, paardenbiefstuk, peterselie, scherpe mosterd, tabasco, ui, worcestersaus en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Beef, Flank sous vide

Soort:
vlees
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Carne en jocon - Rundvlees in tomaat-pepersaus

Ingrediënten:
chilipeper, groene tomaat, knoflook, kruidnagel, laurier, oregano, peper, rode paprika, runderbouillon, runderlappen, slaolie, tomaat, tortilla, ui en zout

Keuken:
Midden-Amerikaans
Soort:
vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Lebanese Kibbeh

Ingrediënten:
bulgur, kaneel, knoflook en lam

Soort:
vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Crispy Sweetbreads and asparagus sauce

Ingrediënten:
allesbinder, asperge, aspergesaus, aspergetips, bieslookbloemen, kalfszwezerik, kikkererwten, knoflook, macadamiaboter, olijfolie, pistachepoeder, sinaasappelzest, gedroogd, sojamelk, witte sojasaus, zomertruffel en ui

Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Brunch / lunch uit Spuntino:

Steak met eieren

Ingrediënten:
boter, ei, entrecote, olijfolie, peper en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Paillard

Ingrediënten:
citroen, kalfslende, knoflook, olijfolie en rozemarijn

Soort:
vlees
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Gestoofd geitenvlees met laurier en koolraap

Ingrediënten:
geitenvlees, gemalen komijnzaad, honing, ingemaakte paprika, knoflook, koolraap, laurier, olijfolie, peper, saffraan, ui, vleesbouillon en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Beef Cheek Pastrami,hot smoked

Ingrediënten:
runderwang pastrami, gepekeld

Soort:
vlees
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Avondmaal uit Liever lokaal:

Zuurkoolschotel met kruiden, spek en worstjes

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, knoflook, kruidnagel, laurier, peper, tijm, ui, vetspek met zwoerd, vleesbouillon, worstjes, zout, zuurkool en zuurkoolspek

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees

Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-07:

Entrecote met tijm, knoflook en ansjovis

Ingrediënten:
ansjovis, entrecote, knoflook en tijm

Soort:
vlees

Recept uit delicious. magazine - 2011-07:

Entrecote en tarlysalade met augurkjesdressing

Ingrediënten:
augurk en entrecote

Soort:
vlees

Recept uit delicious. magazine - 2011-07:

Fricandeaurolletjes met abrikozensalsa60 Gehaktballetjes, Italiaanse

Ingrediënten:
abrikozen, fricandeau en gehakt

Soort:
vlees

Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-07:

Karbonade met venkelrub

Ingrediënten:
karbonade en venkel

Soort:
vlees

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-07:

Lamsvleestaart, Libanese

Ingrediënten:
lamsvlees

Soort:
vlees