vlees

Zoek naar vlees in uw eigen kookboeken

Vlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:

Pizza met pittige salami, courgette, tomaat en mozzarella

Ingrediënten:
basilicum, courgette, mozzarella, salami en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Gestoofd wild zwijn uit mercatello

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, gedroogde spaanse peper, jeneverbes, pancetta, parmezaanse kaas, passata, salie, schouder van hert, schouder van wild zwijn, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kalfsmedaillons met citroen en boter

Ingrediënten:
boter, citroensap, kalfsmedaillon, olijfolie, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Gegratineerde wintergroenten met kaaskotelet

Ingrediënten:
broodkruim, eidooier, boter, oude kaas, koolraap, melk, nicola, room, salie, rozemarijn, tarwebloem, vastkokende aardappelen en winterwortel

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Recept uit Rond de tafel der Romeinen:

Gehaktballetjes

Ingrediënten:
boterhammen, caroenum, druivensap, garum, gehakt, honing, mirtebessen, olijfolie, peper, peperkorrels, pijnboompitten, rode wijn, varkensnet, zoete wijn en zout

Keuken:
Romeins
Soort:
vlees
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het Hollands maandkookboek:

Minipizza’s van oude broodjes

Ingrediënten:
broodjes, gedroogde italiaanse kruiden, kaas, oude kaas, olijfolie, ontbijtspek, peper en zout, stokbrood, tomatenpuree en ui

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Provençaalse gehaktschotel

Ingrediënten:
courgette, gehakt, herbes de provence, knoflook, paprika's, peper, tomaten, ui, vetstof en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Lunch / avondmaal uit Het Hollands maandkookboek:

Gevulde maaltijdpannenkoeken

Ingrediënten:
champignons, bloem, ontbijtkoek, pannenkoeken, paprikapoeder, pastinaak, rettich, room, kaneel, uien, varkenshaas en wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Worsten

Ingrediënten:
braadworst, vetstof en water

Soort:
vlees
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Rudergehakt-kaasballetjes in bouillon

Ingrediënten:
belegen kaas, citroenschil, comté, gruyère, kippenbouillon, knoflook, oude goudse kaas, rookspek, rundergehakt, varkensbuik, bladpeterselie en verse tijm

Soort:
vlees
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Gevulde groene koolrolletjes

Ingrediënten:
bouillon, ei, melk, gehakt, groene kool, paprikapoeder, peper, sneetjes brood, knoflook en wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Oosters gewokte paksoi met biefstuk en shiitakes

Ingrediënten:
biefstukken, gemberpoeder, ketjap manis, koriander, paksoi, rijst, sambal, sherry, shiitakes, uien en zonnebloemolie

Keuken:
Aziatisch / Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Bijgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Raapjes gevuld met spek en kaas

Ingrediënten:
boter, kwark, ontbijtspek, oude kaas, raapjes, salie en ui

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Javaanse saté met pindasaus

Ingrediënten:
citroensap, djahé, djinten, donkere basterdsuiker, fricandeau, hamlappen, ketjap manis, ketoembar, knoflook, laos, olie, pindasaus, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Solo Food

Recept uit Solo Food:

Steak bearnaise met friet en sla

Ingrediënten:
boter, botersla, citroen, dijonmosterd, droge witte wijn, eidooier, entrecote, kruimige aardappels, olijfolie, rodewijnazijn, sjalotje, verse dragon, verse kervel, wittewijnazijn en zonnebloemolie

Soort:
vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Steak House Blend hamburgers

Ingrediënten:
bavette (vlees), halslap en sirloin steak

Soort:
vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Pork, Loin sous vide

Soort:
vlees
Een recept uit Jane FAERBER - Het complete keto-dieet kookboek

Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:

Kalfsentrecote met asperges en citroensaus

Ingrediënten:
asperges, boter, citroen, griekse yoghurt, kalfsentrecote, keto, knoflook, olijfolie, peper en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Jane FAERBER - Het complete keto-dieet kookboek

Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:

Vietnamees varkensvlees met wittekoolnoedels

Ingrediënten:
gember, keto, knoflook, kokosolie, kotelet, lente uitjes, sesamolie, tamari, verse korianderblaadjes, verse rode chilipeper, witte kool en zwart sesamzaad

Keuken:
Vietnamees
Soort:
vlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Carpaccio van rauwe ham met witte pompelmoes

Ingrediënten:
basilicum, parmezaanse kaas, pompelmoes en rauwe ham

Soort:
vlees
Een recept uit Jane FAERBER - Het complete keto-dieet kookboek

Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:

Chinese broccoli met rundvlees

Ingrediënten:
broccoli, gember, keto, knoflook, kokosolie, lente-ui, peper, rundvlees, sesamolie, sojasaus, zout en zwart sesamzaad

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Ritja-ritja I (Gekruid varkensvlees)

Ingrediënten:
bleekselderij, goudbouillonblokje, ketjap manis, knoflook, peper, sambal oelek, sereh, suiker, tomaten, ui, varkenslappen en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Filetto di maiale con crosta di mostarda e borlotti

Ingrediënten:
bleekselderij, borlottibonen, boter, broodkruim, groene chilipeper, knoflook, mosterdfruit, olijfolie, pancetta, peper, peterselie, plantaardige olie, raapstelen, salie, tomatenpassata, varkenshaas, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:

Aubergines uit Hangzhou (Rou Mo Qie Zi)

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, aubergine, bouillon, fijne kristalsuiker, gember, lente-ui, olie, shaoxingwijn, sojasaus en varken

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Rundvlees met kouseband - pad ped nuea

Ingrediënten:
groene paprika, groene thaise chilipeper, knoflook, kousenband, kratiem, mager rundergehakt, nam pla, nam prik gaeng ped, olie, prik khee noo, rode paprika, sperziebonen, suiker, thaise rode kerriepasta, thaise vissaus en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :

Agneddu alla Messinese - Lamskarbonade "Messina"

Ingrediënten:
gezouten kappertjes, knoflook, lamskarbonade, rode wijn, rozemarijn, tomaat, ui, wortel, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees