vlees

Zoek naar vlees in uw eigen kookboeken

Vlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:

Pizza met pittige salami, courgette, tomaat en mozzarella

Ingrediënten:
basilicum, courgette, mozzarella, salami en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Gestoofd wild zwijn uit mercatello

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, gedroogde spaanse peper, jeneverbes, pancetta, parmezaanse kaas, passata, salie, schouder van hert, schouder van wild zwijn, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit Christian Weij - Verrot lekker

Recept uit Verrot lekker:

Spek

Ingrediënten:
baking soda, buikspek, rozemarijn, tijm, zeezout en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Gehaktballen

Ingrediënten:
boter, brood, ei, half-om-halfgehakt, melk, nootmuskaat en paneermeel

Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Karbonaden met uiensaus

Ingrediënten:
bloem, boter, melk, peper, ui, varkenskarbonade, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Stufatino di vittelone (gestoofde runderrib)

Ingrediënten:
bleekselderij, kalfsbouillon, kappertjes, kerstomaat, klapstuk, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, runderribstuk, sinaasappelzest, tomaat, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Kipspiesjes met bacon-bbq-saus

Ingrediënten:
barbecuesaus, citroensap, courgette, ghee, groene asperge, kippendij, lente-ui, munt, olijfolie, peterselie, roomboter, zout en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Runderfilet Rossini - filetto alla rossini

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, boter, extra vergine olijfolie, gruyère, marsala, rauwe ham, runderfilet, witbrood en wittetruffelolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Moche en kruidenworst - moche et saucisse d´herbes

Ingrediënten:
boter, kruidenworst, kruidnagel, laurierblad, moche-worst, olie, olijfolie, peterselie, roseval aardappel, zoete ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens en William Cortvriendt - Puur & lichter 1 notitie

Recept uit Puur & lichter:

Gehaktballen met groenten

Ingrediënten:
gehakt, olijven en wortel

Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Haasbiefstukken met champignons, truffel en room

Ingrediënten:
boter, brood, champignons, citroensap, cognac, haasbiefstuk, koffieroom, peper, truffel uit blik, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Babi tjampoer assinan (Zoetzuur varkensvlees met groenten)

Ingrediënten:
azijn, bloem, bruine basterdsuiker, champignons, djahé, ei, hamlappen, ketjap manis, knoflook, komkommer, maïzena, tomatenketchup, trassi, ui, water en winterwortel

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Ham-kiwimousse

Ingrediënten:
boter, gekookte ham, kiwi's, peper, robiola en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:

Gerookte runderrib-eye met gelei van bouillon, sjalotvinaigrette en kruim van uitgebakken spek, daarbij een ijsje van runderbouillon

Ingrediënten:
agar-agar, balsamicoazijn, bouillon, cepes, druivenpitolie, fond, gelatine, gembersap, gerookte rib-eye, geslagen room, kruim van uitgebakken spek, runderbouillon, sherryazijn, sjalot, walnootolie, water en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:

Manchamanteles de cerdo y pollo (Rode mole met varkensvlees, kip en fruit)

Ingrediënten:
ananas, bakbanaan, chilipeper, ciderazijn, kip, knoflook, kruidnagel, olie, suiker, ui, varken en witbrood

Soort:
vlees
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:

Capretto alla civitese (Geit)

Ingrediënten:
chilipeper, geit, knoflook, laurier, olijfolie, oregano, paprika en tomaat

Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Loelah dari betawi (Gekruid rundvlees uit Batavia)

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, bruine fond, djinten, ketoembar, knoflook, kokos, peper, rundvlees, salam, santen, trassi, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Gobe betawi (Gekruid rundvlees uit Batavia)

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, djinten, ketoembar, kokos, rundvlees, santen, trassi, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Runderrib en rozen, moursoesjes en rode biet

Ingrediënten:
00-bloem, agar-agar, appels, bier, bieten, boteremulsie, eekhoorntjesbroodolie, fijn keukenzout, gelatine, kippengelei, lievevrouwebedstro, mout, rodebietensap, rozenbottelazijn, rozenbottelessence, rugosa-rozenblaadjes, runderribstuk, tijm, uienbouillon en vleesnat

Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Daging manis (Gekruid zoet varkensvlees)

Ingrediënten:
ketjap, ketoembar, knoflook, margarine, olie, sambal oelek, ui, varkensvlees en water

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De smaak van mijn herinnering:

Koupes

Ingrediënten:
citroen, fijne bulgur, half-om-halfgehakt, kaneelpoeder, mager lamsgehakt, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, rode ui en witte ui

Keuken:
Cypriotisch
Soort:
vlees
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:

Yukhoe Koreaanse tartaar

Ingrediënten:
bosui, eidooier, honing, knoflook, koreaanse sojasaus, peer, pijnboompitten, rundvlees, sesamolie, sesamzaad en zwarte peper

Keuken:
Koreaans
Soort:
vlees
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Bijgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Verza con guanciale (savooiekool met kinnebakspek)

Ingrediënten:
guanciale, knoflook, olijfolie, pecorino romano, peper, savooiekool en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Basisrecept uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Mexicaanse pulled pork

Ingrediënten:
ghee, jalapeñopeper, knoflook, komijn, limoen, oregano, reuzel, sinaasappel, ui, varkensschouder, water, zout en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Tuinbonen met eieren

Ingrediënten:
bakpoeder, eieren, jonge tuinbonen, olijfolie, serranoham, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Hammousse

Ingrediënten:
bloem, bouillon, gekookte ham, gelatine, melk, room, tomaten, tuinkruiden en vetstof

Soort:
vlees