vlees

Zoek naar vlees in uw eigen kookboeken

Vlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:

Pizza met pittige salami, courgette, tomaat en mozzarella

Ingrediënten:
basilicum, courgette, mozzarella, salami en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Gestoofd wild zwijn uit mercatello

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, gedroogde spaanse peper, jeneverbes, pancetta, parmezaanse kaas, passata, salie, schouder van hert, schouder van wild zwijn, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit Pascale Naessens - Mijn pure keuken 2

Recept uit Mijn pure keuken 2:

Kalkoen, gevuld met groenten en champignons

Ingrediënten:
champignons, gandaham, kalkoen, spinazie en tomaat

Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens - Puur eten

Recept uit Puur eten:

Kwartel met granaatappel

Ingrediënten:
granaatappel, kwartel, port, roomboter, sjalot en spek

Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens - Puur eten

Recept uit Puur eten:

Rosbief met spinazie en wortelsausje

Ingrediënten:
gember, koriander, rosbief, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, spinazie en wortel

Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens - Puur eten

Recept uit Puur eten:

Carpaccio van hert met gebakken rode biet

Ingrediënten:
balsamicoazijn, rode biet, hert en pijnboompitten

Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens - Mijn pure keuken 2

Recept uit Mijn pure keuken 2:

Paddenstoelen met spekreepjes

Ingrediënten:
buikspek, paddenstoelen, paprika en ui

Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Runderwang, boerenkool en bloemkool

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bloemkool, boerenkool, boter, kippenbouillon, laurier, melk, peper, rode wijn, rozemarijn, runderwangen, sinaasappel, ui, wortel, zeezout, zoete sherry, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Ossenstraart, cavolo nero en puree

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, bloem, boter, cavolo nero, kippenbouillon, knoflook, laurier, ossenstaart, peper, rode wijn, tijm, ui, volle melk, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Varkenspoot en savooiekool

Ingrediënten:
bleekselderij, ciderazijn, citroen-mosterddressing, extra vergine olijfolie, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, kruidnagels, savooiekool, sjalot, steranijspeulen, ui, varkenspoten, witte wijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Steak tartare

Ingrediënten:
ciabatta, cocktailaugurken, dragonblaadjes, eidooier, extra vergine olijfolie, kappertjes, mayonaise, peper, sjalot, ketchup, vanglap en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:

Ossenhaas met Cabrales

Ingrediënten:
boter, brandy, cabrales, haasbiefstuk en slagroom

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Pittige varkensvleesschotel met abrikozen, rozijnen en dadels

Ingrediënten:
abrikozen, bloem, champignons, dadels, italiaanse kruiden, kerrie, kippenbouillon, knoflook, koriander, olie, prei, rozijnen, tomaat uit blik, ui en varkensvlees

Keuken:
Internationaal
Soort:
vlees
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Deventer Kruudmoes

Ingrediënten:
gelderse rookworst, gortepap, rozijn, stroop, verse bieslook, verse kervel en verse munt

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Trish Deseine en Christian Sarramon - Heerlijk Parijs

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heerlijk Parijs:

Aardappel, honing en Speck

Ingrediënten:
bloemige aardappelen, groentebouillon, ham, kookroom, slagroom, vloeibare honing, water en 
zout en peper

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken

Recept uit Mijn Pure Keuken:

Millefeuille van aubergines met gedroogde ham

Ingrediënten:
aubergine, gerookte ham, raketsla en tomaat

Soort:
vlees
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Schouderkarbonade met abrikozen

Ingrediënten:
abrikoos, boter, bouillon, chilipoeder, rode paprika, schouderkarbonade en ui

Soort:
vlees
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:

Langue de veau á la sauce piquante - Kalfstong met zure saus

Ingrediënten:
azijn, bloem, boter, dragon, droge witte wijn, kalfstong, kappertjes, kippenfond, peterselie, rundertong, sjalot, tomatenpuree en zure augurken

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:

Karbonaadjes met Provençaalse kruiden en rode wijn

Ingrediënten:
herbes de provence, honing, knoflook, lamskoteletten, olijfolie, rode wijn, runderfond, ui, varkenskarbonade en water

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:

Bavette met sjalotjes en azijn

Ingrediënten:
olijfolie, roomboter, runderbavette, sherryazijn, sjalot en wijnazijn

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens - Puur eten

Recept uit Puur eten:

Chateaubriand met gebakken bloemkool

Ingrediënten:
bloemkool, chateaubriand en mayonaise

Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Lams-en-tomatencobbler

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, gedroogde kruiden, italiaanse kruiden, kippenbouillon, knolraap, lamsvlees, melk, peterselie, prei, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Lancashire hot pot met aardappelschijfjes en champignonsaus

Ingrediënten:
aardappel, bloem, champignonsoep uit blik, italiaanse kruiden, knolraap, lamsvlees, peterselie, prei, tomatenpuree, ui en wortel

Keuken:
Brits
Soort:
vlees
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Lamslapjes met kerstomaten- ansjovissaus

Ingrediënten:
ansjovisfilets in olie, gehakt, kerstomaat, lamslapjes, olijfolie, knoflook, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Ontbijt / brunch / lunch uit Tomaten:

Tomatengratin met bacon

Ingrediënten:
broodkruimels, gedroogde oregano, gehakt, parmezaanse kaas, olijfolie, bacon, sjalot, tomaten, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / voorgerecht uit Jamie's comfort food:

De alleberste eggs benedict

Ingrediënten:
bladspinazie, boter, citroen, dijonmosterd, ei, eidooier, engelse muffins, gerookte ham, lente-ui, nootmuskaat, olijfolie en wittewijnazijn

Soort:
vlees