vlees

Zoek naar vlees in uw eigen kookboeken

Vlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:

Pizza met pittige salami, courgette, tomaat en mozzarella

Ingrediënten:
basilicum, courgette, mozzarella, salami en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Gestoofd wild zwijn uit mercatello

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, gedroogde spaanse peper, jeneverbes, pancetta, parmezaanse kaas, passata, salie, schouder van hert, schouder van wild zwijn, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Mu-shu-jou - Varkensvlees met omelet

Ingrediënten:
bouillon, ei, gedroogde chinese paddestoelen, lente-ui, sesamolie, sherry, sojasaus, spekvet, varkensribkarbonade, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Barbecued spareribs - Spareribs van de barbecue

Ingrediënten:
azijn, bruine suiker, knoflook, krabbetjes, mccormick chilipoeder, mosterdpoeder, peper, tabasco, tomaat, tomatenketchup, ui, worcestersaus, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:

Gebakken diamanthaas met rodewijnsaus en raapstelenstamppot

Ingrediënten:
bloemige aardappel, bosui, boter, diamanthaas, kalfsfond, kalfsjus, kristalsuiker, kruidnagel, laurier, olijfolie, peperkorrel, raapstelen, rode wijn, sjalot, slagroom, zout en zwarte peper

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Lamsbaron, geroosterd

Ingrediënten:
boter, knoflook en lamsbaron

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Lamsvlees met aardappelen - abbacchio al forno con patate

Ingrediënten:
aardappel, boter, extra vergine olijfolie, knoflook, lamsschouder, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:

Worst in bananenblad - naem

Ingrediënten:
bananenblad, groene thaise chilipeper, khao neow, kleefrijst, knoflook, kratiem, lente-ui, limoen, limoensap, natriumbicarbonaat, pinda, prik chee fa daeng, prik khee noo, rode chilipeper, varkenszwoerd, verse munt en zout

Keuken:
Thais
Soort:
vlees
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Watervalbiefstuk - nuea yang nam tok

Ingrediënten:
bai pak chee, gemalen chilipeper, haasbiefstuk, kleefrijst, lente-ui, limoensap, nam pla, prik khee noo pon, sesamzaad, thaise vissaus, verse koriander en verse munt

Keuken:
Thais
Soort:
vlees
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Biefstuk met groene paprika's en tomaat

Ingrediënten:
biefstuk, gember, groene lenteui, groene paprika, knoflook, maïzena, peper, sojasaus, suiker, tomaat, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella Express:

Cocktailworstjes

Ingrediënten:
cocktailworstjes, honing, sesamolie en sojasaus

Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens - Puur Pascale

Recept uit Puur Pascale:

Gekookte kip met groenten

Ingrediënten:
broccoli, buikspek, gember en kip

Soort:
vlees
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kalfskop, gevuld

Ingrediënten:
bouquet garni, champignons, cognac, ei, ham, kalfskopvlees, kalfslappen, kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, zwarte olijf, tomatenpuree, ui, varkensnek, witte roux en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Messicani alla Milanese - Milanese kalfsvleesrolletjes

Ingrediënten:
boter, broodkruim, ei, kalfslapjes, kippenlever, marsala, nootmuskaat, ontbijtspek, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rauwe ham, salie, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:

Paaspaté Berry

Ingrediënten:
ei, korstdeeg en worstvlees

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kalfskop met vinaigrette

Ingrediënten:
azijn, bloem, ei, kalfskop, peterselie, sjalot, ui, vinaigrettesaus en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:

Lever met spek en bruingebrande uien

Ingrediënten:
balsamicoazijn, kalfslever, knoflookolie, mager rookspek, peterselie en rode ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Melklam - agneau de lait

Ingrediënten:
laurierblad, melklam, olie, rosé, ui, verse rozemarijn, verse tijm, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:

Varkensribstuk met Zaanse mosterdsaus

Ingrediënten:
bloemige aardappel, boter, dijonmosterd, knoflook, kookroom, laurier, melk, olijfolie, sjalot, slagroom, varkensribstuk, witte wijn, zaanse mosterd, zout, zuring en zwarte peper

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:

Gebraden lamsrack, lamsjus met bonenkruid en groene groente

Ingrediënten:
aardappel, groene asperge, haricots verts, jeneverbes, knoflook, lamsafsnijdels, lamsbotten, lamsrack, olijfolie, peper, rozemarijn, tijm, tuinbonen, ui, wijn, winterwortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Niertjes in rode wijn

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, braadboter, champignon, laurierblad, margarine, peterselie, peterseliestelen, rode wijn, tijm, tomatenpuree, ui en varkensnieren

Soort:
vlees
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Bobotie

Ingrediënten:
amandel, boter, bruine suiker, citroensap, ei, kerrie, kerstomaat, knoflook, melk, paneermeel, peper, rozijnen, rundergehakt, ui, varkensgehakt, witbrood en zout

Keuken:
Zuid-Afrikaans
Soort:
vlees
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Italiaanse gehaktballetjes met tomatensaus

Ingrediënten:
broodkruim, citroenrasp, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, ricotta, rode wijn, rundergehakt, tomaat, tomaten uit blik, ui, varkensgehakt, venkelzaad, verse basilicum, verse peterselie en verse rozemarijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit delicious. magazine - 2016-01

Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-01:

Kalfsbouletjes, Luikse, met bleekselderijstamppot

Ingrediënten:
bleekselderij

Soort:
vlees
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:

Italiaanse worstjes in hete tomatensaus met polenta

Ingrediënten:
chilipeperolie, italiaanse worstjes, kippenbouillon, marsala, olijfolie, polenta en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Carpaccio met venkel

Ingrediënten:
carpaccio, citroensap, extra vierge-olijfolie, kappertjes, mosterd en venkelknol

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees