vlees

Zoek naar vlees in uw eigen kookboeken

Vlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:

Pizza met pittige salami, courgette, tomaat en mozzarella

Ingrediënten:
basilicum, courgette, mozzarella, salami en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Gestoofd wild zwijn uit mercatello

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, gedroogde spaanse peper, jeneverbes, pancetta, parmezaanse kaas, passata, salie, schouder van hert, schouder van wild zwijn, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit Pascale Naessens - Puur Pascale

Recept uit Puur Pascale:

Olijven met gehakt en tomaten

Ingrediënten:
gehakt, mosterd, olijven en tomaat

Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens - Puur Pascale

Recept uit Puur Pascale:

Heerlijk gehakt met prei

Ingrediënten:
gehakt, lente-ui, mosterd en prei

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Broodje bal

Ingrediënten:
basilicum, ciabattabrood, citroen, eidooier, gerookte pancetta, grove mosterd, jarlsberg kaas en rundergehakt

Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Zwezerik met champignons en sjalotten

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, eierdooier, koffieroom, laurierblad, olijfolie, prei, sjalot, ui, water, witte wijn, wortel, zout en zwezerik

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

sballen met sesam & koriandersalsa

Ingrediënten:
ei, honing, kaneel, ketjap, knoflook, komijnpoeder, koriander, lamsgehakt, mosterd, olie, olijfolie, paprikapoeder, rode ui, sesamzaad en witte wijnazijn

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Jamie in 30 minuten:

Worstenbroodjes

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, chipolata's, ei, parmezaanse kaas, sesamzaad en venkelzaad

Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Varkensmedaillons met mosterd, wijn en sinaasappelsap

Ingrediënten:
bloem, dijonmosterd, olijfolie, sinaasappels, ui, varkensmedaillon, verse peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Ruths gevulde puntpaprika's

Ingrediënten:
baharat, basmatirijst, bladpeterselie, dille, gedroogde munt, gemalen kardemomzaad, groentebouillon, lamsgehakt, olijfolie, puntpaprika, suiker, tomaat, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Gevulde aubergine met lamsgehakt * pijnboompitten

Ingrediënten:
aubergine, bladpeterselie, citroen, fijne kristalsuiker, gemalen komijn, kaneel, kaneelstokjes, lamsgehakt, mild paprikapoeder, olijfolie, pijnboompitten, tamarindepasta, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vlees
Een recept uit Jane FAERBER - Het complete keto-dieet kookboek

Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:

Vleestaart met groene sla

Ingrediënten:
boter, eieren, kaas, jalapeños, keto, lente-uitjes, mexicaanse kruiden, peper, room, rundergehakt, sla, tomatensaus, verse korianderblaadjes, vers limoensap en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:

Lamsschouder met sherry

Ingrediënten:
bloem, droge sherry, knoflook, lamsschouder, olijfolie, paprikapoeder, rozemarijn, saffraan, sherry-azijn, tijm en ui

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:

Kalfsvlees in tonijnsaus - vitello tonnato

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bleekselderij, citroensap, droge witte wijn, eidooier, extra vergine olijfolie, kalfsvlees, kappertjes, knoflook, laurierblad, paprikapoeder, peper, tonijn in olie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog 1 notitie

Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Varkensschnitzels

Ingrediënten:
citroen, gedroogd broodkruim, knoflook, olijfolie, peterselie en varkenshaas

Soort:
vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Willy Dufresne's Hanger Steak Tartare

Ingrediënten:
dragonblad, longhaas, olijfolie en tabasco

Soort:
vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Beef Flatiron Sous Vide

Ingrediënten:
sukadesteak

Soort:
vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Beef Hanger Steak Sous Vide

Ingrediënten:
longhaas

Soort:
vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Suckling Pig Shoulder

Ingrediënten:
olijfolie en speenvarkenschouder

Soort:
vlees
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Karbonades met spruitjes

Ingrediënten:
aardappel, knoflook, olijfolie, pindasaus, rode ui, rozemarijn, schouderkarbonade, spekreepjes en spruitjes

Soort:
vlees
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Kalfsvlees & paddestoelen

Ingrediënten:
boter, kalfsfilet, olijfolie, paddestoelen en postelein

Soort:
vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Lamb Shoulder Sous Vide

Ingrediënten:
lamsschouder, olijfolie en tijm

Soort:
vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Veal Breast Sous Vide

Ingrediënten:
kalfsborst

Soort:
vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Veal Shank Sous Vide

Ingrediënten:
kalfsschenkel

Soort:
vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Suckling Pig Shoulder with Shallot and Orange Sauce

Ingrediënten:
sjalot-sinaasappelsaus, speenvarkenschouder en vlierbloesem

Soort:
vlees
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Niertjes in sherry - riñones al jerez

Ingrediënten:
bouillon, droge sherry, kalfsnier, knoflook, olijfolie, peper, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees