vlees

Zoek naar vlees in uw eigen kookboeken

Vlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:

Pizza met pittige salami, courgette, tomaat en mozzarella

Ingrediënten:
basilicum, courgette, mozzarella, salami en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Gestoofd wild zwijn uit mercatello

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, gedroogde spaanse peper, jeneverbes, pancetta, parmezaanse kaas, passata, salie, schouder van hert, schouder van wild zwijn, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Jamie in 30 minuten:

Worstenbroodjes

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, chipolata's, ei, parmezaanse kaas, sesamzaad en venkelzaad

Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:

Kalfsvlees in tonijnsaus - vitello tonnato

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bleekselderij, citroensap, droge witte wijn, eidooier, extra vergine olijfolie, kalfsvlees, kappertjes, knoflook, laurierblad, paprikapoeder, peper, tonijn in olie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog 1 notitie

Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Varkensschnitzels

Ingrediënten:
citroen, gedroogd broodkruim, knoflook, olijfolie, peterselie en varkenshaas

Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Varkensmedaillons met mosterd, wijn en sinaasappelsap

Ingrediënten:
bloem, dijonmosterd, olijfolie, sinaasappels, ui, varkensmedaillon, verse peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Broodje bal

Ingrediënten:
basilicum, ciabattabrood, citroen, eidooier, gerookte pancetta, grove mosterd, jarlsberg kaas en rundergehakt

Soort:
vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Gevulde aubergine met lamsgehakt * pijnboompitten

Ingrediënten:
aubergine, bladpeterselie, citroen, fijne kristalsuiker, gemalen komijn, kaneel, kaneelstokjes, lamsgehakt, mild paprikapoeder, olijfolie, pijnboompitten, tamarindepasta, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Zwezerik met champignons en sjalotten

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, eierdooier, koffieroom, laurierblad, olijfolie, prei, sjalot, ui, water, witte wijn, wortel, zout en zwezerik

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Rundvlees met saus van mierikswortel en sherryazijn - buey can rábano picante

Ingrediënten:
haasbiefstuk, olijfolie, rodewijnazijn, verse tijm, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Babi Padang (Gekruid varkensvlees uit Padang)

Ingrediënten:
bouillon, djahé, djinten, ei, kemiries, kentjoer, knoflook, meel, peper, prei, ui, varkensvlees en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens en William Cortvriendt - Puur & lichter 1 notitie

Recept uit Puur & lichter:

Gehaktballen met groenten

Ingrediënten:
gehakt, olijven en wortel

Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Gebraden kalfsvlees met salie & knoflook

Ingrediënten:
kalfslende, knoflook, olijfolie, salie en witte wijn

Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Gepaneerde lamskoteletten

Ingrediënten:
boter, citroen, ei, lamskoteletten, olijfolie, parmezaanse kaas en witbrood

Soort:
vlees
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

Biefspies met yoghurtsaus

Ingrediënten:
biefstuk, bosui, gember, gembersiroop, knoflook, komijnpoeder, komijnzaad, limoen, olijfolie, pepertje, tamarinde en yoghurt

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:

Smakelijke spruitjes

Ingrediënten:
ciderazijn, cumberlandworstjes, honing, olijfolie, peper, spruiten, tijm, venkelzaad, witte ui, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees
Een recept uit Jane FAERBER - Het complete keto-dieet kookboek

Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:

Vleestaart met groene sla

Ingrediënten:
boter, eieren, kaas, jalapeños, keto, lente-uitjes, mexicaanse kruiden, peper, room, rundergehakt, sla, tomatensaus, verse korianderblaadjes, vers limoensap en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Gebraden kalfsvlees met sinaasappel & citroen

Ingrediënten:
boter, citroen, kalfsfricandeau, knoflook, olijfolie, rozemarijn, sinaasappel, sjalot, tijm, witte wijn en wortel

Soort:
vlees
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Diner / hoofdgerecht uit Home Made winter:

Steak & kidneypie

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, ei, guinness, kalfsnier, kastanjechampignons, knolselderij, koolrabi, laurier, meiknol, peterselie, sukadelappen, tijm, ui, vleesbouillon en worcestersaus

Soort:
vlees
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Rundvlees & zoete dressing met kruiden

Ingrediënten:
druivenpitolie, lente ui, lichtbruine basterdsuiker, limoensap, runderfilet, sojasaus en tuinkruiden

Soort:
vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Gebraden runderlende met komkommerkimchi en verse pruimen

Ingrediënten:
bosui, fijne kristalsuiker, gedroogde chilivlokken, gember, gochujang, grof zeezout, knoflook, komkommer, koriander, lichte sojasaus, mirin, nanami togarashi, pruimen, rijstazijn, runderlende, vissaus, wortel en zonnebloemolie

Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Gehaktbrood met geroosterde groenten

Ingrediënten:
aardappel, bloem, courgette, ei, knoflook, melk, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, peterselie, rode paprika, rozemarijn, rundergehakt, salie, witbrood, witte wijn en wortel

Soort:
vlees
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Lamsribstuk met kaneel

Ingrediënten:
chili-olie, kaneel en lamsracks

Soort:
vlees
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Lenterolletjes met korianderdressing

Ingrediënten:
bamigroenten, fillobladerdeeg, frituurolie, frituurvet, maïskiemolie, mosterd, peper, rode thaise currypasta, varkensreepjes, verse koriander, verse peterselie, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Braadstuk van karbonade met venkel & honing

Ingrediënten:
aardappel, honing, karbonadestreng, knoflook, laurier, mosterdpoeder, olijfolie, rozemarijn, salie, sjalot, venkel en witte wijn

Soort:
vlees
Een recept uit Jane FAERBER - Het complete keto-dieet kookboek

Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:

Turkse kebab met shoarmachili en bloemkooltabouleh

Ingrediënten:
bloemkool, chilipoeder, chilivlokken, citroensap, geconcentreerde tomatenpuree, gemalen koriander, kaneelpoeder, keto, knoflook, kokosolie, komijn, lamsgehakt, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, rundergehakt, tomaat, verse muntblaadjes, water en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vlees