vlees

Zoek naar vlees in uw eigen kookboeken

Vlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:

Pizza met pittige salami, courgette, tomaat en mozzarella

Ingrediënten:
basilicum, courgette, mozzarella, salami en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Gestoofd wild zwijn uit mercatello

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, gedroogde spaanse peper, jeneverbes, pancetta, parmezaanse kaas, passata, salie, schouder van hert, schouder van wild zwijn, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Humus met lamsgehakt en pijnboompitten

Ingrediënten:
citroensap, gemalen kaneel, kikkererwten, knoflook, lamsgehakt, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, pijnboompitten, spaanse ui, tahinpasta, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans
Soort:
vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kalfs- of varkensoesters, gepaneerde

Ingrediënten:
boter, ei, kalfsoesters, margarine, paneermeel en varkensoesters

Soort:
vlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Filetti di maiale con cavalo nero e fagioli - Varkenshaas met palmkool en cannelinibonen

Ingrediënten:
bleekselderij, cannellinibonen, knoflook, olijfolie, palmkool, pancetta, peper, plantaardige olie, salie, ui, varkenshaas, varkenssaus, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Half-om-half polpette

Ingrediënten:
bladpeterselie, broodkruim, chiliflakes, ei, fijn zout, knoflook, paneermeel, rundergehakt, tomatensaus, varkensgehakt en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Basisrecept uit Liever lokaal:

Worst, verse zelfgemaakt

Ingrediënten:
kinnebakspek, kruiden, lamsvlees, rundvet, specerijen, spek, varkensbuik, varkensschouder, vlees en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens - Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten

Recept uit Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten:

Kip op Chinese wijze

Ingrediënten:
gember, kip, lente-ui, pinda en pinda's

Soort:
vlees
Een recept uit Patrick Caignau - Fast food

Diner / hoofdgerecht uit Fast food:

Hamburger with fried onions

Ingrediënten:
augurk, bloem, broodjes, cheddarkaas, icebergsla, melk, spaanse ui, steak en tomaat

Soort:
vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Karbonades uit de elzas

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, champignon, haaskarbonade, margarine, ribkarbonades, room, sjalot en witte wijn

Soort:
vlees
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Moro:

Gebakken lever met komijn

Ingrediënten:
bloem, boter, kalfslever, komijnzaad, olijfolie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vlees
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Lamsbout, gesmoord a la Lyonnaise

Ingrediënten:
boter, knoflook, lamsbout, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel en zilverui

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Gehaktballetjes in tomatensaus met ei

Ingrediënten:
ei, gemberpoeder, komijnpoeder, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rundergehakt, tomaat, ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens - Mijn pure keuken 2

Recept uit Mijn pure keuken 2:

Filet pur gemarineerd in truffelolie met pompoenpuree

Ingrediënten:
filet pur en pompoen

Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens - Puur Eten 2

Recept uit Puur Eten 2:

Gehakt met bloemkoolpuree en tomaten

Ingrediënten:
bloemkool, gehakt, kerstomaat, knoflook, ui en wortel

Soort:
vlees
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:

Biefstukplakjes in een jasje van kokos

Ingrediënten:
biefstuk, bosui, citroenrasp, gemalen kokos, gemalen koriander, gemalen kurkuma, gemberwortel, knoflook en zonnebloemolie

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens - Puur Eten 2

Recept uit Puur Eten 2:

Currysoep met kip en courgette

Ingrediënten:
courgette, currypasta, kip, knoflook, kokosmelk, koriander, peterselie en ui

Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken

Recept uit Mijn Pure Keuken:

Kip met citroen, olijven en tomaten

Ingrediënten:
kippenbillen, olijven en tomaat

Soort:
vlees
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:

Broccoli met hamreepjes en mosterdroom

Ingrediënten:
broccoli, crème fraîche, ham, olie, verse bieslook en zaanse mosterd

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens - Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten

Recept uit Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten:

Kip met courgette, yoghurt en rode curry

Ingrediënten:
courgette, currypasta, kippenbout en yoghurt

Soort:
vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Braised Bacon

Ingrediënten:
bacon en water

Soort:
vlees
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Rundvlees Lyonnaise

Ingrediënten:
boter, peterselie, rundvlees en ui

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Rundvlees, gesmoord

Ingrediënten:
bouquet garni, dikke rib, kalfspoot, reuzel, varkenswang, witte wijn, wortel en zilverui

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Lamsvlees met caponata

Ingrediënten:
caponata, extra vierge-olijfolie, knoflook, lamslende, rozemarijn, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Risotto met een restant gestoofd vlees

Ingrediënten:
basisrecept voor risotto, boter, bouillon, extra vierge olijfolie, gestoofd vlees, parmezaanse kaas, tijm, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Artisjok & speck

Ingrediënten:
artisjokharten, olijfolie, speck en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees