vlees

Zoek naar vlees in uw eigen kookboeken

Vlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:

Pizza met pittige salami, courgette, tomaat en mozzarella

Ingrediënten:
basilicum, courgette, mozzarella, salami en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Gestoofd wild zwijn uit mercatello

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, gedroogde spaanse peper, jeneverbes, pancetta, parmezaanse kaas, passata, salie, schouder van hert, schouder van wild zwijn, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Sticky chinese ribs

Ingrediënten:
appelsap, chinees vijfkruidenpoeder, hoisinsaus, honing, lente-ui, olijfolie, radijs, rijstwijnazijn, rode ui, spaanse peper, steranijs, tomatenketchup en varkensribstuk

Soort:
vlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Gehaktvulling

Ingrediënten:
boter, half-om-halfgehakt, kwark, melk, nootmuskaat, oud brood, peper, peterselie, spinazie, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens - Puur eten

Recept uit Puur eten:

Kip met mosterd, spek en tomaten

Ingrediënten:
kip, mosterd, rozemarijn, spek en tomaat

Soort:
vlees
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Turkse gehaktspiesen

Ingrediënten:
boter, chilipoeder, kaneel, knoflooksaus, lamsgehakt, peterselie, ui en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Worstspiraal

Ingrediënten:
salie en worstjes

Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens - Puur genieten 2

Recept uit Puur genieten 2:

Kip met kurkuma en granaatappel

Ingrediënten:
granaatappel, kaneel, kippenbout, kurkuma, laurier en ui

Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Tartaar met truffel - carne cruda all´albese

Ingrediënten:
ansjovisfilet, citroensap, extra vergine olijfolie, kalfsfricandeau, knoflook, peper, witte truffel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Rollade, runder-, in de magnetron

Ingrediënten:
boter en lenderollade

Soort:
vlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Frikadellen auf zweierlei Art - Twee soortten gehaktballen

Ingrediënten:
gehaktballen uit saarland en klassieke gehaktballen

Keuken:
Duits
Soort:
vlees
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Lamsvlees kubbe nia

Ingrediënten:
bulgur, citroensap, groene peper, knoflook, koriander, lamslendefilet, tahin, ui, water, witte peper, zout en peper en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Recept uit De smaak van mijn herinnering:

Sheftalia (Gehaktpakketjes)

Ingrediënten:
citroen, citroensap, griekse yoghurt, half-om-halfgehakt, niervet, peterselie, pitabroodje, rode ui, tomaat en zout

Keuken:
Cypriotisch
Soort:
vlees
Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:

Noord-Franse tartaar

Ingrediënten:
bier, cornichons, eidooier, ketchup, komijnpoeder, mager rundvlees, maroilles, rundergehakt, sjalot en sterk smakende koekaas

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:

Spaanse tartaar

Ingrediënten:
chorizo, cornichons, eidooier, kappertjes, ketchup, mager rundvlees, rundergehakt, sjalot en zwarte olijf

Keuken:
Spaans / Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Ongelofelijke gebraden lamsschouder met puree en groente

Ingrediënten:
aardappelen, bloem, boter, bouillon, kappertjes, knoflook, knolraap, lamsschouder, munt, olijfolie, rodewijnazijn, rozemarijn, groene kool, spruitjes, witte kool, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Wrap met geroosterde köfte kebabs van lamsvlees, met pistachenootjes en pittige salade

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, extra vierge olijfolie, gemalen spaanse peper, groene sla, griekse yoghurt, komijn, lamsschouder, munt, pistachenoten, pita's, rode ui, sumak, tijm, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Gehaktballetjes met pittige zoetzure tomatensaus

Ingrediënten:
broodkruim, chilivlokken, citroensap, citroenschil, gerookt paprikapoeder, harissa, kaneel, kaneelstokje, knoflook, lamsgehakt, laurierblad, olijfolie, peer, rietsuiker, rundergehakt, tomatenpuree, ui, water, witte peper en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Dushpra - zoete dumplings met kersen en lamsvlees

Ingrediënten:
boter, dragon, ei, gedroogde zure kersen, harde bloem, kaneelstokje, kersen, kikkererwten, knoflook, lamsschenkel, munt, steranijs, ui, water, zoete kruidenmix, zout en zure kersenjam

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Knapperige Thaise noedels met rundvlees

Ingrediënten:
arachideolie, courgette, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, pittige bouillon, rijstazijn, rijstvermicelli, rode spaanse peper, runderbiefstuk, teriyakisaus, gember en wortel

Keuken:
Thais
Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Stinco di vitello (Kalfsschenkel)

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, kalfsschenkel, knoflook, olijfolie, rozemarijn, salie, tijm, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens en William Cortvriendt - Puur & lichter

Recept uit Puur & lichter:

Hoevekip met gele curry en citroen

Ingrediënten:
citroen, courgette, gember, kip, kurkuma, lente-ui, paprika, tomaat en wortel

Soort:
vlees
Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:

Tartaar met 3 kruiden

Ingrediënten:
cornichons, eidooier, gemberwortel, ketchup, mager rundvlees, paprikapoeder, rundergehakt, sjalot en tabasco

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Knolselderieremoulade

Ingrediënten:
bladpeterselie, franse mosterd, grove mosterd, knolselderij, peer, prosciutto, rode spaanse peper en witte wijnazijn

Soort:
vlees
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Souris uit de oven, gelardeerd met knoflook - souris cloutée d'ail de Lautrec rôtie

Ingrediënten:
eendenvet, knoflook, lamsjus en souris

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan

Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:

Speklappen begraiseerd in honing-sojamarinade, met een puree van granny smith en een pastinaak-aardappelgratin

Ingrediënten:
aardappel, boter, granny smith, groene peperkorrels, honing, kippenbouillon, pastinaak, room, sojasaus en speklappen

Keuken:
Japans
Soort:
vlees