vlees

Zoek naar vlees in uw eigen kookboeken

Vlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:

Pizza met pittige salami, courgette, tomaat en mozzarella

Ingrediënten:
basilicum, courgette, mozzarella, salami en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Gestoofd wild zwijn uit mercatello

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, gedroogde spaanse peper, jeneverbes, pancetta, parmezaanse kaas, passata, salie, schouder van hert, schouder van wild zwijn, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit Pascale Naessens - Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten

Recept uit Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten:

Eendenborst met veenbessenkorst

Ingrediënten:
eendenborst, paksoi, pijnboompitten en veenbessen

Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Basoh (Gekruid gehakt in koolbladeren)

Ingrediënten:
duindoornsiroop, ei, half-om-halfgehakt, knoflook, koolbladeren, laos, peper, ui, ve-tsin en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Goelai kambing (Gerkuid geitenvlees)

Ingrediënten:
djeroek poeroet, geitenvlees, kaneel, knoflook, koenjit, laos, olie, sambal oelek, santen, sereh, suiker, trassi, ui, vleesbouillontablet en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Krengsengan (Gekruid rundvlees)

Ingrediënten:
doorregen runderlappen, javaanse suiker, ketjap manis, knoflook, lombok rawit, olie, petis oedang, tomaten, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Belantjang daging (Gekruid rundvlees uit Timor)

Ingrediënten:
javaanse suiker, ketjap manis, knoflook, olie, peper, sambal oelek, trassi, ui, vet rundvlees, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Panggang kambing (Geroosterde lamskoteletjes)

Ingrediënten:
asem, chilipoeder, citroensap, djahé, javaanse suiker, ketjap manis, ketoembar, knoflook, lamskotelet, olie, pindakaas en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Sapi atjar (Gekruid zoetzuur rundvlees met groenten)

Ingrediënten:
azijn, bloemkoolroosjes, bouillon, bruine suiker, groene paprika, ketjap manis, knoflook, komkommer, maïzena, mosterd, peper, rundvlees, taugé, tomatenpuree en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Sapi daging boemboe Bali I (Gekruid rundvlees uit Bali)

Ingrediënten:
djahé, kemirienoten, ketjap manis, knoflook, laos, olie, rundvlees, sambal oelek, santen, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens - 2 - Puur Pascale

Recept uit 2 - Puur Pascale:

Kip met wortelen en gedroogde abrikozen

Ingrediënten:
abrikozen, gember, kippenborstfilet, kurkuma en wortel

Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Slakken (eerste versie) - caracoles

Ingrediënten:
bloem, ei, knoflook, laurierblad, olijfolie, paprika, paprikapoeder, peper, peterselie, serranoham, slakken, tomaat, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Gebakken lever met gehakte salade en yoghurt-komijnsaus

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt, groene paprika, kalfslever, kerstomaat, knoflookteen, komijnzaad, komkommer, olijfolie, rode paprika, rode ui, verse bladpeterselie, verse koriander, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans / Turks
Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens - Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten

Recept uit Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten:

Kip met groenten en cashewnotensaus

Ingrediënten:
broccolini, cashewnoten, kip en paprika

Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens en William Cortvriendt - Puur & lichter

Recept uit Puur & lichter:

Kippenbouillon met kippenvlees

Ingrediënten:
kip, kurkuma, lente-ui, prei en selder

Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Frikadel semoer (Gekruide en gesmoorde gehaktballetjes)

Ingrediënten:
ei, ketjap manis, knoflook, nootmuskaat, olie, paneermeel, peper, rundergehakt, ui, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Rempah goreng II (Pikante gehaktballetjes stijl KM)

Ingrediënten:
citroensap, djahé, ei, kemiries, ketjap, ketoembar, klapper, knoflookpoeder, laos, rundergehakt, sambal oelek, uienpoeder en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Rempah goreng I (Gehaktballetjes met kokos)

Ingrediënten:
ei, half-om-halfgehakt, kokos, nootmuskaat, peper en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Frikadel panggang III (Gekruid gehakt uit de oven)

Ingrediënten:
aardappel, boter, bouillon, ei, nootmuskaat, rundvlees, varkensvlees, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Varkensrillettes - manteca colorada

Ingrediënten:
buikspek, fino sherry, knoflook, laurierblad, varkensrugspek, venkelzaad, zeezout, zoet gerookt paprikapoeder en zwarte peperkorrels

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Lelawar Bali (Gekruid varkensvlees uit Bali)

Ingrediënten:
boter, bouillon, citroensap, djinten, knoflook, laos, peper, sambal, trassi, ui, varkensvlees en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Ritjah rodoh (Gekruid varkensvlees met groenten)

Ingrediënten:
aubergine, bieslook, djahé, groene lomboks, kemangi, kousenband, maïs, peultjes, sereh, ui, varkensvlees en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens - Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten

Recept uit Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten:

Kalfsmedaillon met groenten en mosterdsaus

Ingrediënten:
champignons, kalfsmedaillon en spinazie

Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens - Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten

Recept uit Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten:

Kippenlevertjes met appeltjes

Ingrediënten:
appel, granaatappel en kippenlever

Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Frikadel pan (Gekruide gehaktballen)

Ingrediënten:
aardappel, ei, gehakt, knoflook, kruidnagel, nootmuskaat, peper en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Frikadel goreng I (Gekruide gehaktballetjes)

Ingrediënten:
aardappel, ei, nootmuskaat, peper, vlees en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees