kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub

Zoek naar kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub in uw eigen kookboeken

Kruidenmengsel/Specerijenmengsel/Kruidenpasta/Marinade/Rub koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Garam masala I

Ingrediënten:
gemberpoeder, groene kardemompeulen, komijnzaad, korianderzaad, zwarte kardemompeulen en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Garam masala II

Ingrediënten:
foelie, gedroogde rozenblaadjes, gemberpoeder, groene kardemompeulen, kaneelstokje, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, venkelzaad, zwart komijnzaad, zwarte peperkorrels en zwart kardemomzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Orientalischer Hackfleischgewürz - Orientaalse kruiden voor gehakt

Ingrediënten:
gember, kaneel, kardamompeulen, knoflook, komijn, korianderzaad, vanillestokje, venkelzaad en zwarte peper

Keuken:
Libanees / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren

Basisrecept uit Vis, schelp- en schaaldieren:

Bouquet garni

Ingrediënten:
basilicum, citroenschil, dille, dragon, kervel, knoflook, kruidnagel, laurier, peterselie, rozemarijn en tijm

Keuken:
Frans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Recept uit De herenkookclub:

Bouquet garni

Ingrediënten:
laurierblaadje, peterselie, prei en tijm

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Orientalischer Hackfleischgewürz - Orientaalse kruiden voor gehakt

Ingrediënten:
anijs, gember, kaneel, kardamompeulen, knoflook, komijn, korianderzaad, kruidnagel, kurkuma, milde chilivlokken, paprikapoeder edelsusz, vanillestokje, venkelzaad en zwarte peper

Keuken:
Libanees / Turks / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Orientalische Gemüse- und Suppengewürz - Orientaalse groente- en soepkruiden

Ingrediënten:
gember, kaneel, kardemompeulen, knoflook, korianderzaad, kurkuma, vanillestokjes, venkelzaad en zwarte peper

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Michel Hanssen - Spice Wise Too

Recept uit Spice Wise Too:

Rubkruiden Philadelphia style

Keuken:
Amerikaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Pepermengsel (Dollase)

Ingrediënten:
lange peper, sichuanpeper, staartpeper en zwarte sarawakpeper

Keuken:
Frans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Recept uit Gesund Geniessen:

Kruidenpasta

Ingrediënten:
arachideolie, gedroogde chilipeper, gember, knoflook, kokoscrème, kokosmoes, palmsuiker, sjalotten en vissaus

Keuken:
Duits
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Wijncrème met maanzaadjes

Ingrediënten:
cognac, eierdooiers, eieren, gelatineblaadjes, maanzaad, room, suiker en witte wijn

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Gewürzsalz / Kruidenzout

Ingrediënten:
bruine suiker, grof zeezout, jeneverbessen, korianderzaad, kruidnagel, laurier, mosterdzaad, pimentkorrels, steranijs, tijm, venkelzaad en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Kruidenmengsel voor lamsvlees "Grande Caravan" (Dollase)

Ingrediënten:
fenegriekzaad, gedroogde chilipeper, gemalen gedroogde tomatenpaprika, groene kardemompeulen, kaneelpoeder, komijnzaad, kruidnagel, nootmuskaat, wit sesamzaad en zoet paprikapoeder

Keuken:
Frans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Bouquet garni

Ingrediënten:
laurier, rozemarijn en salie

Keuken:
Italiaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Specerijenmix voor köfte

Ingrediënten:
gedroogde munt, gedroogde oregano, gemalen komijn, gemalen zwarte peper, mild paprikapoeder en scherp paprikapoeder

Keuken:
Turks
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Specerijenmix voor lamsvlees

Ingrediënten:
gemalen komijn, gemalen zwarte peper, mild paprikapoeder, nootmuskaat en scherp paprikapoeder

Keuken:
Turks
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Specerijenmengsel voor gehaktballetjes

Ingrediënten:
foelie, gemberpoeder, kaneel, kurkuma, nootmuskaat, witte peper en zwarte peper

Keuken:
Joods
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Sambal goreng (grondrecept)

Ingrediënten:
asemwater, djeroek poeroet, knoflook, laos, lomboks, santen, trassi en ui

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Kruiden voor Frankfurter groene saus

Ingrediënten:
basilcum, bieslook, borage, citroenmelisse, dille, dragon, kervel, lavas, peterselie, pimpernel, tuinkers en zuring

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Recept uit Mas is meer:

Specerijenolie voor zeebaars

Ingrediënten:
druivenpitolie, kardemom, korianderzaad, laurier, peperkorrels, steranijs, tijm en venkelzaad

Keuken:
Belgisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Epices Francais

Ingrediënten:
cayennepeper, korianderzaad, kruidnagel, laurier, marjolein, peper en rozemarijn

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Kruidenpastagelei

Ingrediënten:
gelatine en kruidenpasta

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Sambal met tomaat

Ingrediënten:
citroenblad, garnalenpasta, gemberwortel, knoflook, kokosolie, laoswortel, rawits, tomaten, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Sambal met trassi en limoen

Ingrediënten:
garnalenpasta, javaanse suiker, knoflook, kokosolie, limoensap, rode chilipepers, sjalot, tomaten en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Sambal 2

Ingrediënten:
citroengras, garnalenpasta, javaanse suiker, kemirinoten, knoflooksap, kokosolie, laoswortel, rode chilipeper, salamblaadjes, tamarinde, ui, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Sambal 1

Ingrediënten:
citroengras, garnalenpasta, kemirinoten, knoflook, laoswortel, rijstolie, rode chilipeper, salamblaadjes, suiker, tamarinde, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub