kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub

Zoek naar kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub in uw eigen kookboeken

Kruidenmengsel/Specerijenmengsel/Kruidenpasta/Marinade/Rub koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Garam masala I

Ingrediënten:
gemberpoeder, groene kardemompeulen, komijnzaad, korianderzaad, zwarte kardemompeulen en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Garam masala II

Ingrediënten:
foelie, gedroogde rozenblaadjes, gemberpoeder, groene kardemompeulen, kaneelstokje, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, venkelzaad, zwart komijnzaad, zwarte peperkorrels en zwart kardemomzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Epices fines

Ingrediënten:
foelie, marjolein, nootmuskaat, peper en steranijs

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Recept uit Moro Londen:

Yoghurtmarinade voor geroosterde kip, lamsvlees of vis

Ingrediënten:
citroensap, griekse yoghurt, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, saffraandraadjes, ui, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zoet paprikapoeder

Keuken:
Mediterraans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Recept uit Moro Londen:

Klassieke moromarinade voor geroosterde kipof lamsvlees

Ingrediënten:
citroensap, gemalen komijn, knoflook, olijfolie, pikant gerookt paprikapoeder, versgemalen zwarte peper en zoet gerookt paprikapoeder

Keuken:
Mediterraans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Specerijenolie voor groente

Ingrediënten:
gedroogde chilivlokken, geelwortelpoeder, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, peper en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Specerijenpasta voor vis en zeevruchten

Ingrediënten:
geelwortelpoeder, knoflookpasta, kokosrasp, kokosroom, komijnzaad, limoenrasp, limoensap, peper, suiker, tamarindeconcentraat, tamarindepasta, venkelzaad, yoghurt, zout en zwart mosterdzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Droge rub

Ingrediënten:
gerookt paprikapoeder, komijnzaad, venkelzaad en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Droog specerijenmengsel voor vlees

Ingrediënten:
gedroogde rode chilipeper, geelwortelpoeder, kaneel, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagelpoeder, munt, oregano, rozemarijn, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Specerijenpasta voor zalm

Ingrediënten:
geelwortelpoeder, gember, kerrieblaadjes, kokosrasp, kokosroom, koriander, rode chilipeper, tamarindeconcentraat, tamarindepasta, yoghurt, zout en zwart mosterdzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Specerijenmix voor zeevruchten

Ingrediënten:
gemalen komijn, gemalen koriander, gemalen venkelzaad, gemalen zwarte peper en mild paprikapoeder

Keuken:
Turks
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Epices Provencale (Escoffier)

Ingrediënten:
basilicum, bonenkruid, korianderzaad, kruidnagel, laurier, lavendel, nootmuskaat, peper, rozemarijn en tijm

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Épices fines - Worstkruiden

Ingrediënten:
basilicum, bonenkruid, foelie, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurier, marjolein, nootmuskaat, oregano, paprikapoeder, salie, tijm en witte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit  - Gewürze Special, Wunderbare Orientküche

Diner / hoofdgerecht uit Gewürze Special, Wunderbare Orientküche:

Rehspiesschen mit Zimt auf Selleriecreme - Reespiesje met kaneel en knolselderijcrème

Ingrediënten:
wild

Keuken:
Duits
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Choosing a chili

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Salting, Sour pickling, Sweet Pickling and Fermenting Chili

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Basisrecept uit Arabia:

Tabl

Ingrediënten:
chilivlokken, karwijzaad, knoflook en korianderzaad

Keuken:
Tunesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

Base wangenan, een specerijenmengsel

Ingrediënten:
bengle, benzoin, fenegriek, jangu, kemiri, klabet, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, menyan, nootmuskaat en tabia bun

Keuken:
Balinees
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

Base megenep een pittige kruidenpasta

Ingrediënten:
galangawortel, geelwortel, gember, kencur, knoflook, kokosolie, laos, lombok, rawit, sereh, sjalot en trassi

Keuken:
Balinees
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Marinade sèche - Droge marinade voor varkensvlees

Ingrediënten:
knoflook, laurier, peper, salie, tijm en zout

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Gremolata voor ossobuco alla Milanese

Ingrediënten:
ansjovisfilet, citroenrasp, knoflook en peterselie

Keuken:
Italiaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Specerijenmix voor burgers

Ingrediënten:
chilipoeder, gedroogde oregano, komijnpoeder, korianderpoeder, laurier, mild paprikapoeder, scherp paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Bouquet garni

Ingrediënten:
laurier, peterselie en tijm

Keuken:
Frans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Kruidige pasta

Ingrediënten:
citroenrasp, extra vergine olijfolie, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, tijm, witte peperkorrels en zeezout

Keuken:
Turks
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Marinade au vin - Wijnmarinade

Ingrediënten:
basilicum, dragon, droge witte wijn, jeneverbessen, knoflook, korianderzaad, laurier, munt, olijfolie, peperkorrels, tijm, ui, wijnazijn, wortel en zout

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Specerijenmix voor köfte

Ingrediënten:
gedroogde munt, gedroogde oregano, gemalen komijn, gemalen zwarte peper, mild paprikapoeder en scherp paprikapoeder

Keuken:
Turks
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub