fruit

Zoek naar fruit in uw eigen kookboeken

Fruit koken? De lekkerste recepten:

Recept uit delicious. magazine - 2007-07:

Crème brûlee avec Muscat de Beaumes de Venise

Soort:
fruit

Recept uit delicious. magazine - 2007-08:

Crème brûlée-taartjes

Soort:
fruit
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Gekarameliseerde appel met cider

Ingrediënten:
appelcider, appelsap, bruine basterdsuiker, ongezouten roomboter, sidra, slagroom en zoete appel

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Dehydrated Cauliflower, chips, crisp 2

Ingrediënten:
bloemkool

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Pickled Figs

Ingrediënten:
balsamicoazijn, citroen, gember, kaneelstokje, kardemompeul, rode wijnazijn, steranijs, suiker, witte balsamicoazijn, zwarte gedroogde vijgen en zwarte peperkorrels

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Marinated Navel Oranges

Ingrediënten:
arganolie, beldi-olijf, komijnzaad, koriander, limoensap, navelsinaasappel, paprikapoeder, rode ui en sinaasappelbloesemwater

Soort:
fruit
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Stoofperen

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, azijn, bessen, citroen, kaneel, rode wijn, stoofperen en suiker

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Pickled Bing Cherry

Ingrediënten:
kers, rode wijnazijn, suiker, water en zure kersensap

Soort:
fruit
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Diner / nagerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Crème a l'orange - Sinaasappelcrème

Ingrediënten:
citroensap, ei, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, slagroom en witte basterdsuiker

Keuken:
Frans
Soort:
fruit
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Diner / nagerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Vruchtensalade

Ingrediënten:
blauwe druiven, grand marnier, kiwi, mandarijn, mango, peer en witte druiven

Keuken:
Frans
Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Dehydrated Apricot, chips, chewy

Ingrediënten:
abrikoos

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Dehydrated Beet, chips, chewy

Ingrediënten:
bloemkool

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Dehydrated Onion, dry and brittle Paper

Ingrediënten:
uienpuree

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Sour pickling and Sweet Pickling Apricot

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Dehydrated Mango, moist and chewy Paper

Ingrediënten:
mango

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Dehydrated Passion fruit, moist and chewy Paper

Ingrediënten:
passievruchtenpuree

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Hot applesauceterrine

Ingrediënten:
agar-agar, ambrosia appels, appelsap, appelzuur, fructose, geklaarde boter, johannesbroodpitmeel, obipektin® gesproeidroogde appelkristallen en sorbitol

Soort:
fruit
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Gepeperde peren in sabayonsaus

Ingrediënten:
citroen, droge witte wijn, ei, groene peperkorrels, peer, suiker, vanille-essence en zwarte peperkorrels

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Dehydrated Beet, tender leather

Ingrediënten:
bloemkoolpuree

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Dehydrated Beet, chewy Leather 1

Ingrediënten:
bloemkoolpuree

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Dehydrated Strawberry, tender leather

Ingrediënten:
aardbeienpuree

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Dehydrated Pineapple, crunchy and airy

Ingrediënten:
ananas en ananassap

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Spray-Dried Blood Orange Juice

Ingrediënten:
citroenzuur, maltodextrine de9 en sinaasappelsap

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Dehydrated Raspberry, dry flexible Paper

Ingrediënten:
frambozenpuree

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Dehydrated Spinach, chips, crisp 1

Ingrediënten:
spinazie

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Dehydrated Pineapple, chips, very crisp

Ingrediënten:
ananas

Soort:
fruit