fruit

Zoek naar fruit in uw eigen kookboeken

Fruit koken? De lekkerste recepten:

Recept uit delicious. magazine - 2007-07:

Crème brûlee avec Muscat de Beaumes de Venise

Soort:
fruit

Recept uit delicious. magazine - 2007-08:

Crème brûlée-taartjes

Soort:
fruit
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Geflambeerde perziken

Ingrediënten:
perziken op sap, poedersuiker, rode bessenjam, rum en zacht broodje

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / nagerecht uit Moro Londen:

Gepocheerde kersen met amandelroom

Ingrediënten:
blanke amandelen, citroenschil, kersen, suiker en water

Keuken:
Mediterraans
Soort:
fruit
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / nagerecht uit De smaak van Conclusion:

Spaans aardbeientoetje

Ingrediënten:
aardbeien, boter, citroenijs, cointreau, kaneel, peper, suiker en wodka

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Compressed Green Apple

Ingrediënten:
appelazijn en groene appel

Soort:
fruit
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Aeblekage - Appelmoes met roggebrood

Ingrediënten:
appel, boter, citroensap, rode bessengelei, roggebrood, slagroom, suiker en water

Keuken:
Deens
Soort:
fruit
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Minitrifles met vers fruit

Ingrediënten:
abrikozenjam, bladgelatine, cake, fruitsalade, slagroom en vanillesuiker

Keuken:
Brits
Soort:
fruit
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Abrikozenmoes

Ingrediënten:
gedroogde abrikozen, geleisuiker, suiker en water

Soort:
fruit
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Spanje:

Peren in rode wijn

Ingrediënten:
citroen, citroensap, droge rode wijn, kaneelstokje, peer en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Rabarber met vanilleroom

Ingrediënten:
aardbeien, aardbeienlikeur, boter, griekse yoghurt, rabarber, slagroom, suiker en vanillestokje

Keuken:
Hollands
Soort:
fruit
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gevulde peren - töltött körte

Ingrediënten:
citroensap, peer, suiker, vanillesuiker, walnoten en zure room

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
fruit
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / nagerecht uit Culinaria U.S.A.:

Gemacereerde aardbeien - macerated strawberries

Ingrediënten:
bruine rum, louisiana-aardbeien, poedersuiker en sinaasappel

Keuken:
Amerikaans
Soort:
fruit
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Frambozen met prosecco

Ingrediënten:
framboos, frambozenlikeur, poedersuiker, prosecco en verse munt

Soort:
fruit
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gebakken abrikozen

Ingrediënten:
abrikozen, boter, citroenschil, gedroogde abrikozen, gember en sinaasappelschil

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
fruit
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:

Perenboom

Ingrediënten:
bladgelatine, citroentijm, citroenzuur, clara frijs-peer, druivenpitolie, eidooier, fondant, heidebloemen, ijzerhardkruid, jeneverbes, peer, perenaquavit, room, sparrennaalden, sparrenolie, sparrentak, suiker, tijmolie, velletjes van onrijpe jeneverbes, venkelgroen, water en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
fruit
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht uit Noma: a work in progress:

Geschaafde onrijpe aardbeien met slawortels

Ingrediënten:
appelbalsamico, appelsap, bindsla, bladgelatine, druivenpitolie, groenejeneverbessenolie, ijzerhardkruid, lievevrouwebedstro, onrijpe witte aardbeien, zout, zuringsap en zwartebessenblad

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
fruit
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Eten met z'n allen:

Plakkerige banaan met nootjes

Ingrediënten:
bananen, honing en noten

Soort:
fruit
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Gesmoorde vijgen

Ingrediënten:
aceto balsamico, frambozenazijn, gevogeltefond, kalfsjus, peper, sherryazijn, suiker, vijgen, witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
fruit
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / nagerecht / dessert uit Made in Italy:

Pere cotte al vino rosso e bianco - Gepocheerde peer in rode en witte wijn

Ingrediënten:
fijne tafelsuiker, frangipanechips, kaneelijs, kaneelstokje, kardemompeulen, kruidnagel, mascarponeijs, peren, rode wijn, steranijs, vanilleijs, witte wijn en zandkoekjes

Keuken:
Italiaans
Soort:
fruit
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Papajacocktail

Ingrediënten:
amandelen, amaretto, appel, citroensap, papaja, rode bessen en room

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Dehydrated Apple, chips, very crisp

Ingrediënten:
appel

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

apricots cooking sous vide

Soort:
fruit
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Cranberries

Ingrediënten:
bruine suiker, cranberries, honing, rode wijn en sinaasappelsap

Keuken:
Internationaal
Soort:
fruit
Een recept uit Manfred Meeuwig, P. Engelsman en J. Halvemaan - Haute cuisine op klompen

Diner / nagerecht uit Haute cuisine op klompen:

Cacao-omelet met sinaasappel en grapefruit

Ingrediënten:
boter, cacao, ei, grapefruit, honing, poedersuiker, sinaasappel en suiker

Keuken:
Hollands
Soort:
fruit
Een recept uit John Muller en Berthe Meijer - Het literaire eetboek

Diner / nagerecht uit Het literaire eetboek:

Poeh's honingbananen in een pakje

Ingrediënten:
banaan, bruine suiker, citroen, honing, kaneelpoeder en slagroom

Keuken:
Brits
Soort:
fruit