fruit

Zoek naar fruit in uw eigen kookboeken

Fruit koken? De lekkerste recepten:

Recept uit delicious. magazine - 2007-07:

Crème brûlee avec Muscat de Beaumes de Venise

Soort:
fruit

Recept uit delicious. magazine - 2007-08:

Crème brûlée-taartjes

Soort:
fruit
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Perencompote met rode wijn

Ingrediënten:
kaneelstokje, kristalsuiker, peer, rode wijn, slagroom en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit
Een recept uit Manfred Meeuwig, P. Engelsman en J. Halvemaan - Haute cuisine op klompen

Diner / nagerecht uit Haute cuisine op klompen:

Cacao-omelet met sinaasappel en grapefruit

Ingrediënten:
boter, cacao, ei, grapefruit, honing, poedersuiker, sinaasappel en suiker

Keuken:
Hollands
Soort:
fruit
Een recept uit John Muller en Berthe Meijer - Het literaire eetboek

Diner / nagerecht uit Het literaire eetboek:

Poeh's honingbananen in een pakje

Ingrediënten:
banaan, bruine suiker, citroen, honing, kaneelpoeder en slagroom

Keuken:
Brits
Soort:
fruit
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Cranberries

Ingrediënten:
bruine suiker, cranberries, honing, rode wijn en sinaasappelsap

Keuken:
Internationaal
Soort:
fruit
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Abrikozenmoes

Ingrediënten:
gedroogde abrikozen, geleisuiker, suiker en water

Soort:
fruit
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Frambozen met prosecco

Ingrediënten:
framboos, frambozenlikeur, poedersuiker, prosecco en verse munt

Soort:
fruit
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Aeblekage - Appelmoes met roggebrood

Ingrediënten:
appel, boter, citroensap, rode bessengelei, roggebrood, slagroom, suiker en water

Keuken:
Deens
Soort:
fruit
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Rabarber met vanilleroom

Ingrediënten:
aardbeien, aardbeienlikeur, boter, griekse yoghurt, rabarber, slagroom, suiker en vanillestokje

Keuken:
Hollands
Soort:
fruit
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gebakken abrikozen

Ingrediënten:
abrikozen, boter, citroenschil, gedroogde abrikozen, gember en sinaasappelschil

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
fruit
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gevulde peren - töltött körte

Ingrediënten:
citroensap, peer, suiker, vanillesuiker, walnoten en zure room

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
fruit
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / nagerecht uit Culinaria U.S.A.:

Gemacereerde aardbeien - macerated strawberries

Ingrediënten:
bruine rum, louisiana-aardbeien, poedersuiker en sinaasappel

Keuken:
Amerikaans
Soort:
fruit
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Minitrifles met vers fruit

Ingrediënten:
abrikozenjam, bladgelatine, cake, fruitsalade, slagroom en vanillesuiker

Keuken:
Brits
Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Compressed Green Apple

Ingrediënten:
appelazijn en groene appel

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

compressed or impregnated Kiwi

Ingrediënten:
aardbeiensap en kiwi

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Watermelon Rind Kimchi

Ingrediënten:
bird's-eye chilipeper, bosui, gedroogde garnalen, gember, knoflook, melkzuur, suiker, watermeloenschil en zout

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Watermelon Meat

Ingrediënten:
watermeloen

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Dehydrated Mushrooms, chips, chewy

Ingrediënten:
paddestoel

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Dehydrated Mushrooms, chips, crisp 3

Ingrediënten:
paddestoel

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Dehydrated Squash, moist and chewy Paper

Ingrediënten:
pompoenpuree

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Dehydrated Squash, chewy Leather 1

Ingrediënten:
pompoenpuree

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Dehydrated Mushrooms, moist and chewy Paper

Ingrediënten:
paddestoel

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

freeze-drying Raspberries

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

freeze-drying Strawberries

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

compressed or impregnated Strawberry

Ingrediënten:
aardbeien, basilicum en room

Soort:
fruit