kalfsvlees

kalfsvlees

Zoek naar kalfsvlees in uw eigen kookboeken

Kalfsvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kalfspörkölt - borjúpörkölt

Ingrediënten:
kalfsvlees, knoflook, paprika, reuzel, tomaat, ui, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
stoofgerecht / vlees / kalfsvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Weense schnitzel - Wiener schnitzel

Ingrediënten:
citroen, ei, kalfsschnitzel, meel, olie, paneermeel, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Noisette de veau, Périgourdine - Afzonderlijk gevulde lende-oesters met foie gras en truffels

Ingrediënten:
boter, brunoise, foie gras en bloc uit blik, geklaarde boter, kalfsfond, kalfsnoisettes, kalfsribkotelet, madeira sercial, marinade van cognac en truffels, runderbouillon, runderfond, truffel, varkensnet en vulling van gemalen varkensvlees met ham truffels en foie gras

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Zürcher geschnetzeltes

Ingrediënten:
boter, champignon, kalfsschnitzel, meel, room, ui, verse peterselie, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Zwitsers
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Guerard - Orginele recepten van michel guerard

Recept uit Orginele recepten van michel guerard:

Kalfsoester met room

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, droge vermout, kalfsoester en port

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Fricadelles de veau Mentonnaise - Frikadellen met tonijn en ansjovis

Ingrediënten:
ansjovispuree, basilicum, bloem, boter, bruine fond, gekookte ham, hamvet, kalfsgehakt, knoflook, melk, olie, oud witbroodkruim, peper, peterselie, rijst, runderbouillon, tijmsaus, tomaten, tonijn uit blik, ui, varkensspek en zout

Keuken:
Provençaals / Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gebraden kalfsvlees met walnoten - arrosto alle noci

Ingrediënten:
boter, citroensap, olijfolie, peper, slagroom, uitgebeende kalfsborst, vleesbouillon, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Paprikarijstschotel

Ingrediënten:
boter, kalfsvlees, koffiemelk, meel, paprikapoeder, peper, vlugkokende rijst en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:

Kiymali sarma - Gevulde wijnbladeren met gehakt

Ingrediënten:
citroensap, kalfsgehakt, kaneel, kippenbouillon, munt, olijfolie, peterselie, rijst, ui, wijnbladeren en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsborst met mayonaise - petto alla maionese

Ingrediënten:
augurk, boter, mayonaise, peper, uitgebeende kalfsborst, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfspakketjes met truffel - involtini ai tartufi

Ingrediënten:
boter, ei, kalfslap, paneermeel, parmezaanse kaas, witte truffel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet / snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Fijn gedecoreerde medaillons nr 7

Ingrediënten:
ei, kalfsleverpastei en zwarte truffel

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Met kalfsgehakt en rijst gevulde koolrolletjes in groentebouillon

Ingrediënten:
basmatirijst, bleekselderij, boter, bruine kalfsbouillon, dille, kalfsgehakt, langkorrelige rijst, paprikapoeder, tomaat, uien, winterpeen, witte kool en zure room

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:

Geroosterde kalfswang, noordzeekrab, palmkool, grapefruit, saus met nieren, bergamot en munt, en parelgort

Ingrediënten:
bergamot, droge witte wijn, grapefruit, kalfsnier, kalfswang, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, munt, noilly prat, noordzeekrabbenpoten, olie, olijfolie, palmkool, parelgort, peper, peterselie, prei, roomboter, selderij, tabasco, ui, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:

Kalfskroketten - Cees Holtkamp, 2010

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, bouquet garni, eidooier, eiwit, fijn paneermeel, gelatine, grof paneermeel, maggi, mosterd, nootmuskaat, peper, peperkorrels, roomboter, slagroom, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Kalfsoester met lange-pepersaus en gebakken witlof

Ingrediënten:
boter, bruine kalfsfond, droge rode wijn, gedroogde lange pepers, kalfsoester, knoflook, olie, rode port en witlof

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Kalfsniertjes in mosterdsaus met geroosterde pastinaak en bacon

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, grove mosterd, kalfsfond, kalfsnier, olie en sjalot

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsvlees in olijvensaus - fettine in salsa d'olive

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, groene olijven zonder pit, kalfsschnitzel, olijfolie, peper, rode paprika op olie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Kalfsscaloppine met citroen

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, citroensap, kalfsoester, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gepaneerde kalfsoester uit Milaan

Ingrediënten:
boter, ei, kalfsoester, paneermeel en plantaardige olie

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfskoteletten met artisjokken - bracioline con carciofi

Ingrediënten:
artisjok, boter, citroensap, gekookte ham, lendenkoteletten, olijfolie, peper, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Kalfsvlees met knoflook, rozemarijn en witte wijn

Ingrediënten:
boter, kalfsrollade, knoflook, plantaardige olie, rozemarijn, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Messicana - Gevulde kalfsrolletjes met ham, parmezaanse kaas, nootmuskaat en witte wijn

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillonblokje, broodkruim, ei, gekookte ham, kalfsoester, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, plantaardige olie, varkensgehakt, vleesbouillon, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Ossobuco met groene-druivensaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, groene pitloze druiven, kalfsschenkel, knoflook, laurier, olijfolie, runderbouillon, uien, wijnazijn en winterpeen

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit J.M. Bellver - Wereldkeuken Italie

Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:

Kalfslapjes uit Milaan - scaloppina alla milanese

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, kalfslapjes, paneermeel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gebraden kalfsschenkel - abgebräunte kalbshaxe

Ingrediënten:
kalfsschenkel, olie, soepgroenten, ui, winterwortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Duits
Soort:
vlees / kalfsvlees