kalfsvlees

kalfsvlees

Zoek naar kalfsvlees in uw eigen kookboeken

Kalfsvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kalfspörkölt - borjúpörkölt

Ingrediënten:
kalfsvlees, knoflook, paprika, reuzel, tomaat, ui, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
stoofgerecht / vlees / kalfsvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Weense schnitzel - Wiener schnitzel

Ingrediënten:
citroen, ei, kalfsschnitzel, meel, olie, paneermeel, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Kalfskotelet met basilicum

Ingrediënten:
basilicum, boter, droge witte wijn, kalfsjus en kalfskotelet

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - Gemüse Special, 30 Rezepte

Snack of tussendoortje uit Gemüse Special, 30 Rezepte:

Grüne Tomaten mit geschabtem Kalbfleisch - Groene tomaten met kalfsvlees

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Petchah - Kalfspootgelei

Ingrediënten:
citroen, ei, kalfspootjes, knoflook, laurier, peperkorrels, ui, wijnazijn en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Arthur le Caisne - Het slagershandboek voor de thuiskok

Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:

Gepaneerde kalfsschnitzels met een salade van rucola, tomaat, citroen en parmezaan

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, kalfsschnitzel, kerstomaat, olijfolie, panko, parmezaanse kaas, peper en zout en rucola

Keuken:
Frans / Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Veau poêlé à la matignon- In de pan gebraden kalfsvlees met dobbelsteentjes groente

Ingrediënten:
arrowroot, boter, bruine fond, kalfsvlees, laurier, madeira, maïzena, olie, peper, peterselie, runderbouillon, tijm, truffel, ui, vet spek, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Veau prince Orloff - Met uien en champignons gegratineerd kalfsvlees

Ingrediënten:
boter, champignons, dikke veloutésaus, gruyère, kalfsvlees, lente-ui, olie, peper, rijst met uien, sjalot, slagroom en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Verpakte kalfsscaloppine met asperges en fontina

Ingrediënten:
asperges, bloem, boter, droge marsala, fontina, kalfsoester, plantaardige olie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Gebakken kalfsescalope met rozijnen

Ingrediënten:
azijn, defrutum, garum, gedroogde ui, honing, kalfsbiefstuk, komijn, lavas, olijfolie, oregano, peper, rozijnen, selderijzaad, wijn en zout

Keuken:
Romeins
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Veau poêlé - In de pan gebraden kalfsvlees

Ingrediënten:
boter, kalfsvlees, laurier, olie, peper, peterselie, tijm, ui, vet spek, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Veau en feuilletons - Gevuld en in plakken gesneden, gebraden kalfsvlees

Ingrediënten:
boter, cognac, dikke lende van kalf, droge port, ganzenvet, kalfsbotten, kalfsfond, kalfsoesters, kippenbouillon, laurier, madeira sercial, maïzena, marinade voor kalfsvlees, olie, peper, peterselie, runderbouillon, runderfond, tijm, ui, varkensvet, vulling van gemalen varkensvlees met ham truffels en foie gras, waterkers, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:

Kalfstartaar met tomaat, dillepoeder, rauwe enoki en korenbloemen

Ingrediënten:
brood van gemout rogge, choronsaus, dillepoeder, enoki, kalfssteak, korenbloemen, mayonaise en tomaat

Keuken:
Internationaal / Deens
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalfstong à la Dusolier

Ingrediënten:
augurk, groene kruiden, kalfstong, peper, sjalotten, tomatenpuree, uien, vetstof, wijn, wortelen en zout

Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Kalfskotelet Milanaise met garnituur van pasta met julienne van tong, ham en champignons

Ingrediënten:
broodkruim, champignons, geklaarde boter, gerookte ham, kalfskotelet, kalfstong, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, tomaat, tomatencoulis, tomatensaus en truffel

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Kalfskotelet Orloff

Ingrediënten:
basilcum, broodkruim, kalfskotelet, koriander, mornaysaus, soubisepuree en truffel

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Saltimbocca

Ingrediënten:
bloem, boter, kalfsschnitzel, kippenbouillon, marsala, olijfolie, parmaham, salie en witte wijn

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Snack of tussendoortje uit 101 ballen:

Pittige Spaanse balletjes

Ingrediënten:
bladpeterselie, brood, ei, extra vergine olijfolie, kalfsgehakt, kaneel, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, medjouldadels, nootmuskaat, quinoa, rode chilipeper, rundergehakt, tomatensaus, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
kalfsvlees / rundvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Kalfsfilet met bier en asperges

Ingrediënten:
asperges, bloem, bosui, cayennepeper, citroensap, de koninck bier, dragon, eidooier, geklaarde boter, kalfsfilet, kalfsjus, kasteelbier, nieuwe aardappel, nootmuskaat, palmbier, peterselie, prei, raapjes, room, sjalot, water, worteltjes en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - Metzger Special

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Metzger Special:

Kalbsragout - Kalfsragout

Ingrediënten:
ragoût

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - Sommerküche, 40 Rezepte voller Aroma

Diner / hoofdgerecht uit Sommerküche, 40 Rezepte voller Aroma:

Kalfsbuletten mit Egerlingen uns Schafsgarbe - Kalfsgehaktballen met champignons en duizendblad

Ingrediënten:
paddenstoelen

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalfslapjes met mosterdsaus

Ingrediënten:
bouillon, kalfslap, mosterd, olie, peper, room, sjalotten, witte wijn en zout

Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen

Diner / hoofdgerecht uit 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen:

Pochiertes Landei auf Kalbszungenragout mit Spitzmorchel-Oliven-Tapenade / Scharrelei op ragout van kalfstong met morieljes-olijventapenade

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Wiener Schnitzel

Ingrediënten:
bloem, boter, casinobrood, ei, geklaarde boter, kalfsschnitzel, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:

Kalbsfilet mit Schnipperbohnen / Kalfsfilet met snijbonen uit de stoomoven (Achim Schwekendick)

Ingrediënten:
bonenkruid, fleur de sel, kalfsfilet, laurier, olijfolie, pompoenpitolie, rozemarijn, sjalot, snijbonen en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - Schonend Garen, 33 Rezepte für Salzteig, Papierhülle, Weckgläser, Dampfgarer

Diner / hoofdgerecht uit Schonend Garen, 33 Rezepte für Salzteig, Papierhülle, Weckgläser, Dampfgarer:

Im Salzkrust Rosa gegarter Kalbtafelspitz mit Frankurter Grüner Soße / In een zoutkorst rosé gegaarde kalfs-tafelspitz met Frankfurter groerne saus

Keuken:
Duits / Internationaal
Soort:
kalfsvlees