kalfsvlees

kalfsvlees

Zoek naar kalfsvlees in uw eigen kookboeken

Kalfsvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kalfspörkölt - borjúpörkölt

Ingrediënten:
kalfsvlees, knoflook, paprika, reuzel, tomaat, ui, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
stoofgerecht / vlees / kalfsvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Weense schnitzel - Wiener schnitzel

Ingrediënten:
citroen, ei, kalfsschnitzel, meel, olie, paneermeel, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Kalfsscaloppine met ham, ansjovis, kappertjes en grappa

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bloem, boter, gekookte ham, grappa, kalfsoester, kappertjes op azijn, plantaardige olie, slagroom, zout, zoute kappertjes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsvlees met ingekookte bouillon - cotolette al 'comsumate di brodo'

Ingrediënten:
bloem, ei, geklaarde boter, kalfslappen, paneermeel, vleesbouillon, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfskoteletten uit de valle d'aosta - costolette alla valdostana

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fontina, kalfskotelet, olijfolie, paneermeel, peper, witte truffel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - Patisserieboek

Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:

Bitterballen

Ingrediënten:
boter, eidooier, eiwit, kruiden, paneermeel, patentbloem, peperkorrels, room, selderij, water, wortel en zout

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Kalfskop met ravigotesaus

Ingrediënten:
arachideolie, augurk, azijn, banaansjalot, bieslook, bleekselderij, bouquet garni, ei, grof zout, kalfskop, kalfstong, kruidnagel, laurier, tomaten, ui, witte peper, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Veau poêlé - In de pan gebraden kalfsvlees

Ingrediënten:
boter, kalfsvlees, laurier, olie, peper, peterselie, tijm, ui, vet spek, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Gebakken kalfsescalope met rozijnen

Ingrediënten:
azijn, defrutum, garum, gedroogde ui, honing, kalfsbiefstuk, komijn, lavas, olijfolie, oregano, peper, rozijnen, selderijzaad, wijn en zout

Keuken:
Romeins
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Veau en feuilletons - Gevuld en in plakken gesneden, gebraden kalfsvlees

Ingrediënten:
boter, cognac, dikke lende van kalf, droge port, ganzenvet, kalfsbotten, kalfsfond, kalfsoesters, kippenbouillon, laurier, madeira sercial, maïzena, marinade voor kalfsvlees, olie, peper, peterselie, runderbouillon, runderfond, tijm, ui, varkensvet, vulling van gemalen varkensvlees met ham truffels en foie gras, waterkers, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gesmoorde fricandeau - arrosto di girello

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, pancetta, peper, platte fricandeau, ui, verse gemengde kruiden, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:

Kalfstartaar met tomaat, dillepoeder, rauwe enoki en korenbloemen

Ingrediënten:
brood van gemout rogge, choronsaus, dillepoeder, enoki, kalfssteak, korenbloemen, mayonaise en tomaat

Keuken:
Internationaal / Deens
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Quenelles de veau - Kalfsquenelles

Ingrediënten:
kalfsfond, kalfsvlees, nootmuskaat, slagroom, soezendeeg, truffel, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Saltimbocca

Ingrediënten:
bloem, boter, kalfsschnitzel, kippenbouillon, marsala, olijfolie, parmaham, salie en witte wijn

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Snack of tussendoortje uit 101 ballen:

Pittige Spaanse balletjes

Ingrediënten:
bladpeterselie, brood, ei, extra vergine olijfolie, kalfsgehakt, kaneel, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, medjouldadels, nootmuskaat, quinoa, rode chilipeper, rundergehakt, tomatensaus, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
kalfsvlees / rundvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gesmoord kalfsvlees met truffel - arrosto tartufato

Ingrediënten:
boter, kalfslende, olijfolie, pancetta, peper, zout en zwarte truffel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Salade van kalfshaas - filetto in conza

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, kalfshaas, olijfolie, peper, ui, verse basilicum, verse rozemarijn, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - Metzger Special

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Metzger Special:

Kalbsragout - Kalfsragout

Ingrediënten:
ragoût

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Kalfskotelet Milanaise met garnituur van pasta met julienne van tong, ham en champignons

Ingrediënten:
broodkruim, champignons, geklaarde boter, gerookte ham, kalfskotelet, kalfstong, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, tomaat, tomatencoulis, tomatensaus en truffel

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Kalfskotelet Orloff

Ingrediënten:
basilcum, broodkruim, kalfskotelet, koriander, mornaysaus, soubisepuree en truffel

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Kalfsfilet met bier en asperges

Ingrediënten:
asperges, bloem, bosui, cayennepeper, citroensap, de koninck bier, dragon, eidooier, geklaarde boter, kalfsfilet, kalfsjus, kasteelbier, nieuwe aardappel, nootmuskaat, palmbier, peterselie, prei, raapjes, room, sjalot, water, worteltjes en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalfstong à la Dusolier

Ingrediënten:
augurk, groene kruiden, kalfstong, peper, sjalotten, tomatenpuree, uien, vetstof, wijn, wortelen en zout

Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalfsfricassee

Ingrediënten:
bloem, bouillon, champignons, citroen, eierdooier, gehakt, kalfsstoofvlees, laurier, nootmuskaat, peper, tijm, vetstof en zout

Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit J.M. Bellver - Wereldkeuken Italie

Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:

Kalfslapje à la romana - saltimbocca alla romana

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, kalfsvlees, meel, olie, rauwe ham, rozijn, salieblaadjes, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Gegrilde kalfstong met saus van lente-ui en groene paprika

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, groene paprika, groene tabasco, kalfstong, knoflook, laurier, lente-ui, limoen, olijfolie, peterselie, uien, winterpeen en zwarte peperkorrels

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:

Tete de veau - Kalfskop

Ingrediënten:
champignons, kalfskop, kalfstong, kalfszwezerik, olijven, sauce gribiche en witte wijnsaus

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees