kalfsvlees

kalfsvlees

Zoek naar kalfsvlees in uw eigen kookboeken

Kalfsvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kalfspörkölt - borjúpörkölt

Ingrediënten:
kalfsvlees, knoflook, paprika, reuzel, tomaat, ui, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
stoofgerecht / vlees / kalfsvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Weense schnitzel - Wiener schnitzel

Ingrediënten:
citroen, ei, kalfsschnitzel, meel, olie, paneermeel, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gesmoord kalfsvlees met truffel - arrosto tartufato

Ingrediënten:
boter, kalfslende, olijfolie, pancetta, peper, zout en zwarte truffel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Snack of tussendoortje uit 101 ballen:

Pittige Spaanse balletjes

Ingrediënten:
bladpeterselie, brood, ei, extra vergine olijfolie, kalfsgehakt, kaneel, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, medjouldadels, nootmuskaat, quinoa, rode chilipeper, rundergehakt, tomatensaus, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
kalfsvlees / rundvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Kalfskotelet Milanaise met garnituur van pasta met julienne van tong, ham en champignons

Ingrediënten:
broodkruim, champignons, geklaarde boter, gerookte ham, kalfskotelet, kalfstong, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, tomaat, tomatencoulis, tomatensaus en truffel

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Kalfskotelet Orloff

Ingrediënten:
basilcum, broodkruim, kalfskotelet, koriander, mornaysaus, soubisepuree en truffel

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalfstong à la Dusolier

Ingrediënten:
augurk, groene kruiden, kalfstong, peper, sjalotten, tomatenpuree, uien, vetstof, wijn, wortelen en zout

Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - Sommerküche, 40 Rezepte voller Aroma

Diner / hoofdgerecht uit Sommerküche, 40 Rezepte voller Aroma:

Kalfsbuletten mit Egerlingen uns Schafsgarbe - Kalfsgehaktballen met champignons en duizendblad

Ingrediënten:
paddenstoelen

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen

Diner / hoofdgerecht uit 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen:

Pochiertes Landei auf Kalbszungenragout mit Spitzmorchel-Oliven-Tapenade / Scharrelei op ragout van kalfstong met morieljes-olijventapenade

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalfslapjes met mosterdsaus

Ingrediënten:
bouillon, kalfslap, mosterd, olie, peper, room, sjalotten, witte wijn en zout

Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsvlees in azijn - fettine all'aceto

Ingrediënten:
boter, kalfslap, olijfolie, peper, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Hongaarse kalfstongsaus

Ingrediënten:
bieslook, boter, bruine champignons, gekookte ham, gele paprika, gezouten kalfstong, jeneverbessen, kalfsjus, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurierblad, paprikapoeder edelsusz, peperkorrels, peterselie, rode paprika, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Hongaars
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Gegrilde kalfstong met saus van lente-ui en groene paprika

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, groene paprika, groene tabasco, kalfstong, knoflook, laurier, lente-ui, limoen, olijfolie, peterselie, uien, winterpeen en zwarte peperkorrels

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:

Tete de veau - Kalfskop

Ingrediënten:
champignons, kalfskop, kalfstong, kalfszwezerik, olijven, sauce gribiche en witte wijnsaus

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Kalfsschenkel

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignons, kalfsbotten, kalfsschenkel, kalfsstaart, knoflook, laurier, peper, rozemarijn, sjalot, ui, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen

Diner / voorgerecht uit 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen:

Kalbsfuss mit Oliven-Birnen-Kompott / Kalfspoot met compote van peer en olijf

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen:

Kalbsfuss mit Oliven-Birnen-Kompott - Kalfspoot met compote van peer en olijf

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Wiener Schnitzel

Ingrediënten:
bloem, boter, casinobrood, ei, geklaarde boter, kalfsschnitzel, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Fondue exotique

Ingrediënten:
dillesaus, gekruide mayonaisesaus, kalfsniertjes, kippenpoulet, mager ossenvlees, mager rundvlees, sauce à la mode de toez, sherry, sterke kippenbouillon, tartarensaus en varkenshaas

Keuken:
Nederlands
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:

Kalbsfilet mit Schnipperbohnen / Kalfsfilet met snijbonen uit de stoomoven (Achim Schwekendick)

Ingrediënten:
bonenkruid, fleur de sel, kalfsfilet, laurier, olijfolie, pompoenpitolie, rozemarijn, sjalot, snijbonen en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - Schonend Garen, 33 Rezepte für Salzteig, Papierhülle, Weckgläser, Dampfgarer

Diner / hoofdgerecht uit Schonend Garen, 33 Rezepte für Salzteig, Papierhülle, Weckgläser, Dampfgarer:

Im Salzkrust Rosa gegarter Kalbtafelspitz mit Frankurter Grüner Soße / In een zoutkorst rosé gegaarde kalfs-tafelspitz met Frankfurter groerne saus

Keuken:
Duits / Internationaal
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit J.M. Bellver - Wereldkeuken Italie

Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:

Kalfslapje à la romana - saltimbocca alla romana

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, kalfsvlees, meel, olie, rauwe ham, rozijn, salieblaadjes, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau sauce tomate - Kalfskoteletten met tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, dragon, droge witte wijn, kalfskoteletten, knoflook, lente-ui, peper, sjalot, tijm, tomatensaus en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Vitello in padella - Gebakken kalfsvlees

Ingrediënten:
kalfsfilet, knoflook, olijfolie, peper, salie, witte wijn en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Kalfswangen met gremolata

Ingrediënten:
belgische mosterd, boter, brood, bruine fond, citroenzest, kalfswangen, knoflook, knoflookchips, krulpeterselie, peper, rode bietensap, tijm en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Kalfsschotel met champignons en gerookte (provolone) kaas

Ingrediënten:
atkins bake mix, bleekselderij, boter, kalfsstoofvlees, knoflook, mozzarella, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, portabello, provolone, ui, zout en zoutarme kippenbouillon

Keuken:
Internationaal
Soort:
kalfsvlees