kalfsvlees

kalfsvlees

Zoek naar kalfsvlees in uw eigen kookboeken

Kalfsvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kalfspörkölt - borjúpörkölt

Ingrediënten:
kalfsvlees, knoflook, paprika, reuzel, tomaat, ui, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
stoofgerecht / vlees / kalfsvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Weense schnitzel - Wiener schnitzel

Ingrediënten:
citroen, ei, kalfsschnitzel, meel, olie, paneermeel, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Pain de veau - Kalfsbrood

Ingrediënten:
frikadel, spek en tomatensaus

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Fricadelles de veau à la crème - Frikadellen met kruidenroomsaus

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, dragon, droge witte wijn, fond, gekookte ham, hamvet, kalfsgehakt, knoflook, melk, olie, oud witbroodkruim, peper, peterselie, rijst, slagroom, tijmsaus, tomaten, ui, varkensspek en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Fricadelles de veau duxelles - Frikadellen met champignons

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, gekookte ham, hamvet, kalfsgehakt, knoflook, melk, olie, oud witbroodkruim, peper, peterselie, rijst, tijmsaus, tomaten, ui, varkensspek en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Kalfsscaloppine met ham, ansjovis, kappertjes en grappa

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bloem, boter, gekookte ham, grappa, kalfsoester, kappertjes op azijn, plantaardige olie, slagroom, zout, zoute kappertjes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - Patisserieboek

Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:

Bitterballen

Ingrediënten:
boter, eidooier, eiwit, kruiden, paneermeel, patentbloem, peperkorrels, room, selderij, water, wortel en zout

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau dans gratinée au fromage - Met kaas gegratineerde kalfskoteletten of -biefstukjes

Ingrediënten:
boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, gruyère, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Veal Cheeks with Tomato Pesto and Orzo - Kalfswang met tomatenpasta en orzo

Ingrediënten:
bananenpeper, boter, kalfswang, knoflook, munt, orzo, tijm, tomaten, ui, water, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Turks
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Escalopes de veau à l'estragon - Gebakken kalfsoesters met bruine dragonsaus

Ingrediënten:
arrowroot, boter, bruine fond, bruine saus, champignons, dragon, droge witte wijn, gedroogde dragon, kalfsoester, lente-ui, maïzena, olie, peper, peterselie, runderbouillon, sjalot, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Bulgur Köfte (Meatballs) with Yoghurt & Crispy Potatoes - Bulgur gehaktballen met yoghurt en knapperige aardappel

Ingrediënten:
aardappel, allspice, broodkruim, ei, fijne bulgur, gedroogde kikkererwten, gedroogde munt, gedroogde tijm, gladde peterselie, groentebouillon, kalfsgehakt, knoflook, komijn, tomaten, tomatenpasta, ui, yoghurt, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Basil Köfte - Gehaktballen met basilicum

Ingrediënten:
basilicum, broodkruim, ei, kalfsgehakt, knoflook, olijfolie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Leek Köfte - Gehaktballen met prei

Ingrediënten:
bloem, kalfsgehakt, maïsolie, prei, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau braisées aux champignons - Met champignons en room gesmoorde kalfskoteletten of -biefstukjes

Ingrediënten:
boter, champignons, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, groente, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau au piperade - In wijn gesmoorde kalfskoteletten of -biefstukjes met piperade

Ingrediënten:
boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, groene paprika, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, kruiden, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaten en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau au pistouille - In wijn gesmoorde kalfskoteletten of -biefstukjes met aubergine, tomaat, paprika, knoflook en basilicum

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, groene paprika, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaten, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau au pistou - In wijn gesmoorde kalfskoteletten of -biefstukjes met pistousaus

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, gedroogde basilicum, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, pepersaus, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tabasco, tijm, tomatenpuree en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Quenelles de veau - Kalfsquenelles

Ingrediënten:
kalfsfond, kalfsvlees, nootmuskaat, slagroom, soezendeeg, truffel, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Piccata al limone

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, kalfsoester, kalfsschnitzel, kappers, kappertjes, kippenbouillon, olijfolie, peper, verse peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:

Pochiertse Kalbsfilet mit Frülingsgemüse und Kräutersauce / Gepocheerde kalfsfilet met voorjaarsgroente en kruidensaus

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, dragon, dragonazijn, ei, grof zeezout, kalfsfilet, kervel, olijfolie, peper, peterselie, suiker, voorjaarsgroenten, wortelaftreksel, zout en zuring

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Ragout fin

Ingrediënten:
ansjovis, bloem, boter, champignons, citroensap, laurier, ui, voorgerecht en witte wijn

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Gevulde kalfsborst

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, kalfsborst, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, ui, witbrood en zout

Keuken:
Nederlands / Internationaal
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Escalopes de veau chasseur - Gebakken kalfsoesters met champignons en tomaten

Ingrediënten:
arrowroot, basilicum, boter, bruine fond, bruine saus, champignons, dragon, droge witte wijn, gedroogde dragon, kalfsoester, knoflook, lente-ui, maïzena, olie, peper, peterselie, runderbouillon, sjalot, tomaten, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau sauce madère - Kalfskoteletten met bruine madeirasaus

Ingrediënten:
basilicum, dragon, droge witte wijn, kalfskoteletten, knoflook, lente-ui, peper, sauce madère, sjalot, tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau sauce duxelles - Kalfskoteletten met bruine saus met champignons en kruiden

Ingrediënten:
basilicum, dragon, droge witte wijn, kalfskoteletten, knoflook, lente-ui, peper, sjalot, tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Geschmorte Kalbsbäckchen mit Barolo-Sauce, Stielmus und eingelegten Perlzwiebeln / Gesmoorde kalfswang met Barolosaus, raapstelen en ingelegde pareluien

Ingrediënten:
barolosaus, bleekselderij, geklaarde boter, ingelegde pareluitjes, kalfsfond, kalfswang, knoflook, korianderkorrels, laurier, maïzena, oude balsamicoazijn, peper, peperkorrels, pimentkorrels, raapstelen, rode wijn, rozemarijn, snijbiet, steranijs, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees