kalfsvlees

kalfsvlees

Zoek naar kalfsvlees in uw eigen kookboeken

Kalfsvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kalfspörkölt - borjúpörkölt

Ingrediënten:
kalfsvlees, knoflook, paprika, reuzel, tomaat, ui, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
stoofgerecht / vlees / kalfsvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Weense schnitzel - Wiener schnitzel

Ingrediënten:
citroen, ei, kalfsschnitzel, meel, olie, paneermeel, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Kalfsvlees met knoflook, rozemarijn en witte wijn

Ingrediënten:
boter, kalfsrollade, knoflook, plantaardige olie, rozemarijn, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Messicana - Gevulde kalfsrolletjes met ham, parmezaanse kaas, nootmuskaat en witte wijn

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillonblokje, broodkruim, ei, gekookte ham, kalfsoester, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, plantaardige olie, varkensgehakt, vleesbouillon, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit J.M. Bellver - Wereldkeuken Italie

Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:

Kalfslapjes uit Milaan - scaloppina alla milanese

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, kalfslapjes, paneermeel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / hoofdgerecht uit Italië:

Cotolette alla milanese - Gepaneerde kalfskarbonaden

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, kalfskoteletten, oud witbrood, paneermeel en panko

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / hoofdgerecht uit Italië:

Bistecca di vitella di latte all'aceto balsamico tradizionale - Kalfsbiefstuk met aceto balsamico tradizionale

Ingrediënten:
aceto balsamico tradizionale, boter, kalfsmedaillon en olijfolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking

Diner / hoofdgerecht uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :

Cotolette al moscasto / Kalfskotelet met muscatel en amandelen

Ingrediënten:
amandelen, bloem, broodkruim, caciocavallo, ei, mager kalfsvlees, muscatel, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie en zout

Keuken:
Siciliaans / Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Gevulde kalfsborst met boekweit en paddenstoelenvulling

Ingrediënten:
kalfsborst, kasha, kippenbouillon, knoflook, paddenstoelen, peper, plantaardige olie, runderbouillon, ui, wortel en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods / Oekraiens
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Poolse gevulde kalfsborst met aardappelpuree

Ingrediënten:
aardappelpuree, ei, kalfsborst, kippenbouillon, knoflook, peper, peterselie, plantaardige olie, runderbouillon, ui, wortel en zout

Keuken:
Pools / Asjkenazisch / Joods
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Poolse gevulde kalfsborst met aardappel

Ingrediënten:
aardappel, aardappelmeel, kalfsborst, kippenbouillon, knoflook, paprikapoeder, peper, plantaardige olie, runderbouillon, ui, wortel en zout

Keuken:
Pools / Asjkenazisch / Joods
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Königsberger Klopse in pikanter Sauce mit Rote-Bete-Salat - Königsberger Klopse in pikante saus met rode bietensalade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, buikspek, ei, gladde peterselie, kalfsfond, kappertjes, laurier, melk, olie, oud brood, peper, pikante saus, rode bietensalade, scherpe mosterd en sjalot

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Kalfskoteletten met knoflook, ansjovis en peterselie

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bloem, boter, kalfskoteletten, knoflook, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Zoetzure tong - lingua in dolceforte

Ingrediënten:
bloem, boter, kalfstong, olijfolie, pijnboompitten, pure chocolade, suiker, sultana's, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gebakken kalfskoteletten met salie en witte wijn

Ingrediënten:
bloem, boter, kalfskoteletten, plantaardige olie, salie, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Geschmorte Kalbshaxe mit Pfifferlingen und leichtem Kartoffelpüree - Gesmoorde kalfsschenkel met cantharellen en lichte aardappelpuree

Ingrediënten:
aardappelpuree, bieslook, bleekselderij, boter, cantharellen, citroensap, droge witte wijn, gladde peterselie, kalfsfond, kalfsschenkel, knoflook, laurier, peper, peperkorrels, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaten, ui, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Cotoletta Milanese - Gepaneerde kalfskoteletten uit Milaan

Ingrediënten:
boter, ei, kalfskotelet, paneermeel en plantaardige olie

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gepaneerde kalfskoteletten uit Sicilië

Ingrediënten:
boter, ei, kalfskotelet, knoflook, paneermeel, plantaardige olie en rozemarijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Westfälisches Töttchen mit Petersilienpüree - Westfaalse ragout met peterseliepuree

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, crème fraîche, kalfsschouder, kappertjes, kruidnagel, laurier, middelscherpe mosterd, peterseliepuree, ui, witte peper, worcestershiresaus, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfskoteletten villeroy - costolette alla villeroy

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, ei, eierdooier, geklaarde boter, kalfskotelet, nootmuskaat, paneermeel, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Milanese kalfskoteletten - costolette alla milanese

Ingrediënten:
ei, fijn paneermeel, geklaarde boter, kalfskotelet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Wolfram Siebeck - Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger

Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:

Kalbshaxe mit Oliven - Kalfsschenkel met olijven

Ingrediënten:
kalfschenkel, knoflook, olijfolie, prei, rozemarijn, sjalotten, tijm, tomaat, witte wijn, wortel, zout, zwarte olijven met pit en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gepocheerd kalfsvlees - lesso semplice

Ingrediënten:
bleekselderij, ui, uitgebeende kalfsborst, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / hoofdgerecht uit Italië:

Scaloppine al limone - Schnitzels met citroen

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, citroensap, kalfsschnitzels en olijfolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsoester alla pizzaiola - scaloppine alla pizzaiola

Ingrediënten:
bloem, boter, groene olijven, kalfsoester, kappertjes, knoflook, olijfolie, peper, tomaat, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Recept uit Italië:

Carrè di mucchino - Kalfsgebraad uit de oven

Ingrediënten:
kalfscarré met bot, knoflook, olijfolie, rozemarijn en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees