kalfsvlees

kalfsvlees

Zoek naar kalfsvlees in uw eigen kookboeken

Kalfsvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kalfspörkölt - borjúpörkölt

Ingrediënten:
kalfsvlees, knoflook, paprika, reuzel, tomaat, ui, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
stoofgerecht / vlees / kalfsvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Weense schnitzel - Wiener schnitzel

Ingrediënten:
citroen, ei, kalfsschnitzel, meel, olie, paneermeel, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Ossobuco - Gesmoorde kalfsschenkel met wijn, tomaten, citroen en sinaasappel

Ingrediënten:
basilicum, bloem, citroenschil, dragon, droge witte wijn, kalfsfond, kalfsschenkel, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, laurier, oregano, peper, runderbouillon, sinaasappelschil, tomaten, ui en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gebakken kalfskoteletten met salie en witte wijn

Ingrediënten:
bloem, boter, kalfskoteletten, plantaardige olie, salie, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Kalfskoteletten met knoflook, ansjovis en peterselie

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bloem, boter, kalfskoteletten, knoflook, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Frikadellen met saus naar keuze

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, coulis de tomates à la provençale, droge witte wijn, gekookte ham, hamvet, kalfsgehakt, knoflook, melk, olie, oud witbroodkruim, peper, peterselie, rijst, sauce brune à lestragon, sauce brune aux fines herbes, sauce duxelles, sauce madère, sauce robert, tijmsaus, tomaten, ui, varkensspek en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Geschmorte Kalbshaxe mit Pfifferlingen und leichtem Kartoffelpüree - Gesmoorde kalfsschenkel met cantharellen en lichte aardappelpuree

Ingrediënten:
aardappelpuree, bieslook, bleekselderij, boter, cantharellen, citroensap, droge witte wijn, gladde peterselie, kalfsfond, kalfsschenkel, knoflook, laurier, peper, peperkorrels, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaten, ui, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Zoetzure tong - lingua in dolceforte

Ingrediënten:
bloem, boter, kalfstong, olijfolie, pijnboompitten, pure chocolade, suiker, sultana's, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Königsberger Klopse in pikanter Sauce mit Rote-Bete-Salat - Königsberger Klopse in pikante saus met rode bietensalade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, buikspek, ei, gladde peterselie, kalfsfond, kappertjes, laurier, melk, olie, oud brood, peper, pikante saus, rode bietensalade, scherpe mosterd en sjalot

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsborst met mayonaise - petto alla maionese

Ingrediënten:
augurk, boter, mayonaise, peper, uitgebeende kalfsborst, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gebraden kalfsvlees met walnoten - arrosto alle noci

Ingrediënten:
boter, citroensap, olijfolie, peper, slagroom, uitgebeende kalfsborst, vleesbouillon, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfspakketjes met truffel - involtini ai tartufi

Ingrediënten:
boter, ei, kalfslap, paneermeel, parmezaanse kaas, witte truffel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Paprikarijstschotel

Ingrediënten:
boter, kalfsvlees, koffiemelk, meel, paprikapoeder, peper, vlugkokende rijst en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Westfälisches Töttchen mit Petersilienpüree - Westfaalse ragout met peterseliepuree

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, crème fraîche, kalfsschouder, kappertjes, kruidnagel, laurier, middelscherpe mosterd, peterseliepuree, ui, witte peper, worcestershiresaus, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gepaneerde kalfskoteletten uit Sicilië

Ingrediënten:
boter, ei, kalfskotelet, knoflook, paneermeel, plantaardige olie en rozemarijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Cotoletta Milanese - Gepaneerde kalfskoteletten uit Milaan

Ingrediënten:
boter, ei, kalfskotelet, paneermeel en plantaardige olie

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Met kalfsgehakt en rijst gevulde koolrolletjes in groentebouillon

Ingrediënten:
basmatirijst, bleekselderij, boter, bruine kalfsbouillon, dille, kalfsgehakt, langkorrelige rijst, paprikapoeder, tomaat, uien, winterpeen, witte kool en zure room

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:

Kalfskroketten - Cees Holtkamp, 2010

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, bouquet garni, eidooier, eiwit, fijn paneermeel, gelatine, grof paneermeel, maggi, mosterd, nootmuskaat, peper, peperkorrels, roomboter, slagroom, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:

Kiymali sarma - Gevulde wijnbladeren met gehakt

Ingrediënten:
citroensap, kalfsgehakt, kaneel, kippenbouillon, munt, olijfolie, peterselie, rijst, ui, wijnbladeren en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:

Dana eti - Kalfsvlees

Ingrediënten:
groene olijven, kalfsvlees, rode wijn, ui, vleestomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Veau Sylvie - Met ham en kaas gebraden kalfsvlees

Ingrediënten:
boter, cognac, gekookte ham, gruyère, kalfsvlees, laurier, madeira, olie, olijfolie, peper, peperkorrels, peterselie, tijm, ui, vet spek, water, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gepaneerde kalfsoester uit Milaan

Ingrediënten:
boter, ei, kalfsoester, paneermeel en plantaardige olie

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsvlees in olijvensaus - fettine in salsa d'olive

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, groene olijven zonder pit, kalfsschnitzel, olijfolie, peper, rode paprika op olie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Kalfsscaloppine met tomaten, oregano en kappertjes

Ingrediënten:
bloem, boter, kalfsoester, kappertjes op azijn, knoflook, oregano, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, witte wijn, zout, zoute kappertjes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gebraden kalfsschenkel - abgebräunte kalbshaxe

Ingrediënten:
kalfsschenkel, olie, soepgroenten, ui, winterwortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Duits
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Kalfsscaloppine met citroen

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, citroensap, kalfsoester, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees