Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Pommes duchesse - Aardappelpuree voor garnering
- Ingrediënten:
- aardappelen, boter, crème fraîche, eidooier, nootmuskaat, slagroom, water, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouquet garni, citroensap, crème fraîche, ei, eiwit, gelatine, gruyère, maggi, maïzena, melk, mosterd, olijfolie, peper, peperkorrel, peterselie, prei, room, sjalot, taartbodem, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De banketbakker:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / avondmaal uit Love your lunch:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst: