Diner / hoofdgerecht uit El Bulli:
Aardappel & zee
- Ingrediënten:
- aardappel, auteuredwin vinke, kabeljauwfilet, slagroom, visbouillon, witte peper, witte wijn, zeewater, zeewatergelei zeegroenten en klei en zout
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bloem, boter, crème fraîche, ei, eidooier, groente, knoflook, laurier, lente-ui, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, spinazie, suiker, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit El Bulli:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: