Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Amerikaanse pindasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, bruine suiker, citroensap, knoflook, pinda, room, sjalot en zout
- Keuken:
- Amerikaans
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bruine basterdsuiker, citroen, ei, ketjap benteng manis, ketjap manis, knoflook, komkommer, kurkuma, laos, limoensap, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, sambal oelek, sambal trassi, suiker, tomaat, ui, water, zonnebloemolie |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Food for thought:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Amuse / diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: