Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Kefta - Gekruid gehakt
- Ingrediënten:
- kaneel, koriander, lamsgehakt, paprikapoeder en rundergehakt
- Keuken:
- Marokkaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | brood, citroensap, ei, gember, kaneelstokje, knoflook, koriander, kruiden, lamsvlees, olijfolie, peper, peterselie, piment, rijst, specerijen, suiker, tomatenpuree, ui, vet, vlees, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Picknick / diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Picknick / diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Honey & co:
Recept uit Solo Food: