Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Anolini met parmezaanse kaas
- Ingrediënten:
- bloem, broodkruim, ei, groentebouillon, parmezaanse kaas, runderbouillon en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bloem, boter, courgette, ei, gekookte ham, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, ricotta, room, slagroom, spinazie, ui, water, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Lunch / buffet uit Tomaten:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Food & Friends:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit Man in de keuken:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Bijgerecht uit Groene burgers:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het spirelli kookboek:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Recept uit Groot handboek sauzen: