Recept uit Wild en gevogelte:
Saus met spekreepjes en champignons
- Ingrediënten:
- boter, champignons, gevogelteglace, magere room, sjalot, slagroom, spekreepjes, water, witte peper en witte wijn
- Soort:
- saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kervel, kippenbouillon, knoflook, laurier, lente-ui, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, prei, room, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Wild en gevogelte:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Hip Holland:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!: