Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Kip in room
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, bouquet garni, champignons, citroensap, crème fraîche, kip, knoflook, peper, slagroom, witte ui, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, suiker, tijm, water, witte wijn, wortel, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Koken met kruiden:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Picknick uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken: