374 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebloembotercitroencitroensapcourgettedroge witte wijneikruidenlaurierolieolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeperpeterselierozemarijnsjalottomaattomatenpureeuiwaterwortelzeezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Gestoofde ossestaart met basilicum-knoedels

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, eiwit, knoflook, laurier, ossestaart, peper, peterselie, rode wijn, tijm, tomatenketchup, ui, worcestersaus, wortel, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Mosselen met knoflook-peterselieboter

Ingrediënten:
boter, knoflook, mosselen, sjalot, tuinkruiden, verse peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau au pistouille - In wijn gesmoorde kalfskoteletten of -biefstukjes met aubergine, tomaat, paprika, knoflook en basilicum

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, groene paprika, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaten, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf au pistou - Runderstoofpot met kruiden, kaas en knoflook

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, fond, gedroogde basilicum, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, pepersaus, peterselie, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tabasco, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Spuntino:

Toscaanse broodsalade

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge olijfolie, knoflook, sherry-azijndressing, tijm, tomaten, zeezout en zuurdesembrood

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Polpo:

Burrata met linzen & basilicumolie

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, burrata, extra vierge-olijfolie, knoflook, le puylinzen, mosterddressing, tijm, ui, wortel, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jord Althuizen - Smokey goodness

Recept uit Smokey goodness:

Chick mix bbq-kruiden

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, chilipoeder, fruit-peper-citroen mix, gedroogde basilicum, gedroogde rozemarijn, gedroogde tijm, gerookte-paprikapoeder, knoflookgranulaat, kristalsuiker, paprikapoeder, uiengranulaat, zout en zwarte peper

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / barbecue/grill
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Soep met venusschelpem en pasta

Ingrediënten:
basilicum, chifferini, diepvrieserwtjes, gemalen rode chilipeper, knoflook, kristalsuiker, olijfolie, passata, tijm, ui, venusschelpen, visbouillon, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jord Althuizen - Smokey goodness

Recept uit Smokey goodness:

Piggy mix bbq-kruiden

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, chilipoeder, gedroogde basilicum, gedroogde tijm, gerookte-paprikapoeder, kaneel, knoflookgranulaat, kristalsuiker, mosterdpoeder, paprikapoeder, uiengranulaat, venkelpoeder, zout en zwarte peper

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / barbecue/grill
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Corsicaanse mosselen

Ingrediënten:
basilicum, coppa, fijne tafelsuiker, knoflook, mosselen, olijfolie, peper, rozemarijn, tijm, tomaat en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Corsicaanse mosselen

Ingrediënten:
basilicum, coppa, fijne tafelsuiker, knoflook, mosselen, olijfolie, peper, rozemarijn, tijm, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...