28 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembloemkoolboterbouillondiepvriesspinaziedragoneieidooiereiwitfrituuroliegaar vleeskipknoflooklaosnootmuskaatolijfoliepaneermeelpeperpeterselierijstroomslagroomuiviswaterwitte peperzure room
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:

Kippenvleugeltjes met blue-cheesedressing

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bleekselderij, citroensap, kippenbouillon, kippenvleugeltjes, melk, olijfolie, peper, roquefort, rucola, tabasco, venkel, zout en zure room

Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

spekforellen

Ingrediënten:
boter, citroensap, forel, kippenbouillon, knoflook, melk, mon chou, ontbijtspek, rozemarijn, sjalot, verse dille, verse peterselie en zout

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Lunch / buffet / avondmaal uit 52 Soepen:

Wittebonensoep Met Groentechips

Ingrediënten:
citroensap, kippenbouillon, melk, olijfolie, reuzenbonen, slagroom, knoflook, verse tijm, witte bonen, zout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

hersenen in bechamel

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, eierdooier, kippenbouillon, lamshersenen, melk, ui, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gekruid gerecht met kippenlevers - sambal goreng atie ajam

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroengras, citroensap, dunne kokosmelk, goela djawa, groentebouillon, kippenbouillon, kippenlever, knoflook, laos, melk, sambal oelek, sereh, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Bloemkool in kappertjessaus met paprikapoeder

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, boter, broodkruim, citroensap, kappertjes, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, melk, olijfolie, paprikapoeder, ui, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Koude romige champignonsoep

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, citroensap, dragon, kippenbouillon, melk, peterselie, slagroom, ui, water, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Koude spinaziesoep

Ingrediënten:
boter, citroensap, diepvriesspinazie, eidooier, kippenbouillon, melk, nootmuskaat, peper, rijst, slagroom, spinazie, ui, zout en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Gestoofde varkenswangen

Ingrediënten:
appelsap, boter, ciderazijn, citroensap, donker bier, grof zout, halfvolle melk, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, polenta, sjalot, sperziebonen, tijm, tuinkers, varkenswang, water, wortel, zeezout en zwarte bessen

Keuken:
Deens
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Garniture de volaille, financière

Ingrediënten:
bloem, boter, bouchees, champignons, citroensap, dragon, eidooier, gecanneleerde champignonhoedjes, kip gestoofd met aromatische groenten, kippenbouillon, kipquenelles, laurier, madeira sercial, melk, peper, peterselie, slagroom, tijm, truffels uit blik, truffelvocht, vol-au-vent, wijn, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte / pastei
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

De lekkerste kipbiryani - basisrecept

Ingrediënten:
amandelen, basmatirijst, boter, citroensap, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, melk, olie, rozijnen, saffraandraadjes, specerijen, ui, water, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rijst / gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Cannelloni met tonijn, ei en champignons

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, cannelloni, champignon, citroensap, ei, gruyère, melk, olijfolie, pastavellen, tomatensaus, tonijn, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Kroketten

Ingrediënten:
ei, eidooier, bouillon, citroensap, eiwit, frituurolie, gaar vlees, bloem, boter, kip, melk, paneermeel, peper, room, vis, water en zout

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Kroketten

Ingrediënten:
ei, eidooier, bouillon, citroensap, eiwit, frituurolie, gaar vlees, bloem, boter, kip, melk, paneermeel, peper, room, vis, water en zout

Haal meer recepten op...