Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Tournedos met sjalotjes in rode-wijnsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, droge rode wijn, magere spekblokjes, peterselie, sjalot, tijm, tournedos en vleesfond
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, citroensap, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, ossenhaas, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rund, runderbouillon, rundvlees, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel: