137 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbleekselderijbotercitroendragondroge witte wijneieidooiereiwitknoflooklauriermelknootmuskaatolijfoliepeperpeterseliepoedersuikerroomsjalotsuikertijmuiwaterwitte peperwitte wijnwortel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Tarte tatin

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, handappel, kristalsuiker, slagroom, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit / koek en gebak
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Fluwelen cidersoep met kaas

Ingrediënten:
appelcider, bloem, boter, bouillontablet, citroensap, foelie, belegen kaas, handappel, laurier, magere spekblokjes, oud witbrood, sjalot, slagroom, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Oester-champignonsaus

Ingrediënten:
bloem, boter, champignonbouillon, citroensap, eidooier, mosselwater, oesterwater, peper, slagroom, visbouillon en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / nagerecht / high tea uit De (perfecte) man in de keuken:

Aardbeien taartjes

Ingrediënten:
aardbei, bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, honing, kristalsuiker, poedersuiker, slagroom, suiker en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Preisaus - salsa ai porri

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, groentebouillon, kippenbouillon, prei, slagroom, verse bladpeterselie, witte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
warme sauzen / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Kerrieboter

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, gevogeltefond, kerriepoeder, slagroom en zout

Soort:
samengestelde boter
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Crab soufflés

Ingrediënten:
bloem, bosui, boter, cayennepeper, cheddar, citroensap, ei, krab, paneermeel, peper, slagroom, surimi, waterkers en zout

Keuken:
Brits
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Haal meer recepten op...