Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Gefrituurde courgettebloemen gevuld met mozzarella & ansjovis
- Ingrediënten:
- ansjovisfilet, bloem, citroen, courgettebloemen, ei, koolzuurhoudend water, mozzarella, salie en witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelschaafsel, ansjovis, ansjovisfilet, asperge, bakpoeder, balsamicoazijn, boter, courgettebloemen, droge witte wijn, ei, kaneelstokje, olijfolie, poedersuiker, salie, slagroom, suiker, varkensfilet, vruchtensap, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:
Diner / nagerecht uit Appels en peren:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / voorgerecht uit Jamie's Italie:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept van Etenenzo:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish: