99 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembonenfruitgroentekaasknoflooklauriermelknotenolijfoliepeperpeterselierunderbouillonrundvleestijmtomatenpureeuivisvleeswaterwortelzoutzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf en piperade - Runderstoofpot met paprika en tomaat

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, fond, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, groene paprika, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Karin Luiten - Zonder pakjes & zakjes - 2

Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:

Boeuf Stroganoff

Ingrediënten:
boter, demi creme fraiche, dijonmosterd, kastanjechampignons, kogelbiefstuk, paprikapoeder, peterselie, rode puntpaprika, tomatenpuree, ui en wodka

Een recept uit Steven Joyce en Rebecca Seal - Istanbul

Recept uit Istanbul:

Tantuni

Ingrediënten:
biefstuk, bladpeterselie, citroen, griekse yoghurt, groene chilipepers, boter, komijnpoeder, lamsgehakt, munt, pitabroodjes, sumak, zout, tomaten, tortillawraps, ui, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Turks
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Biefstuk brood met sla

Ingrediënten:
biefstuk, boter, boterhammen, feta, grof zeezout, lente-ui, olijfolie extra vergine, peterselie, rodewijnazijn, slamelange, vlees, zongedroogde tomaten, zwarte olijven en zwarte peperkorrels

Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:

Rundergies

Ingrediënten:
bloem, boter, koffieroom, kruidnagel, laurier, rode paprika, runderbouillon, rundvlees, tomatenpuree en ui

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Rundvlees op Bourgondische wijze

Ingrediënten:
bloem, boter, braadjus, champignon, dunne room, majoraan, paprikapoeder, rode wijn, rundvlees, spekblokjes, tomatenpuree, zilveruitjes en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees

Recept van Mijn Recepten:

Rundergoulash met rijst

Ingrediënten:
bakboter, goulashkruiden, kummel, olijfolie, paprika, paprikapoeder, rundvlees, tomaat, ui, water en worcestersaus

Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Goulashsoep

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, gele paprika, paprikapoeder, rode paprika, rundvlees, knoflook, tomatenpuree, ui, water en wortelen

Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Goulashsoep

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, gele paprika, paprikapoeder, rode paprika, rundvlees, knoflook, tomatenpuree, ui, water en wortelen

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pasta 'ncasciata

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, boter, broodkruim, ei, ham, kippenlever, knoflook, maccheroni, mozzarella, olijfolie, pecorino, rundvlees en tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gesmoord rundvlees - brasato

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, mager runderstoofvlees, olijfolie, peper, rode wijn, rundermuis, rundvlees, tomaat, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / rundvlees
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Italiaanse stoofpot

Ingrediënten:
groente, laurierblaadjes, rode wijn, rund, rundergehakt, rundvlees, selderij, suiker, knoflook, tomatenpuree, tuinkruiden, verse peterselie, verse tijm, boter en water

Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:

Gulyásleves

Ingrediënten:
boter, bouillon, groene puntpaprika, karwijzaad, knoflook, lente ui, nieuwe aardappels, pasta, rundvlees, scherp paprikapoeder, selderij, tomaten en ui

Soort:
vlees
Haal meer recepten op...