Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, melk, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rozemarijn, tomaat, tomatenpuree, tuinkruiden, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Baru Belanda:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Lunch uit Kookboek de kleine smaakmaker:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Sergio's smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: