Recept uit De herenkookclub:
Spanse knoflooksoep
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, bruinbrood, eidooier, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, oude kaas en slagroom
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, kip, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De herenkookclub:
Recept uit De truffel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: