21 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbasilicumbloemboterbouillongroentekaaslaurierbladnootmuskaatolijfoliepeperpeterselierode wijnazijntijmtomatenpureeuivetvolle melkwaterzeezoutzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:

Hieltjes met perenbliksem

Ingrediënten:
aardappel, boter, kalfsfond, kalfsjus, kaneelstokje, knoflook, laurier, lichtgerookt mager spek, melk, olijfolie, stoofperen, suiker, tomatenpuree, tomatensap, ui, varkensschenkel, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / lunch / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:

piquillopaprika´s gevuld met klipvis - pimientos de piquillo rellenos con bacalao

Ingrediënten:
aardappel, bladpeterselie, citroen, klipvis, knoflook, laurierblad, melk, olijfolie, olijfolie extra vierge, oregano, peperkorrel, piquillopaprika, rodewijnazijn, suiker, ui, waterkers, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Brandada van klipvis en tomaat (montadito)

Ingrediënten:
aardappel, bacalao, ciabatta, extra vergine olijfolie, gerookte schelvis, kerstomaat, klipvis, knoflook, laurierblad, moritobroodje, suiker, verse bladpeterselie, volle melk en witte ui

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / vis
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht uit Moro Londen:

Soep van geroosterde pompoen met kaneel

Ingrediënten:
aardappel, boter, bouillon, chilipepervlokken, griekse yoghurt, kaneel, knoflook, melk, olijfolie, pijnpitten, pompoen, suiker, ui, verse koriander, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht uit Chez Adriaan:

Appel-aardappelpuree

Ingrediënten:
bloemige aardappelen, boter, citroensap, kaneel, knoflook, melk, moesappels, olijfolie, suiker, wittewijnazijn en 
zout en peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Cappuccino van zeekat

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, groentebouillongelei, inktzak, knoflook, kristalsuiker, laurierblad, melk, slagroom, sojasaus, verse bieslook, witte aardappel, witte ui, witte wijn, zeekat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Hongaarse lángos

Ingrediënten:
bloem, knoflooktenen, kruimige aardappel, melk, olie om te frituren, suiker, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Vispastei

Ingrediënten:
aardappelpuree, agaragar, bieslook, bladpeterselie, boter, doperwt, dragon, droge witte vermout, droge witte wijn, garnaal, gerookte schelvis, grove mosterd, inmaak ui, knoflook, konbuvellen, kristalsuiker, mierikswortelsaus, olijfolie, panko, shiitake, sjalot, sojalecithine, ui, visbouillon, volle melk, volle room, worcestersaus en zalmfilet

Soort:
vis

Recept van Mijn Recepten:

Lasagne di mama

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, gehakt, kaas, groente, italiaanse kruiden, knoflook, lasagnebladen, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode wijnazijn, suiker, tomaten, tomatenpuree, tomatensaus, uienpoeder en water

Recept van Mijn Recepten:

Lasagne di mama - Mijn Recepten

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, gehakt, kaas, groente, italiaanse kruiden, knoflook, lasagnebladen, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode wijnazijn, suiker, tomaten, tomatenpuree, tomatensaus, uienpoeder en water

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

8 regels voor een goede hartige taart

Ingrediënten:
bietjes, bloemkool, boter, broccoli, deeg, eieren, eiwitten, kaas, groenten, kaas, knoflook, margarine, melk, paneermeel, patentbloem, specerijen, spinazie, suiker, taart, vet, wortel, zeeuwse bloem en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Getest: Mister Kitchen’s V-Burger paddenstoelen-kaas

Ingrediënten:
boon, brood, burger, hamburgers, cayennepeper, champignon, chiazaad, ciderazijn, curry, eieren, eiwitten, gedroogd eekhoorntjesbrood, gluten, granen, groenten, jam, kaas, knoflook, melk, miso, noten, oude kaas, paddenstoelen, palmolie, peterselie, peulvruchten, pijnboompitten, pindakaas, rijstmeel, selderij, specerijen, spelt, suiker, tarwebloem, tarwemeel, tijm, ui, vet, vlees, vleesvervanger, wortel, zaden, zeezout, zonnebloemolie en zwarte bonen

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Welke supermarkt heeft de lekkerste: maaltijdsalade geitenkaas

Ingrediënten:
appel, appelsap, appelstroop, appelwijnazijn, azijn, basilicum, citroensap, dressing, eiwitten, extra vierge olijfolie, gedroogde tomaat, geitenkaas, geitenmelk, groente, honing, knoflook, komkommer, komkommer, kruiden, kruiden en specerijen, kurkuma, maïszetmeel, majoraan, olijfolie, oregano, pasta, plantaardige olie, raapolie, raapzaadolie, rode appel, spinazie, stremsel, suiker, tarwegriesmeel, tijm, tomaat, tomaten, veldsla, vet, volkoren pasta, walnoten, water, zachte geitenkaas, zoetstof, zongedroogde tomaatjes, zongedroogde tomaten, zonnebloemolie, zout en zwarte peper