191 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbotergroenteknoflookkruidenkruidnagelolieolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnrozemarijnselderijspecerijensuikertijmtomaatuivetwaterwitte wijnwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

sauerbraten mt rode wijnsaus

Ingrediënten:
gerookt spek, knolselderij, laurierblad, mager rundvlees, olie, peperkorrel, pimentkorrels, rode bourgogne, rodewijnazijn, tomatenpuree, verse peterselie, verse tijm, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / vlees / pekel en marinades
Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Lamspens

Ingrediënten:
boter, knoflooktenen, knolselderij, lamspens, laurierblaadjes, peterselie, puy-linzen, sla, tijm, tomatenpuree, uien, worsten met organen en wortels

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Texels lamsbout met rozemarijn

Ingrediënten:
knolselderij, boter, lamsbotten, lamsbout, laurierblaadjes, olijfolie, prei, rode wijn, bleekselderij, rozemarijn, knoflook, tomatenpuree, ui en winterwortel

Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

WIldfond

Ingrediënten:
distelolie, droge rode wijn, jeneverbessen, knolselderij, kruidnagel, laurier, steranijs, tijm, tomatenpuree, ui, wildbotten, witte peperkorrels en wortel

Keuken:
Duits
Soort:
bouillon
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Heller Kalbsfond - Heldere kalfsfond

Ingrediënten:
kalfsbotten, knolselderij, laurier, prei, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte peperkorrels en wortel

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / bouillon
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:

Stoofpot van drie soorten bonen en linzen

Ingrediënten:
bouillontablet, garam masala, kidneybonen, knoflook, knolselderij, laurierblaadjes, linzen du puy, mungbonen, peterselie, plantaardige olie, rode ui, rode wijn, tomatenpuree, winterwortel, witte bonen, witte ui en 
zout en peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Dunkler Hühnerfond - Donkere kippensoep

Ingrediënten:
hanenrug, kippenrug, knoflook, knolselderij, laurier, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / bouillon
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Dunkler Rinderfond - Donkere runderfond

Ingrediënten:
knolselderij, laurier, prei, rode wijn, runderbotten, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte peperkorrels en wortel

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / bouillon
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Pindasoep

Ingrediënten:
bakbanaan, kippenbouillon, kippendijen, kokosmelk, laurierblaadjes, pimentkorrels, pindakaas, selderij, tomaat, 
zout en peper en zoutvlees

Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Jus van eau de vie

Ingrediënten:
botten, eau de vie, gevogeltefond, grappa, jeneverbessen, knolselderij, laurier, maïzena, olie, rode wijn, tijm, tomatenpuree, ui, varkensvleesafsnijsel, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gestoofd runderhart

Ingrediënten:
aardappelmeel, bleekselderij, bouillon, cayennepeper, knolselderij, laurierblad, olie, paprikapoeder edelsusz, prei, runderhart, slagroom, tomaat, tomatenpuree, ui, vet spek, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Haas in tomatensaus

Ingrediënten:
boterolie, brandewijn, doorregen spek, haas, knoflook, knolselderij, laurier, olijfolie, peper, rode wijnazijn, tarwebloem, tijm, tomatenpuree, water, wildbouillon, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Saus "Baden-Baden"

Ingrediënten:
bruine boter, cassislikeur, distelolie, jeneverbessen, knolselderij, laurier, peperkorrels, reebotten, rode port, rode wijn, rozemarijn, sinaasappelsap, sinaasappelschil, sjalotten, tijm, tomatenpuree, ui, vossenbessen, wildfond en wortel

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Haal meer recepten op...