Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Mungbonenhummus met koriander
- Ingrediënten:
- cayennepeper, citroensap, gedroogde mungbonen, granaatappelpitten, koriander, nigellazaad, olijfolie, sinaasappel, tahin en tomaat
- Soort:
- peulvruchten
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, bladpeterselie, boter, gemalen komijn, gember, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, korianderzaad, munt, olie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode chilipeper, rode ui, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:
Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Het Hummus kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het Hummus kookboek:
Amuse / diner uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het Hummus kookboek:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Bijgerecht uit De Joodse keuken: