Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Boulette voor T'fin pkaila
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, brood, cayennepeper, ei, foelie, harissa, kaneel, nootmuskaat, peper, rundergehakt en zout
- Keuken:
- Tunesisch / Sefardisch / Joods / Algerijns
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, brood, ei, knoflook, komijn, koriander, kruiden, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, rode chilipeper, specerijen, suiker, ui, vet, vlees, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het Hummus kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Lekker Happen:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Recept uit De worst story:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Honey & co:
Recept uit Pannenkoeken: