Recept uit Proef Puglia:
aubergine- parmigiana
- Ingrediënten:
- aubergines, bladpeterselie, bloem, basilicum, eieren, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas en passata
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, groente, hamburgers, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, oregano, paprika, parmezaanse kaas, peper, specerijen, tomaat, ui, vet, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Proef Puglia:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Wrap 'n roll:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept van Eerlijker Eten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / avondmaal uit Thuis in de keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier: